Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
vagy ezek!
ha a freeride , dirtnél maradunk
http://marinbikes.co...rockyridge.html
1.130 $ ...kb.260e huf
vaaagy
http://marinbikes.co...04_wildcat.html
904 $ kb. 210e huf
cak ithon lehetne kapni.... :-\

hiába Marin...áhh régi szép idõk... :'(

Morton

Morton

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Heavy Tools Pitbull-jához mit szóltok?
A gyártó és régebbi külföldi újságok szerint tökéj FR gép. ::)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Mesélj Iljics!

Maradjunk annyiban, hogy még Magyarországon is VAN törött Ruckus.

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
YA! Haro DSR ...a kééék ég
Nekem is ez van Fruitfly.
s tényleg fasza hogy yo néhány cc váznál is könyebb...sz.tem erõs is amenyire kell+yo tulydonság hogy kiemelkedõen yol fordul. Bár pl ugralni (értem alatta dirt-et) sz.tem nem a legyobb...4crossra viszont fasza!
Hallottam ugyan már 1-2 embertõl hogy eltörte...de általában ezt 1 baszottnagy csõrös elõzte meg...(szoval dirt jumpnal vigyázni)
Ráadásul fasza vázforma szin/design...(most van 1 amcsi gyárto nem tom nevét akinek van hasonlo geometriáyu váza + a 2004 es GT egyik tipusa is elégé hasonlit rá ....cak ott a 3szög az üléscsönél máshogyvan megoldva)

s most sz.tem 25 ert lehet kapni kicit használtan..valaki biztos áruya aproban...(persze boltban amio maradt még mindig 45-50 :-X)
én 22 ért vettem uyonan s hüye lettem volna nem megvenni...

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Igaz is, itt követelem a véleményt, mikor én még nem is írtam semmit. Tulajdonképpen azért vetettem föl a dolgot, mert jómagam is Caprine Dual használó vagyok két hónapja, aztán gondoltam: halljunk már valami jót is a vázamról. Hadd hízzon a májam... :) Vagy nem...
Na szóval, Fruitfly azt mondta, hogy egy az egybe hi-tec dual. Gondolom a 2001-es. Merthogy a 2003-as az más. Szerintem fasza, masszív váz. Szépek a hegesztések, merevítve, ahol kell, yoke, négyszögszelvény. Egyetlen gondom van vele, hogy az enyhe s-bendet a támvillán kicsit tologatja szét a v-fék.
Mellesleg tudjátok a hi-tec honlapjának címét, vagy képet arról a 2001-es dualról?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ha durvulós, de könnyü vázat kerestek, akkor azért nem megfeledkezni a haro dsrröl sem. bár már nem gyártcsák...
hogy miért ajánl mindenki polarxet? mert egy jo konstrukció, kiforrott és tényleg sok embernek van ilyen. a matrix se rossz, de ha van 40 ezred akkor inkább a px. a caprine dual meg egy az egybe a 2001es hi tic dual, szoval ha a fqalvastagsága is ua. akkor jó lehet, de én továbbra is a pxet preferálnám.. ismert, elterjedt, van belõle pár (talán sok is ;D.. ) és nem roszabb a többinél. van egy kultusza sztem. ha nem lett volna haro, akkor én is polarxet vettem volna, nem neuzert, meg caprinet...

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Mesélj Iljics!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Azért ez nem egészen így van... :-X

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás

ruckus: 2 ujjal össsze lehet nyomni a papucsát.... mondjuk ez nem tom, hogy azt jelenti e, hogy gyenge vagy mert rugalmas alubol van...

Hát minek kell nyomkodni????
Meg úgy is lesz a két papucs közt egy kerék,tehát lényegtelen...
Én azt tudom felhozni nagyon pozitívumként,hogy még senki nem törte el :-X

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
ja és azt nem is írtam, hogy az MATRIX Airborne tárcsakonzolos, és yoke láncvillás 26ropiért!!! ;)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Hello!

Én is a neuzer-MATRIX Airborne vázat gondoltam felhozni alternatívaként a polar-x mellett, hiszen majdnem fele-áron szerintem ugyan-olyan bivaly vázat kap az ember, és még jól is néz ki! :)

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Az a jó, hogy itt mindenki PolarX-et ajánl, ha valakinek merev gép kell kissé durvulni. Tette ezt Lor és GT-Rider is. Miért van az, hogy pölö a Caprine Dualról se jót, se rosszat nem lehet hallani? Szintúgy mondjuk a Matrix Airbone-ról. (Jó, azért az utóbbiról már olvastam nagyjából kettõ pozitív hozzászólást, ami nem mutatott túl a "szerintem jó" típusú véleményeken.)
Tehát: hadd halljunk már egy kicsit a Caprine Dualról és a Matrix Airbone-ról is! (Remélem nem csak engem érdekel... :))

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
lépcsöböl is van olyan, ami lépcsönként 10 cm , meg van ami 30
de attol függ, hogy hogyan ugrasz, mert ha odavágod a hátulját, vagy nagyon elcsavarod vagy csöröst ugrasz, akkor tök 8
legjobb váz szerintem a régi Caprine dual (még lehet kapni) szerintem ennél erösebbet nem nagyon találsz... talán az uj erösebb, de nekem nem tetszik és nem is ismerem, de én 2 gyereket ismerek (eléggé) akik zuzzák vele rendesen...
ruckus: 2 ujjal össsze lehet nyomni a papucsát.... mondjuk ez nem tom, hogy azt jelenti e, hogy gyenge vagy mert rugalmas alubol van...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
jó drága tag van benne....

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
Aron mondta ;Dnekem fingom sincs mennyi csk egy srac kerdezte hogy milyen vazat vegyen DHra es akko mondta h 270 az orange..lehet h tag nelkul ::)
megkerdem majd..

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

orange 222, 270e HUF ;D

Errõl nyomhatnál linket, mert én csak 1500$-ért tudok újat !

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
az ujakat mar nem nagyon ismerem, de. pl Chute, Roast

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Konából melyik?
A clump vázasak?

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
vagy ha több penzel aldott az eg ottvannak a Konak is ;)

edit: vagy HiTech 8)

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
a lépcsõzést úgy érted,hogy leugratod a 8 lépcsõfokot,vagy legurulod?
Ha legurulod,akkor jó az a-gang...
És ha eltörik,akkor eltört :-X de nem fog.

És ha új vázat akarsz venni,akkor vagy egy Ruckust,vagy a sokak által favorizált polar-x-et vegyél.szerintem.
A polar-x olcsó és jó.
Igaz,én még nem próbáltam...