Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

hotchili

hotchili

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
hello! nem tud valaki v.mit a 2004-es Merida DH vazrol az UMF-rol v.mit? (Gizmo vaza) ar? stb?

hussein

hussein

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Hi all!

Mit tudtok errõl a vázról kedveseim??

http://www.transitio...com/DirtBag.cfm

Bejön??

Nekkem IIIIgen..

Várom a kedves véleményeket..

Morton

Morton

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Juhi: A váz gariról beszéltem! Ha jól értem te meg egy teló-ról. Egyébként garancia a rendeltetés szerû használatra vonatkozik az esés meg valszeg nem az ;D
Napalm-nak én sem tudok honalapjáról de ha van valaki fellõhetné :)

GOD

GOD

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
hát én valahogy nem tudok a PolarX-tõl hanyattesni...... az árában talán az 1gyik legjobb de szar hogy mindenkinek az van. (mondjuk pont ezért,mert yo)
egyébként én 1 szóval sem mondtam hogy mostanság mentem az authorral nem tudom hogy honnan vetted, még régebben a DOM-on a 2 lépcsõt!!!!!!!!!! :o

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás

most homokkal szorom erte a fejemet
ON

;D ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
http://kep.tar.hu/th...497&beginnum=24
;D
http://www.extra.hu/...lee/azonic4.jpg
ricsi rájzer pro volt... es jo is volt... csak keves anyag volt benne, meg konnyu volt
es 290 gramm volt...
huha mennyi volt
es mennyi OFF szoveg. most homokkal szorom erte a fejemet
ON

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
Thez:nem tartozik ide,de milyen kormányod van?Arra emlékszem még taliról,hogy Ritchey,de milyen?Ja,és jó?(Huhh mennyi kérdõjel ;D)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
:) nonezd mar ;D
a matra volt, de ez lenyegeben mind1.
en egy elegge kihuzott nyeregcsovel tettem, ill egy azonic pwd kormany zoom stucni komboval ;D
http://kep.tar.hu/th...293&beginnum=48
akkortajt igy nezett ki.
csak mivel eleg regen nem ultem cc gepen, nemtudom mi az hogy kenyelmes ill jo kerekpar. csak ezt ismerem, ehhez szoktam hozza.
szal ha jol megepited a vazra a dolgokat, akkor hamar hozzaszoksz ugyis.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
Hát haveromnak a wilkerbe a meridával szívósztak!Elesett veresen és a gagyi telóban az állítócsavarból kijött a menet és nam akarták kicserélni ennyit a gariról!Én tavasszal egy boxer racét akarok venni!Szerintetek Napalmba?Télleg napalmnak van veblapja?Nem tudjátok napalmról hol találok képeket?Igaz polar-x embe lessz egy kicsit a boxer szegény! :-(((

Morton

Morton

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
A csere szóba sem jöhet ;D Már csak azért is ebbõl a vázból kell építkeznem :)

Olvastam te is a 195cm-es magasságoddal 16,5"-os vázzal nyomtad a Mecsek maratont?

Milyen kormény stucni combot használsz?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
becsereled egy turavazra.... :-X ;D
amugy meg ja, kenyelmes nyereg, hosszabb nyeregcso, meg egy jol iranybaallitott stucni-kormany kombo....

Morton

Morton

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Hi!

Csak egy gondolatra a Magellán-Merida-Author témához. Beszélgettem egy boltossal és õ hívta fel rá a figyelmem hogy ne csak azt nézzem hogy milyen erõs/fajta/neves a váz mert ugye bármelyik váz lehet anyag/hegesztési hibás, hanem azt is hogy melyiknél érvényesíthetõ a garancia :-\ Elmondása szerint Caprin-nél illetve Meridánál nem negyon szívoznak veled hogy nem rendeltetés szerûen használtad a vázat de például wheeler-re még nem sikerült garanciát érvényesítenie.

Ui: Van egy 16,5"-os Napalm St2-es vázam és ugy szertném összerakni hogy kényelmes legyen 50-100Km után is 185cm-el ez mivel lehet elérni?? (Nyeregcsõ, stucni???) ???

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hm
azt gondoltam a polarx dirt váz,de hála Fruitfly pajtásnak megvilágosodtam4 ;)(nehogy megsértselek,csak viccelek!!)
Szóval magam javítva a polárx eg ojan váz amit bármire lehet használni ha netán elrepedne vagy el törni nem túl drága ahoz hogy másikat vegyen a póruljárt kerékpáros! :) :) :D ;D
A dirt re tényleg a cromo váz a legjobb a bmx meg a legjobbnál is jobb!

vendég__*

vendég__*
  • vendég

Háló?
A polárx/author hoz csak annyit sezeretnék hozzáfûzni(nem volt egyyik se)ugyhogy lehet itt kéne abba hogyni,de szerintem a polárx az a fajta váz amit ha rendeltetés szerint használunk(ugye dirt)akkor a bicós elõbb fog eltörni mit a váz!(vigyázzon magára!)
Az author inkább street trükkölni valóbb nekem az masszívabbnak tûnik!
A merida nekem inkább "kecsesnek"(jobb szót nem találok) tûnt mint figyeljmá de brutálisan nézek ki - nek!
Meg az áruk lehet döntõ.

olyan kis húlyék vagytok! méghogy a polarx dirt váz!!! atyaég!! ::) a polar x az amire használod, van aki triálozik vele, van belecsippent egy duplavállast és dhzik, esetleg a "csóro magyar freerider" felállás amikor egy r500 kerül bele.. (copirájt báj nemtomki, de itt hallottam ;D a polarxet nehéz megölni, de minden meg lehet. sztem mindenképpen jó választás, mert 3/4 áron tudja azt amit a jobbak kb. csakhát nem ruckus, meg napalm van ráfirkantva, hanem az hogy magellan. na és? ha meg nagyon dritezni akarsz akkor vegyé egy 13as scrapet, na az dirt váz. bár szvsz ha mindenképepen dirt, akkor bmx, de az más tma....

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
aha én is erre gondoltam :)
a napalm ok szerintem elég meg gyõzõ külsejük van,erõsítõlemezek hada,meg súlyra is(úgytudom)2,5körûl van,bár ez nem biztos jelent valamit,de talán falvastagság téren a kritikus helyeken több anyag van.
Nekem weheeler 2900 zx trail van majdem az alsó csõ aljájig van alul hegesztés fölül detto.és köralakú az egész csõszett amiböl van,mégis igen merev.
azt akartam ebböl kihozni hoggy talán súly itt számit talán a nehezebb a jobb.TALÁN

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
Jó azért polar-x el én is csak sztreet elek egy darabig bisztos nem megy szét csak streeten nem olyan tartós

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
Télleg Napalm vázakkal mi van?Rég láttam meg hallotam róla

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Háló?
A polárx/author hoz csak annyit sezeretnék hozzáfûzni(nem volt egyyik se)ugyhogy lehet itt kéne abba hogyni,de szerintem a polárx az a fajta váz amit ha rendeltetés szerint használunk(ugye dirt)akkor a bicós elõbb fog eltörni mit a váz!(vigyázzon magára!)
Az author inkább street trükkölni valóbb nekem az masszívabbnak tûnik!
A merida nekem inkább "kecsesnek"(jobb szót nem találok) tûnt mint figyeljmá de brutálisan nézek ki - nek!
Meg az áruk lehet döntõ.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
Polar-x is fogja bírni egy darabig!Ha arra használod amire született DIRTRIDE!Nekem is az van!És nagyon szeretem!Semmi pénzért nem cserélném umf-re!Authorra inkább!De én szeretem!Ha eltörik akkor veszek ujj polar-x-et!Egyhamar úgyse törik el

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
Jajj Hege azért annyira neee!Ugrattál az authorral mikor?Mogyi egész héten nincs othon!Akkor meg neheezen!:-))