A Benyó jó fej, a bicójának pedig biztos adott rendesen, de szerintem nincs azzal a bike-kal semmi gond. Legalábbis amikor ültem rajta, akkor még okésnak tûnt. A rugóstagja (vagy csak maga a rugó) asszem nem az eredeti 5th Element. Azt csekkoljad mielõtt veszed, mert a Benyó a kemény rugót szokta szeretni.
Amúgy egy új Bullit olyan 350 körül lehet (pontosat most nem tudok) a 5th Element-et külön meg úgy 100 körül saccolom acél rugóval. A csak váz akkor kivonással adódik, de szerintem itthon nem sokan adják érte meg ezt az árat. Valamint szerintem számít az is hogy a magyar forgalmazótól van-e, avagy máshonnan hozták, már csak a support miatt is.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2003. november 28. - 20:26
Írta 2003. november 28. - 20:26
Írta 2003. november 28. - 20:09
hello
köszi a vázzal kapcsolatban!szerintem is jó,hameg szerintetek is akkor negyot nem tévedhetünk!
csak anyám szívózik me szarul tanulok!! :-\a péz meg nála :'(
a sc rõl meg annyit,hogy szerintem iszanyat jól eltalált valami!megkérdezhetem mennyiért?asszem nekem is lesz egy ilyen,mert úgydöntöttem megnyerem az elõfizis ajándékot ;D
köszi a vázzal kapcsolatban!szerintem is jó,hameg szerintetek is akkor negyot nem tévedhetünk!
csak anyám szívózik me szarul tanulok!! :-\a péz meg nála :'(
a sc rõl meg annyit,hogy szerintem iszanyat jól eltalált valami!megkérdezhetem mennyiért?asszem nekem is lesz egy ilyen,mert úgydöntöttem megnyerem az elõfizis ajándékot ;D
Írta 2003. november 28. - 19:41
A Benyó rajta van BrotheR-ék videojan - én nem vennék tõle vázat ;D
Nem hiszem, hogy valaki képes megvenni egy Bullit-ot egy rugóstagért!
Nem hiszem, hogy valaki képes megvenni egy Bullit-ot egy rugóstagért!
Írta 2003. november 28. - 19:27
Írta 2003. november 28. - 18:06
Ja, igy mindjart mas. Sok szerencset.
Az hogy baja van-e azt en nem tudom. Azt sem hogy kie volt. De ha jol atnezitek, es nem kotyog, nem lotyog, nem szorul, nincs elrepedve meg hasonlok, akkor valszeg jo lesz.
Az hogy baja van-e azt en nem tudom. Azt sem hogy kie volt. De ha jol atnezitek, es nem kotyog, nem lotyog, nem szorul, nincs elrepedve meg hasonlok, akkor valszeg jo lesz.
Írta 2003. november 28. - 17:56
Csá!
ez egy komplett bicó monstert-vel 24-es dwilde kerekek meg csupa roox kiegészítõkkel.
egy Benyó nevü srácé volt, a bolt "bevette".
ismeri valaki? nincs vele gáz?
t
ez egy komplett bicó monstert-vel 24-es dwilde kerekek meg csupa roox kiegészítõkkel.
egy Benyó nevü srácé volt, a bolt "bevette".
ismeri valaki? nincs vele gáz?
t
Írta 2003. november 28. - 17:48
Miert nem veszed meg inkabb Juhi haverjanak a Bullitjat? Szerintem szivesen odaadja neked a Probike-nal kicsivel olcsobban.
Mindketten jol jartok. Neked olcsobban lesz, neki meg nem kell vegre azzal foglalkozni, hogy telen kinek adja el a vazat.
Szerintem beszeljetek meg.
Mindketten jol jartok. Neked olcsobban lesz, neki meg nem kell vegre azzal foglalkozni, hogy telen kinek adja el a vazat.
Szerintem beszeljetek meg.
Írta 2003. november 28. - 17:13
Csákó!
A Probike-ban van egy Santa Cruz bullit.
tudtok róla valamit?
mer holnap megyünk érte már megvan a zsé.
Azért lenne fontos mielõtt megvennénk, hogy minden ok e vele?
pls help!!
icc úrdzsent...
t
A Probike-ban van egy Santa Cruz bullit.
tudtok róla valamit?
mer holnap megyünk érte már megvan a zsé.
Azért lenne fontos mielõtt megvennénk, hogy minden ok e vele?
pls help!!
icc úrdzsent...
t
Írta 2003. november 28. - 16:06
Írta 2003. november 28. - 15:02
Minek vette meg ha mar most eladja? kellet neki a rugostag vagy mi?
Amugy ha most vette, akkor biztos tudja hogy mennyiert. Abbol lehet kalkulalni.
Esetleg kerdezd Rob-ot ;D ;D
Amugy ha most vette, akkor biztos tudja hogy mennyiert. Abbol lehet kalkulalni.
Esetleg kerdezd Rob-ot ;D ;D
Írta 2003. november 28. - 14:54
csá!
Haverom vett egy Santa cruz bullit vázat rugóstaggal és az lenne a kérdése hogy:
mennyiért lehet eladni a vázat!Dobozába 2 napos olyan mint amit lehet nyerni csak piros!segítsetek please
Haverom vett egy Santa cruz bullit vázat rugóstaggal és az lenne a kérdése hogy:
mennyiért lehet eladni a vázat!Dobozába 2 napos olyan mint amit lehet nyerni csak piros!segítsetek please
Írta 2003. november 28. - 14:25
vendég__*
Írta 2003. november 28. - 14:25
ezek a hardcore ok elég jók... asszem ilyenek szoktak a fogason evilnek matrivcázni ;D
Írta 2003. november 28. - 14:22
a bikediszkontban található Hardcore A , DS/Dirt váz csak nekem hasonlítegy egy illmatic-ra?
(nem tudom a pontos nevét, az egyik bm shopping guide-jában volt)
Marci
(nem tudom a pontos nevét, az egyik bm shopping guide-jában volt)
Marci
Írta 2003. november 28. - 13:43
www.bikediszkont.hu
Az akciós merevvázak nagyon brutálisan néznek ki.Lehet róluk tudni valamit?Milyen vázak ezek?Meg a nem akciós cuccoknaá is van egy-két érdekes váz.Fusion bonebreaker ???
Az akciós merevvázak nagyon brutálisan néznek ki.Lehet róluk tudni valamit?Milyen vázak ezek?Meg a nem akciós cuccoknaá is van egy-két érdekes váz.Fusion bonebreaker ???
Írta 2003. november 27. - 21:03
Írta 2003. november 27. - 13:03
Írta 2003. november 27. - 11:03
ohh igen, geri váza nagyon kircsi valami, fõleg a kormányra szerelhetõ túlfolyós sw taggal... 8)
neki egy 150-es manitou villa volt benne, és khmmm... álomszép
morton: 68/113 általában minden vázba jó, a kormánycsapágy meg egy ideje már szabvány 1.1/8" ahead.
neki egy 150-es manitou villa volt benne, és khmmm... álomszép
morton: 68/113 általában minden vázba jó, a kormánycsapágy meg egy ideje már szabvány 1.1/8" ahead.
Írta 2003. november 27. - 01:02
VRX: Én pesten 3at ismerek, mindenki megvan vele elégedve, én is mentem már ilyennem él nagyon pöpec kis váz.
Kemény CC- túrákra nagyon jó, vagy kis súlyú bicósnak DH/FR bicónak. De egy kitûnõ kezdõ DH/FR gép alapja lehet egy ilyen szépség.
Ha jól gondolom German vázát veszed majd meg, azzal a vázzal csak jól járhatsz.
Kemény CC- túrákra nagyon jó, vagy kis súlyú bicósnak DH/FR bicónak. De egy kitûnõ kezdõ DH/FR gép alapja lehet egy ilyen szépség.
Ha jól gondolom German vázát veszed majd meg, azzal a vázzal csak jól járhatsz.