Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Már nem fognak.nem megyek oda ;D

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

Minek reklámozzam a boltot,amelyik soxor átvert engem...

..hat hogy ne verjenek at...

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
persze..hat milyen mar egy boltnak ha reklamozzak..nehogy jol jarjon a bolt.. :-X

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás

Lehet még újonnal venni 2002-es GT Ruckus 1.0-át?? Nagyon tetszik a váz, fõleg az a görbítés benne.

lehet.
Írj privit,ott megmondom a bolt nevét,mert nem szeretném reklámozni.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Univegát tudom ajánlani igaz csak 3 hónapig használtam.Könnyû 2.6 kg levegõs RS taggal!Amúgy egy kimondottan jó váz:)

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Lehet még újonnal venni 2002-es GT Ruckus 1.0-át?? Nagyon tetszik a váz, fõleg az a görbítés benne.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
egyvalakinek üzenem:

egy ideig én is ilyet akartam. mármint mászásra is haználható 15 kilós freeride gépet 3 lánctányérral és acélrugós nyilt olajfürdõs rugóstag/teleszkóp-pal.
meg persze 80-as brutálstucnit 670-es kormánnyal :)
nos a vége egy bullit lett.
de volt egy meridám, benne egy dropoff villa, volt egy wheelerem, benne ugyanaz a dropoff villa. mindkettõ jó volt, kivéve, hogy a merida 395 mm volt a monoblokkháznál a földtõl...
a wheeler meg tört. de ha jól meg lenne erõsítve, a 4000/5000 czx jó kis váz lenne, 190-es rs rugóstag volt benne, és 150 mm-t mozgott. (az áttétele pont 1:3) a meridának (bigair pro) kisebb, 1:2,35 áttétele volt, egy 200-as swdh rugóstaggal mozgott kb 130 mm-t.
szóval igazából kevés tökéletes alterbativa van. jó lenne a coiler, vagy kettõvel régebbi stinky, mert az még csak 130 mm. (2002-es)
jó lenne a giant ac is, az egészen 6"-ig (150 mm) állítható.
szóba jöhet az slk is, ugyan 3ésfél kiló, de jó. én ugyan csak az elcséét próbáltam, aminek elég elcseszett fejcsõszöge volt a supert-vel, de egy kisebb villával jobban állt volna. és hát ugye az slk 130-140 körül volt az apróban.

vagy ha mégis a cc-seb vonalra húzol, a probike-ban van focus super bud és univega 950 ram is, mindkettõ ugyan levegõs rugóstaggal, és kicsi (kb 1:2,3) áttétellel, de könnyûek, és a max. 130-as villát tûrik ordasabb geometria változás nélkül. egy 190-es sw dh hatására 120-130 mm-t ki lehetne belõlük csiholni.
a matrix szerintem eléggé gáz, a nyeregvázcsõtõl a támvilla nem teljes 2 mm-re van (!), ami egy kisebb keresztirányú erõtõl csodaszépen beleér a nyeregvázcsõbe...... vagy leflexeled, és oda a gari, vagy nem, de akkor meg szivsz vele.
nem lebeszélni akarlak róla, nézz meg egyet saját szemeddel, mielõtt megveszed.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

Tudom nagy looser vagyok, .....

;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

hogy hangzik mar az hogy santacruz_rider?
;D ;D ;D ;D

én is gondolkoztam rajta, de nekem sem tecc. ;) :) nem is nevezem át magam ;D

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
a szabadonfutóban több sikerrel járnál! :D

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Tudom nagy looser vagyok, de nem találtam meg a videós topicot ::)

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
HMM. Éreztem, miután megírtam az üzit, hogy nem ide kellet volna ::)

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás

Akkor ezt holnap meg is teszem. ma már fáradt vagyok hozzá. Ja és milyen mtb-s videókat érdemes letölteni? A JIB-et láttam az tetszett :o

Videók topic ;)

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Akkor ezt holnap meg is teszem. ma már fáradt vagyok hozzá. Ja és milyen mtb-s videókat érdemes letölteni? A JIB-et láttam az tetszett :o

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
lemered tolomerovel a villa vagy kormanyszar vagy vaz fejcsapagy ulek atmerojet visszajossz.
elomondod.
megmondjuk

semmi sem lesz bele kompatibilis.!!!
szertem

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Esetleg valami tanács itthon hogyan nézhetem meg? vonalzó?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hát, ha ilyen gaygesztáni metróbringa-teszkóbringa, és acélból van, akkor valszeg 1". ha kicsit komoylabb, akkor esetleg 1/8-os. Amugy begurulsz véle egy boltba, és a szerelõ 10 méterrõl kerékcentírozás közben megmondja, mégha csak egy szemmel néz oda akkoris. ;)

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Ja ilyet keresek, majd megnézem. Addigis valaki légyszives magyarázza el pontosan, hogyan tudom lemérni, hogy a bicajom váza mekkora villát tud befogadni: 1" vagy 1,1/8"-osat.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Mustár:
van most az apróban egy matrix airborn váz 14E, és egy mozo r500 teló 10E Ft
asszem ilyet kerestél...

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Caprine: a Láncvilla tört a tövénél, a hegesztéseknél. (vagy valahol azon a környéken)