en meg vagyok vele.
semmi egyeb gond vagy ilyesmi.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2004. február 21. - 16:50
Írta 2004. február 21. - 16:28
Írta 2004. február 21. - 16:24
Írta 2004. február 21. - 15:53
Írta 2004. február 21. - 12:50
a porazt legalabbis en mar mozogtam ki. a vaznak nemsok baja lesz, HA nem er le. es ha nem megy neki utana semminek. szal itt max a kerek/pedal kormany kophat, a vazrol is max a festek....
tehat a torestol ne tart, egyantalan nem valoszinu h kapott valamit.(valami komolyat.)
tehat a torestol ne tart, egyantalan nem valoszinu h kapott valamit.(valami komolyat.)
Írta 2004. február 21. - 10:52
Írta 2004. február 21. - 09:46
Kicsit más...
ha az ember betonon zakózik, lehet a váznak vmi """láthatatlan""" baja? Esetleg nem látszódó/feltûnõ törés, v hasonlók...
thx
Ezt pedig nemtom hova: ált. mennyi az esély rá, h vmi kártérítést kérjek a rohadéktól? (kutya gazdi...)
uuuui: Ha pedig kis fehér dögöt láttok 6méteres pórázon, BRINGAÚTON, fékezzetek :'( >
ha az ember betonon zakózik, lehet a váznak vmi """láthatatlan""" baja? Esetleg nem látszódó/feltûnõ törés, v hasonlók...
thx
Ezt pedig nemtom hova: ált. mennyi az esély rá, h vmi kártérítést kérjek a rohadéktól? (kutya gazdi...)
uuuui: Ha pedig kis fehér dögöt láttok 6méteres pórázon, BRINGAÚTON, fékezzetek :'( >
Írta 2004. február 20. - 23:21
koszonom de mar beg kezdte el meggyapalni, en csak beteljesitettem a sorsat. de most van helyette gyari hayes IStoPM 203as...
ezt(szar grimeca) meg valahogy le kene parhuzamosba csiszolni, mert akkor meg hasznalhato is lenne. amugy hatul volt.... no mind1, flexxel nem fogom tudni parhuzamositani a 2 feluletet :-X
ááá, ennyit ezekrol
ON
ezt(szar grimeca) meg valahogy le kene parhuzamosba csiszolni, mert akkor meg hasznalhato is lenne. amugy hatul volt.... no mind1, flexxel nem fogom tudni parhuzamositani a 2 feluletet :-X
ááá, ennyit ezekrol
ON
Írta 2004. február 20. - 23:18
az a bizonyos grimeca adapter ha jol emlekszem hatra valo.
de haverek is annyit kuzdottek vele.
szerte szana szejjel lett gyanolva, hogy fel tudjak rakni a grimeca feket elore.
szal...
az alol felmentelek
de haverek is annyit kuzdottek vele.
szerte szana szejjel lett gyanolva, hogy fel tudjak rakni a grimeca feket elore.
szal...
az alol felmentelek
Írta 2004. február 20. - 23:03
ksivajda, de EN SZERELEK.
es nem szetcseszem mert meno vagyok. pfff.
de hogy a tokombe szedtem volna le pl a hajtokart?!
mert otletem nem volt.... kalapacs, balta, samu, mindent kiprobaltam. de SEMMI. fogtam a flexet, 5perc alatt lekopott a tengelyrol....
az adapter meg amugy is szar volt ami a grimecam-hoz volt... grimeca adapter lol. de se xt fekkel, se egy pmes adapterre, se a deore-val NEM volt kompatibilis.... :-\ de mééééér?!?!?!
de se a kulsoszarat, se a fektarcsat, se a becsuszot NEM nyomickolom meg flexxel, hogy utana a fogasal mutogassam, hogy
"neezd, van otthon flexem, szep a bicom? ja a fel kulsoszar is otthonvan, picit lekonnyitettem"...
pff.rohej. :-\
es nem szetcseszem mert meno vagyok. pfff.
de hogy a tokombe szedtem volna le pl a hajtokart?!
mert otletem nem volt.... kalapacs, balta, samu, mindent kiprobaltam. de SEMMI. fogtam a flexet, 5perc alatt lekopott a tengelyrol....
az adapter meg amugy is szar volt ami a grimecam-hoz volt... grimeca adapter lol. de se xt fekkel, se egy pmes adapterre, se a deore-val NEM volt kompatibilis.... :-\ de mééééér?!?!?!
de se a kulsoszarat, se a fektarcsat, se a becsuszot NEM nyomickolom meg flexxel, hogy utana a fogasal mutogassam, hogy
"neezd, van otthon flexem, szep a bicom? ja a fel kulsoszar is otthonvan, picit lekonnyitettem"...
pff.rohej. :-\
Írta 2004. február 20. - 16:30
Írta 2004. február 20. - 16:22
Írta 2004. február 20. - 00:24
milyen px-es srac?helló!
a px es srác nem a psyhó?!!me õ õrüült!!!naoon jó ez a kép!a legutobbi akciója se volt semmi,amikor reszelõvel neki ugrott a teló külsõ szárának,nem is tudom mér.
na háj
es aki reszelovel ugrik neki a kulso szarnak az nem orult, es nem is bevallalos, hanem egyzseruen S*GGPRIMITIV gazdag(vagy csak annak mutatja magat) allat. vagy csak fogyatekos... kedvtelesbol... en ezzel nem felvagnek, hanem a helyeben szegyellnem... de ez tudom nagyon szubjektiv... :-\
de sztem az ilyeneket nem erdemes megemliteni, mert csak égõ....
Írta 2004. február 19. - 14:35
Írta 2004. február 19. - 13:37
Írta 2004. február 18. - 22:01
Írta 2004. február 18. - 21:37
Nekem airborne-öm van és eddig jól szuperált, és enm is ronda, én 22e Ft-ért jutottam hozzá.
Írta 2004. február 18. - 20:29
Írta 2004. február 18. - 19:15
polaris: nyár óta van. én is 50kiló körül vagyok és kapott azér rendesen. de nem erre találták ki. geometra nem a legszerencsésebb durvulás szempontjából. nekem 18"as van és városba hülyüléskor meg lejtõzéskor tökre letolom a nyerget így valamivel kényelmesebb. talán ha kisebbet veszel még jobb lehet picit. de ez inkább egy cc bicó..szal ha van mód rá inkább px vagy airborn.
vagy p3 ;D
vagy p3 ;D