Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

boxxxer

boxxxer

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
na én így értettem a viccet. az én pénzem is más zsebpénzkiegészítése lett. de errõl már volt szó egyszer, nem akarok nagyon OFF lenni ismét. csak annyit, hogy vigyázzatok!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Az meg szerencses helyzetben van aklit csak megviccelnek. Vannak olyan arcok kint, akik viszont eleg komolyan visszaelnek ezzel, es jelentos zsebpenzkiegeszitest csinalnak masok johiszemusegebol...

boxxxer

boxxxer

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
vannak. engem meg is vicceltek. szóval ahogy az elöttem szólók is hangsúlyozták: NAGYON ODAFIGYELNI!!

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
Jaja...eladja másnak a cuccot, és "elfelejti" megemlíteni neked, vagy véééletlenûl Õ maga is megfeletkezik róla, h már 1 hete eladta, és amikor elküldöd a pénzt, akkor jut csak az eszébe, hogy hopáá!!!!! jaj, bocsi de már eladtam 1 hete.....

(imátkozzatok, h senkivel ne forduljon elõ ;) ott kint ez az "átverõsdi nem divat de akkoris...vannak vicces gyerkõcök. >:(")

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Honnan tudod hogy a srac el is fogja kuldeni amit kifizetsz? Mit csinalsz ha 2-3 het mulva sem erkezik meg, es nincs valasz? Mit csinalsz ha elkuldted a penzt, de a gyerek nem kuldte el a vazat??

A ti erdeketekben mondom, hogy hiaba kecsegteto egy ajanlat, rutintalan ember ne vegyen akarkitol vazat, vagy barmi mast. Erre figyeljetek oda!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

mert most találtam a pinken egy 2001 bullitot fox rc vel 750usdért!

Ez teljesen rendben van így látatlanban.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

~75-~100-ért kapsz király stinky-t

Az azért _annyira_ nem király Stinky !
Ahogy Vole mondja, ami nagyon olcsó ahhoz nagy eséllyel kapsz valami "extrát" is !
De pl. zsírúj Stab Primo v. Stinky Nine sokkal olcsóbban kapható mint itthon, az itthon nem elérhetõ márkákról nem beszélve ! ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

nekem kell bazze!!

Nem veltlen azert kint sem, ha valami ennyire olcso. Persze vannak nagyon jo vetelek, de az alacsony arhoz altalaban tarsulnak bizonyos dolgok neha ( horpadas, nagy karcolasok, repedes, tores, rugostag problemak es meg sorolhatnam, es persze benne van az atveres lehetosege is... )

menniy lehet mire ide ér?

A postakoltseg Canadabol nem olcso dolog, plussz el kell kuldeni a penzt is, ami szinten nem olcso, raadasul eleg sok ido mire ideer, persze ha az illeto vallalja azt, hogy egyaltalan elkuldi Europaba.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
mert most találtam a pinken egy 2001 bullitot fox rc vel 750usdért!
meg:
norco launch fox vanilla r taggal 600cad-92e huf
2002es gemini ötödik elemmel 700cad-107e huf!!
kanadaiak mind
menniy lehet mire ide ér?
nekem kell bazze!!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Vaz vagy komplett bringa kene?

Komplett bringat gazos hozni, hacsak ki nem mesz erte, ha vaz kell keress priviben, most is van egy Stab Primom elado.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
Hááát...! olcsóbban tudsz venni cuccokat...., de persze ottvan a postaköltség ami elég borsos. (pölö kint ~75-~100-ért kapsz király stinky-t, jó taggal +posta+haszna, míg itthon használtan ~150 :-\ )De ha találsz egy igazán jó vételt akkor postaköltséggel eggyütt is olcsóbb mintha itthon vennéd használtan!!! Viszont sokat kell várj a cuccra míg ideér.. :P Ja, és szerintem ne te intézd, hanem jólj olyanoknak akik ezzel "foglalkoznak" (vole, iljics...).

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
háj!
talán Ti járatosabbak vagytok külföldrõl rendelés/vásárlásban,hogy a Kona stab v stinky-ket menyivel olcsóbban lehet behozni??pl:Ausztria!
vagy hogykell online rendelni?Mennyire megbízható a használt cucc rendelés(azt kapom-e amit mutatnak?)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

link=board=5;threadid=2275;start=4545#msg180536 date=1083445675]
Hol lehet hozzájutni olyan adapterhez,ami a hátsó bolt-on papucsot gyorsszárassá alakítja át?
Láttam iljics v10 hírdetésében,hogy jár hozzá ilyen adapter....

Logikusan a PSQ kft.-tõl. Vagy vedd meg a V10-et, tartsd meg az adaptert és add tovább a vázat ! ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Major drága,nem nekem kell! :)
Illetve nekem is kell,dehát istenem... ::)

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Hol lehet hozzájutni olyan adapterhez,ami a hátsó bolt-on papucsot gyorsszárassá alakítja át?
Láttam iljics v10 hírdetésében,hogy jár hozzá ilyen adapter....

Warghl

Warghl

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
kösz az infot =)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Italydesign: Ha nagyon kell tudunk hozni neked!!! Írj privit!!!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
P.3: Az az egy van belölle itthon és ha minden igaz akor a pár évvel ezelötti Speckó "forgalmazás" eredménye.
Vagy a forgalmazd magad mozgalom részese a tulaj.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ahha
amúgy lehet,tévedek
csak vmi ilyesmi dereng
csak nem találom az MBUK-t
mind1,keress rá vmi külföldi boltban,és számolj rá még minimum egy tizest:D
www.chainreactioncycles.com

Warghl