Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
8) :-*

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
nos elõször ez vagy ez vagy akármi hely, ami tetszik. aztán pedig ez. és várj...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nos, jon egy Diamondback vazam, ami 15 korul mozog ha jol emlekszem, Manitou Swinger 4 Way taggal, 140 alatt oda tudom adni valamivel.
http://www.diamondba...itemid=116&va=0

Jon nemsokara egy regebbi Intense M1, ez bizonyara kibirna mindent alattad, de sajnos valamivel tobb mint 140e lesz.
Ezen kivul jon egy regebbi Tomac 204, meg a negy lengokaros, es is 200 alatt lesz, de nem sokkal.

Ha ossze tudsz szedni tobbet mint 140e, akkor ezek kozul barmelyikkel nagyon jol jarsz, ha nem akkor a reszlet is megoldhato valamennyire.

Ezeken kivul sajnos itthon amit 140 korul kapsz, az hasznalt Vega ( 1-es 100 alatt, 2-tol inkabb 140 korul), vagy Stormbringer ( ez kevesebb mint 140e joval ), PolarX FS is tobbet mozog mint 10cm, es ujonan kb. ennyi. Esetleg ha kifogsz olcson egy Stinky-t, azzal meg jol jarsz.

LittleG

LittleG

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
sziasztok SEGÍTSETEK vázat szeretnék venni strapabírót dh ra és ugrálásra 140 ezer ft között ja és hátul ha lehet ne 10 cm-t mozogjon hanem többet szóval kérnék szépen minden hozzá értõt javasolnátok nekem egy jó sokat bíró vázat amit ennyiért lehet kapni? újjonan ,vagy használtan mind1 köszönöm

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Vdani,keresd meg Mastiffot,sztem neki még van egy Bearje egész olcsón,Fox rugóstaggal,és akár Fox villával is...

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég

Nyugika....
Dani megkapta amit akart a váz jó (vegyél ilyet Dani), innentõl kezdve nem kell a vérét szívni úgy szerez annyiért ahogy akar.
Nem a mi dolgunk...

Ja, szerintem is baromság 60-70 körül ilyen vázat szerezni. Amúgy 2 oldal telt meg ahelyett a válasz helyett, hogy jó a váz, szépen mozog, strapabíró. Ez az én hibám, mert az elején komolyabb utánajárás nélkül kérdeztem és a Tietek is, mert sokan teljesen feleslegesen kötöttek bele a dolgokba...
Majd még megcsócsálom ezt a kérdést, hogy fék vagy vázcsere legyen. (júli21re :)) Amúgy meg vagyok ezekkel is elégedve, de azért jobban örülnék egy ilyennek. :)

Dani

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Nyugika....
Dani megkapta amit akart a váz jó (vegyél ilyet Dani), innentõl kezdve nem kell a vérét szívni úgy szerez annyiért ahogy akar.
Nem a mi dolgunk...

rider_rider

rider_rider

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
ÉN nem akarok beleszólni, báár én se értek hozzá, de én azé amennyire tok utána nézek mielõtt kérdezek... :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
adok 80-at darabajaert!
3-4 minimum kell.
mikorra tudod hozni?

gondolom mas marka nem is letezik?

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás

Ki kérdezte mennyi esélyt látsz rá?
Dani a vázzal kapcsolatos véleményekre kiváncsi...

mi vagy te? talan az anyja?
a masik meg talan gondolkodj el hol vagy.. ez egy forum. és az hogy szted 60-70ert kap ilyet?
"erre ki kivancsi mondd meg? na? na?" szanalmas...
nem en nem latok ra eselyt hogy ilyet vegyen 60-70ert, hanem ennek az eselye 0... hacsak nicns 3 darabba törve ::)
ne legyel mar okos, amikor nem ertesz hozzá, haver.
ha meg valami problémád van ott a privim vagy az MSN-em.
a lényeg mégegyszer: ha nem értesz hozzá inkább ne irj.. kus*olj.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
jó lesz!
persze, merevvillával küldöd, bele fog érni, de akkor minden vázzal beleér.
én 195 vagyok, mikor mentem egy ilyennel+psylo(100-on) semmi gondom nem volt, hibátlanul elfértem rajta. ha meg kisebb, jobb is, könyebb kezelni picit.
vedd meg!

rider_rider

rider_rider

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Van itt a városba két 04-es Px 39900-ért darabja.
Nos én ezt meg szeretneém venni de nem tudom hogy jó lesz-e nekem egy 14-es váz mert még nem volt ilynem 185cm vagyok..... de fõként az érdekel hogy a lábam bele érhet e az elsõ kerékbe? mert ha igen akkor várok még és veszek nagyobbat....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
te tényleg azt hiszed, hogy 60-70ért lesz ilyen?
ez a vát egy kategória a stinky-vel.
mennyi esélyét látsz egy stinky-t ennyiért megkapni?
kb 0...
lébyegében csak annyi hogy ennyiért sosem fog kapni. max már ha az ár 40-50%-os, akkor a gép is valszeg. az meg kinek kell....
ja, mellesleg csak a benne levö fox kerül majdnem ennyibe....

Lucifair

Lucifair

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
vajda!
???Ki kérdezte mennyi esélyt látsz rá?
Dani a vázzal kapcsolatos véleményekre kiváncsi...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Mellesleg 'hagyd'.

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
aha, valoszinu... elegge sok eselyt latok ra ::)
meg ha kulfoldrol hozatna is be, sztem minimum 130-150. ebredjetek amr fol vazze, bilibe log a kezetek..

Lucifair

Lucifair

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás

link=board=5;threadid=2275;start=4950#msg187172 date=1086098534]
a dawg okés a black-kel.
de gyûjtened kell még rá egy kicsit, azt hiszem 219.000 a legolcsóbb váz. (matic)

Szerintem ilyen vázat simán talál 60-70-80-ért

http://www.kona.dk/bike-pix/108.jpg

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Dehogyis ! A Pinkbike-on van 40e-ért ! ;D ;D ;D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a dawg okés a black-kel.
de gyûjtened kell még rá egy kicsit, azt hiszem 219.000 a legolcsóbb váz. (matic)