elnézést hogy olyat kérdezek ami nem igazán a témába vág de nem bírom magamban tartani!
thez ez az·x· jel az uj polar x elején látható v hol ?
amugy a fogas mellet fel jutni tényleg nem egy leányálom!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2004. június 29. - 23:47
Írta 2004. június 29. - 23:41
mivel már volt részem benne, ezért nemteljesen idén is megyek.... ha meglesz a társaság
meg ha találok megint váltókart addig... :-\
de a fogas mellett felmenni ááá az halál. szervízút felfelé jajj
elgondolva tényleg nem egy súlycsoport.
de az sokkal inkább szép emlék, mint a feltekerés a hegyre... a maraton az jó volt de ez?!
meg ha találok megint váltókart addig... :-\
de a fogas mellett felmenni ááá az halál. szervízút felfelé jajj
elgondolva tényleg nem egy súlycsoport.
de az sokkal inkább szép emlék, mint a feltekerés a hegyre... a maraton az jó volt de ez?!
Írta 2004. június 29. - 23:35
Azért ez meggondolatlan kijelentés volt ismerd el ;D ;Dinkább még 3 mátramaraton mint ez.
Írta 2004. június 29. - 23:31
a psylod megvan hozzá, szerezz mellé te is egy polarxet/mátrixot
hegynek felfelé meg ott a fogas. eddig 2szer másztam meg nem fogassal a hegyet, elég is volt örök életre... : inkább még 3 mátramaraton mint ez.
hegynek felfelé meg ott a fogas. eddig 2szer másztam meg nem fogassal a hegyet, elég is volt örök életre... : inkább még 3 mátramaraton mint ez.
Írta 2004. június 29. - 23:27
a psylo u-trunos,ezért a mozgását lehet csökkenteni 10cm-re...
elég jó
és ameddig eljutsz a fogastól a rétesesig,benyomod a lock-outot,ami elég hasznos.
HEgynek felfele jut eszembe:milyen jó lenne most a régi biciklim
:-[
elég jó
és ameddig eljutsz a fogastól a rétesesig,benyomod a lock-outot,ami elég hasznos.
HEgynek felfele jut eszembe:milyen jó lenne most a régi biciklim
:-[
Írta 2004. június 29. - 23:22
Írta 2004. június 29. - 23:11
akkor még mindig a polarx psyloval teljesen hibátlan elegyet alkot (nem egy példa van rá )
Írta 2004. június 29. - 23:09
Írta 2004. június 29. - 23:07
Írta 2004. június 29. - 23:01
Sztem azt kell eldöntened, hogy mekkora rugóutas villát tervezel beletenni, mert az airborn 130mm körülire van tervezve, a PX-nél már 100mm vel is ok a geo.
Írta 2004. június 29. - 22:36
megéri.
most nem lehet felsorolni h miért meg hogy, mert igazából mind2 megölhetetlen kategóriát képvisel, de a polarx kiforrottabb rendszer & használhatóbb geometria.
most nem lehet felsorolni h miért meg hogy, mert igazából mind2 megölhetetlen kategóriát képvisel, de a polarx kiforrottabb rendszer & használhatóbb geometria.
Írta 2004. június 29. - 22:33
Thez: kösz, holnap lemérem a mostanit és gondolkozok...
Thommey: igazad van, azért nem megyünk soha HÉV-vel... ;D
akkor valszeg polarx...de még az airborn-on gondolkodom...megéri a polarX a +11e ft-ot?
amugy köszi a válaszokat...
Conor
Thommey: igazad van, azért nem megyünk soha HÉV-vel... ;D
akkor valszeg polarx...de még az airborn-on gondolkodom...megéri a polarX a +11e ft-ot?
amugy köszi a válaszokat...
Conor
Írta 2004. június 29. - 22:09
sorry, félre néztem.
erbornnal nem tudok szolgálni, de a polarx felsöcsöve 16.5ös méretnél csö oldalán varrattol varratig 545 mm.
thommey: 100%ik igazad van.
alapvetöen senkinek nem árt meg a tekerés.
és hogy Indiánt idézzem: "sok emberke alá bekerül az ilyen olyan össztelós kerékpár, de semmi elözménye nincsen"
de nem is lesznek versenyzök....
erbornnal nem tudok szolgálni, de a polarx felsöcsöve 16.5ös méretnél csö oldalán varrattol varratig 545 mm.
thommey: 100%ik igazad van.
alapvetöen senkinek nem árt meg a tekerés.
és hogy Indiánt idézzem: "sok emberke alá bekerül az ilyen olyan össztelós kerékpár, de semmi elözménye nincsen"
de nem is lesznek versenyzök....
Írta 2004. június 29. - 22:06
Én nem nagyképûsködni szerettem volna, csak sokan már nevetséges távokat sem bírnak megtenni bringával. Mások meg betekernek triálgéppel pestre...sztem egy kis erõsödés senkinek sem árt. Ha tekersz 20kmeket kiállva, akkor a combodat is megedzed, ami a versenyek sprintjeinél, és a letört tükör gazdájának érkezésekor még jól jöhet. Lehet, hogy csak nekem furi az a szenvedés, amit sokan a fogastól a rétesezõig bemutatnak ;D
Nekem "kívülállóként" eléggé megdöbbentõ dolgok vannak a fogas és környékén...de ez már más topik:)
Nekem "kívülállóként" eléggé megdöbbentõ dolgok vannak a fogas és környékén...de ez már más topik:)
Írta 2004. június 29. - 21:56
@thez
Esetleg nem tudja valaki a 17-es airborn és a 16.5-es polarx felsõcsövének a hosszát lemérni?
Írta 2004. június 29. - 21:11
thy: nem mindenki olyan erõs, ügyes és úgylátszik szélsõséges helyzetû, mint Te. mondjuk belvárosból nekem is megvan egy 20as oda vissza, de egyáltalán nem problem. ha kedvem van kimegyek, nem halok bele.
Írta 2004. június 29. - 21:00
JAJ,valamiért annyira sajnállak,hogy nagyon...
Ha valaki hasonló problémákkal rendelkezik,nyugodtan bízza rám a gépét!
Ha valaki hasonló problémákkal rendelkezik,nyugodtan bízza rám a gépét!
Írta 2004. június 29. - 20:52
Bazz mi van messze???? a Janihegy? Én 60km-t túráztam egy Stab-bal, amin csak nagytányér van, meg 20kg :-X :-X :-X
Írta 2004. június 29. - 19:34
vettem egyet!Tegnap voltam a fékért csak ma raktam föl!azért is voltam pesten meg bicóztunk!
Írta 2004. június 29. - 19:31
tegnap még alivio volt
amugy igen, normális. a legtöbb vázat szétnyomja, ha nem tetszik, tegyél rá merevítõt... hasznos találmány, igaz marhára RONDA. :
amugy igen, normális. a legtöbb vázat szétnyomja, ha nem tetszik, tegyél rá merevítõt... hasznos találmány, igaz marhára RONDA. :