hát ez tök jó.
Scrap =
bokszmeccs, darabka, dulakodás, hulladék ;D , töredék, verekedés
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2004. október 06. - 21:24
Írta 2004. október 06. - 21:22
Írta 2004. október 06. - 21:11
Egy bicósboltban láttam valami haro telós bringát, alivio/deore cumókkal, a váz eleje-segge alu, tárcsafékszemmel, tesco rugóstaggal... tudja valaki melyik vázról van szó? Mire lehet ezt használni? Boltbajárás? Mondjuk a bringa ára se sokkal több mint egy tesco : 80 ezer ft ...
Írta 2004. október 05. - 15:11
intebike van lasvegasban.
pár cucc: (már volt, de nem ez a kép, ha jól tévedek. éshát ez a fejcsõszög szvsz szuksz):
a king fisher
ésa mongoose új freeride gépe pike-kal.
pár cucc: (már volt, de nem ez a kép, ha jól tévedek. éshát ez a fejcsõszög szvsz szuksz):
a king fisher
ésa mongoose új freeride gépe pike-kal.
Írta 2004. október 04. - 19:56
szerintem találóak a kona nevek én bevezetném a shit dee-lux meg a crap is lehetne ha már scrap is van..
Írta 2004. október 04. - 19:51
és a scrap ???
nem mit szolnának az emberek itthon ha mondjuk magellan kijönne egy olyan típussal hogy gagyi, hulladék, roncs stb. furák ezek a jenkik )
nem mit szolnának az emberek itthon ha mondjuk magellan kijönne egy olyan típussal hogy gagyi, hulladék, roncs stb. furák ezek a jenkik )
Írta 2004. október 04. - 17:43
Elég érdekesek ezek a Kona nevek. Itt van pl. ez a Kula nameg a Stiky jelentését most tudtam meg (=büdös)...
Írta 2004. október 04. - 16:30
nem is ezzel van a gond, merthát miért ne kérdezzen, ezért van a fórum, ezért is vagyunk mi, nemcask azért, hogy leugassuk az újakat, meg megbeszéljük a köv versenyt....
de a keresõ azért ott van, ha használná, már egybõl úgy kérdezhetne, hogy eztmegezt olvastam, viszont azt még nem tudomhogy.....
az már sokkal szimpibb...
de a keresõ azért ott van, ha használná, már egybõl úgy kérdezhetne, hogy eztmegezt olvastam, viszont azt még nem tudomhogy.....
az már sokkal szimpibb...
Írta 2004. október 04. - 16:14
Írta 2004. október 04. - 14:03
Sziasztok ! Nem igazán olvasgattam vissza, de a Kona kuláról mi a vélemény? Tervben van 1 nekem jövöre. 2oo3-asat szeretnék
Írta 2004. október 04. - 09:12
Írta 2004. október 03. - 21:33
... 1 újabb post az internet enyészetévé vált...
conor: thx, megteszem, bár ez gyanúsan egy varrat melett van.
thez: iigen, halottam már arról, hogy ott szeret repedezni, de ez vhogy pont nem ott tette. a támvilla és a monostay bigyó csatlakozásámál repedt a támvilla, meg a fejcsõ varratánál van egy csík.
lekaparom, aztán kiderül...
a dokival egyeztettem, csak, hogy még szekszárdon legye mivel menni, után méh telep ;D
sajnos nem jó... a támvilla repedt... a fejcsövet meg az elõzõ tulaj faszán átfujta, mert leverte a bovdenház a festéket, és mire levakartam olyan karcos lett, hogy nem láttam semmit... ehh.
köszi szépen a segítséget, így már kicsit okosabb lettem...
conor: thx, megteszem, bár ez gyanúsan egy varrat melett van.
thez: iigen, halottam már arról, hogy ott szeret repedezni, de ez vhogy pont nem ott tette. a támvilla és a monostay bigyó csatlakozásámál repedt a támvilla, meg a fejcsõ varratánál van egy csík.
lekaparom, aztán kiderül...
a dokival egyeztettem, csak, hogy még szekszárdon legye mivel menni, után méh telep ;D
sajnos nem jó... a támvilla repedt... a fejcsövet meg az elõzõ tulaj faszán átfujta, mert leverte a bovdenház a festéket, és mire levakartam olyan karcos lett, hogy nem láttam semmit... ehh.
köszi szépen a segítséget, így már kicsit okosabb lettem...
Írta 2004. október 03. - 21:04
...ha viszont a támvilla&nyeregvázcsõ találkozásánál van ez az említett "repedés" akkor inkább vess rá keresztet.... :-\
Írta 2004. október 03. - 20:58
Nekem a felnimen a küllõbecsatlakozásnál nézett pont úgy ki mintha repedni készülne...
de lekapartam a festéket és no para...
szerintem te is szedd le egy picit óvatosan a festéket és meglátod...esetleg utána nagyítóval vagy mikroszkóppal meg lehet nézni, én is így tettem a felnimnél...
de lekapartam a festéket és no para...
szerintem te is szedd le egy picit óvatosan a festéket és meglátod...esetleg utána nagyítóval vagy mikroszkóppal meg lehet nézni, én is így tettem a felnimnél...
Írta 2004. október 03. - 20:52
lenne 1 furcsa kérdésem ;D
szokott olyan elõfordulni, hogy egy vázon a festék ugy reped meg, mintha tényleg elrepedne a vázacska?
linkelnék képet, de a tár.hu nem partner ebben.
tudom, hogy hülye kérdés, de nah.. ilyennel még nem volt gondom...
szokott olyan elõfordulni, hogy egy vázon a festék ugy reped meg, mintha tényleg elrepedne a vázacska?
linkelnék képet, de a tár.hu nem partner ebben.
tudom, hogy hülye kérdés, de nah.. ilyennel még nem volt gondom...
Írta 2004. október 02. - 19:47
nagyon koszonom. azt a gary fisher nezegetem,amit belinkeltem a 2005 topicba. de ruhellem ezt a 1.5 maniat. a manitoubol meg elegem van. az uj bighit+a gary f. versenyez most nalam.
Írta 2004. október 02. - 19:28
Mivel USA-ban vagy, nagyon könnyû dolgod van !
1. CaneCreek DoubleX Reducer fejcsapágy beszezése - $98
2. E.13 Zero Stack beszerzése - nemtom mennyi
A Zero Stack-hez venned kell fejcsapit is, a CC-hez nem.
1. CaneCreek DoubleX Reducer fejcsapágy beszezése - $98
2. E.13 Zero Stack beszerzése - nemtom mennyi
A Zero Stack-hez venned kell fejcsapit is, a CC-hez nem.
Írta 2004. október 02. - 18:37
Írta 2004. október 02. - 17:22
Írta 2004. október 02. - 16:13
de hasonlo az lobo volt,nem?A Gizmo régi váza.
Szerintem enyire öreg vázat nem kellene már venni!Meg hogy karbon elégé redukálja a javíthatóságát.
bár ha szinte ingyen(20e ) van akkor esetleg
Szerintem enyire öreg vázat nem kellene már venni!Meg hogy karbon elégé redukálja a javíthatóságát.
bár ha szinte ingyen(20e ) van akkor esetleg