Ha lekoppan, az a baj, ha nem koppan le, az a baj (ugy versenyen legalább 2-3x le kell koppannia, mert az akkor versenyre való... értitek hogy értem, nem kell ezen is fennakadni -ugye a Giant dh-nál jött ez elõ).
ha igy haladunk még az is baj lesz, ha nem törik, mert akkor meg nagyon túl van épitve...
Egyébkéntmeg:
szerintem ezek nagyon szubjektiv dolgok, hogy kinek melyik váz mozgása tetszik, meg melyik teleszkóp csillapitása olyan ahogy azt vki elképzeli magának, hogy jó, mert neki az tetszik. Én pl nem szeretem a "vizágyas" bicikiket (ráálsz-> himbi-limbi, legapróbb galyat is mozogja stb) aki ezt szeret azok szerint az én beállitásaimmal a biciklim totál sz*r, nekem meg az felel meg ha frankón kemény elõl hátul, nem koppan fel soha 3/4 útig könnyebben mozog utána keményedik (persze ez csak relative könyebb)... stb tökmindegy.
mindent le lehet "fikázni" pl Intense M1: azon kivül, hogy viszonylag könnyû szeirntem nem egy nagy szám, persze szép, meg igényes, de a geo licenszét egy az egyben spec-tõl vették (ahogy a Norco is ugye) szóval akinek nem tetszik, ha egy gyártó nem elég "innovativ" akkor ebbe is beleköthet pedig kb semmi jelentõsége asszem.
Ja azért M1 mert az elõbb is témában volt szóval, mondjuk ez.
Nem azt mondom, hogy nem lehet beszélgetni a vázakról, csak mert mondjuk 5 bicilkis eltöri a vegáját amit lehet, hogy 3 évesen vett, arra kár itt verni magukat.
na mittomén