Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
a titán helyett? távozz tõlem sá(n)tán! ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
látom, nem érted a viccet ;) de most már vegyél kemény rugót ám...! :-*

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Ja jó megint én vagyok a **** aki mindent le**** ugye?
OK. Jó akkor eleget teszek ennek, *** a vega egy rakás **** a mostani is az sõt amiknek lesznek a jövõben azok is azok csak az a jó amit ÉN az *********** használ ***ul.

Betmen ha gondolod töröld a nem kívánatos részeket. ;)

kérés: parancs. ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
igaz.
ott állok kétszázezer forinttal a kezemben, és akarok egy vázat, akkor erõs kétségek fognak gyötörni. menjek iljics-hez, voléhoz, és legyen egy marha jó vázam használtan, vagy legyen egy teljesen jó vázam újonnan.... már ha persze lesz még vega valamikor.... ::)
megnézzük mit bír a lambda majd dig alatt ::) ;)

iljics: itt már nem is tom mirõl megy a vita.
vega 1: ez az az ufó. ennek elrepedt, vagy elhajlott a támvillája. ezt máriusz doktor megjavította a többségnek. persze csak pár darab tört el...
utána nem tudom mi jött, mert mást nem is láttam. következõ meg már a piros sárga volt... ezzel sem volt sok gond, lévén kb ugyanaz mint a kék fekete. amivel szintén nem volt nagy gond. az illmaticok amig ennek a vázformának elsõ szériái, szintén hibátlanul bírják.
vega téma off
on

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én pölö örülnék, ha a bullitomon annyi geomatria állítási lehetõség lenne, mint a vegán ;) (tekintve hogy összesen egy van)
mondjuk okés, azokból a fele nem jó alapból, a fele a jóknak meg neked személyesen nem jó, de akkor is marad még variáció....

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
~200 pénzért újonnan azzal a rugóstaggal szvsz nem egy fõnyeremény, de ha használtan bele tudsz nyúlni egy elfogadható árúba, akkor már lehet jó választás.

Nem marin, mostmár nyikoláj. ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Igen, nem halt bele senki, csak elvitte Máriuszhoz, hogy befejezze a gyártást. Betmenre kell hallgatni: az a váz amit most Wegának hívunk köszönõ viszonyban sincs az 1-2 szériával és a világon semmi baja nincs ahogy az elõbb is írtam !

Szemellenzõ helyett meg értelmezni kell a hozzászólásokat.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
akkor kirúgták. nem sokat számít.
vega 1: ez volt a palmi féle. mûködött, nem is volt drága.
a többi meg már az új formájú volt... igen, "agyon volt erõsítve" méghozzá egy 5 cm-es részen a lengõkaron(a támvillán, felül) a yoke-nál. húha. francért terveztek oda egy könnyítést. de ebbe nem hal bele senki. ahogy rocsipeti is használta.
de nem koppan le minden járdaszegélyen meg nem törik ahogy itt okosan beszélik.
az illmatic meg valahol az elsõ 2-3 generációs vegának felelt meg, és sokak alatt szolgál ma is. persze megint csak probléma nélkül. (több hajtipajtis alatt)
jó persze nem marin...vagy yeti....

és ott a pont betmennél. hány évesek azok amikkel tényleg gond van? és ha valaki mostanában akar venni nyilván nem a legoregebbre pályázik, hanem a legújabbra. a kékre. arról meg nem hallhattál sok problémát...
vega 1-2: de ezek sem az elsõ éévben törtek el..... hanem mikor már öregebbek lettek

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
végre valaki megmondja, hogy igen, voltak bajok az egyes vegával, de basszus, azok már legalább 4-5 évesek!!! az új 4-esnek _semmi_ köze ahhoz a vázhoz, még csak nem is hasonlítanak!
ha kijön az 5-ös, és az lesz, amit gulyás misi mutatott nekem (azonic recoil) akkor a négyesnek még lentebb megy az ára.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

kona?
bender talán 7 eltört váz után otthagyta.
'oppá.
azonic=vega=critt=mountaine cycle=duncon=még ezer cég.

A Kona rúgta ki a francba.

A Mountain Cycle-t koppintós cégnek nevezni...legalább nézd meg elõtte a honlapját ! ::)

Az Orange 222-bõl külföldön is van törött bõven, nem biztos, hogy tényéeg olyan jó az. Illetve jónak jó, csak nem biztos, hogy tartós.

A Wega 1-2-vel igenis voltak gondok, nemhiába volt majd mindenkié agyonerõsítve Máriusz által ! A Wega 3. ki se jött igazán, mert félre volt tervezve valamilye, a Wega 4 meg végül egy teljesen jó váz lett.
Azt meg mindekienk magának kell eldöntenie, hogy kiad-e 200+e-ret érte vagy sem.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Én csak a 222-es orange-hoz szólnék hozzá.
Egy év gari van rá, és furcsa módon kint baromi sokan panaszkodnak hogy törik, Vole is mesélte hogy egy orange tulaj mesélte hogy sziri szarrá repedt.
Amit én majdnem megvettem is repedt volt.
Szóval ott nincs rendben valami nagyon..

tams: ;D ;D edem ;)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
emberek,akik soha eletukben nem mentek komolyan dhn,tudni velik,hogy a vega egy szar.bazz, harom evig mentem vele, es annyit sem mondott,hogy nyekk.meg mindig hasznaljak.ja, neha felkoppantottam benne a shockworksot.na es?arra valo.egyebkent a vega az egyik legeltalaltabb geometriaju dh gep.volt mar par bicajom, tudom mirol beszelek. ettol kurva ideges tudok lenni.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Megagiga OFF:

naja ez igaz.csak néztem aképeket és a dhs csávók vfékkel téptek,pedig ob futam volt és nem hobbi.

PFFF...

Komolyan kezdek elgondolkodni, hogy miért hazsnálom még ezt a "Fórumot"...
Amikor anno max. 20 visszatérõ arc volt "itt" (freeweb alapú fórum) akkor mért nem volt soha 5oldalon 1nél több olyan post aminél nem tudom eldönteni, hogy durvánkáromkodva töröljem nyomjak az "X"-re a jobb felsõben vagy érthetetlenül üljek és nevessek azon, hogy milyen hüje emberek vannak.

ON

LittleG

LittleG

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
hát szó mi szó nagy bajban vagyok, mert kinek az a váz kurva jó, a másiknak, meg szar, ennyi erõvel vehetek trabit, valaki isteníti, valaki meg az x5 ös bmw re esküszik ! tehát én csak gyûjtöm az információkat, és lapulok, mert ilyen csata lesz a vége :P

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
naja ez igaz.csak néztem aképeket és a dhs csávók vfékkel téptek,pedig ob futam volt és nem hobbi.

nem fontos

ja lényegalényeg hogy szarul beállított cuccl minden szét lehet kúrni.

szegény littleg tudjon kiigazodnihogy mit vegyen.

thez,scottom van... ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Mário: egy törés, repedés nem minõsít semmit.
szakszerûtlen használat, stb.
repedt 222... ettõl még hibátlan váz, csak nem szakszerû használat, ennyi. más 222-ese ettõl még nem fog eltörni nagyon. meg amúgyis az ide beírt törések jópár százaléka csak hülyítés.
kb olyan emberek írják, akik itt nálunk kijelentették, hogy "képzeld a haveromnak kona polarx-e van, és a multkor lent volt szexárdon, a dh-n, és olyan volt pálya, hogy tolni kellett felfelé!"
na szal ON

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
most olvastam visza a topicban kb az 5.oldal kürül met hogy a tárcsafék tori a hátulját.
ez ugye már nincs.?
ez még a 2es vegánál volt,most elmult?

igen szerintesm is ott a pont.

azán legaláb on a topic!

thx Edem

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

[EdEm]:. link=board=5;threadid=2275;start=6105#msg216070 date=1099171012]
Nem értem miért kell fikázni a Vegákat.Nagyon sok ember megy vele..
törik-e?
Az orange 222 is eltört(repedt)
Be kell állitani és vigyázni kell rá.Ennyi.
Ha meg nem tudod,hogyan kell rá vigyázni vagy karbantartani,ne vegyél DH vázat.

na most meg itt a pont.
és ez a legtöbb vázra vonatkozik.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
mért most nem vegád van?

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Nem értem miért kell fikázni a Vegákat.Nagyon sok ember megy vele..
törik-e?
Az orange 222 is eltört(repedt)
Be kell állitani és vigyázni kell rá.Ennyi.
Ha meg nem tudod,hogyan kell rá vigyázni vagy karbantartani,ne vegyél DH vázat.

Szerintem a Vega jó váz,nekem is lett majdnem egy.Tessék megvenni.