Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

sok újgazdag "nem számít a biciklim ezért most gyorsan összetöröm" pöcs

ezért is írtam. külföldön folyamatosan törik a monstereket, a legerõsebb déhávázakat, midnent.
ami itthon még nem nagyon tört, az a fórum bármely tagja alatt sem fog eltörni... ezt le merem fogadni. tudom cinikus meglátás, de ez van.

ha meg a színt nézzül... piros fehér csillagos px?:) pirosas barnás scrap? arany merida matts dual fun? fosszínû agang.... mindent meg lehet szokni.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Bár ezt a vázat nagyon nem SuperT-re találták ki....

sorry azt nem figyeltem, de számtalan ilyen képet lelhetsz a csodás neten...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

pl egy kép : http://www.pinkbike....ew&image=342372

Bár ezt a vázat nagyon nem SuperT-re találták ki....

Én nem szeretnék nagyon beleszólni, de ha ezen vázakból szeretnél választani akkor nehogymá' a szine legyen a fõ érv.

"Szerintem."
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
akkor majd döntsd el, és "levélben értesíts"
kona: nem külföldi viszonyokról volt szó, én itthoniról beszéltem.
külföldön MINDENT törnek, szal az nem számít. (sok újgazdag "nem számít a biciklim ezért most gyorsan összetöröm" pöcs)

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
"dont miss the landing" :)

Amugy en ilyenkor minnya azon filozok, hogy mennyi px es mennyi scrap fut a vilagban. Nem csoda, hogy scrapbol tobb torik. De fene tudja... mindenesetre nem tervezem, hogy sok meteres letoresekrol sikra ugrok stb.

Nya azert meg korbenezek, hatha talalok mohazodet, de vhogy nem huz arra a szivem. Nem azert, mert nem kona, hanem mert egyszeruen nem tetszik. Nalam ez is donto szempont lehet egy kiegyenlitett harcban. :) Persze ez csak az en szememben kiegyenlitett ahogy latom. :D

Nya kosz mindenkinek, most mar vhogy leszurkolom ezt magamban. Csak aztan nehogy az legyen, hogy "aaaaa miert azt vetted?" :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
jo.
px: még komolyabb törést nem produkáltak vele. jó geó, tömegbicikli, stb stb
kona: produkáltak vele rendes törést, sokaknak nem bejövõs geó(nekem sem) tömegbicikli, stb.
válassz. mi nem dönthetjük el helyetted.
próbáld ki mind2-õt, vedd meg amit találsz, ami jobban tetszik.

és PONT mind a 2 márkánál jó a garanciális ügyintézés.
csak a konánál van mire cserélni, a magellánnál polarx ügyben meg majd mindig "következõ szezonban" mert addigra jön be az új széria.
de mivel eddig nem törtek el komolyabban, nem volt szükség garis cserére.
(bár...:))

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
az nem rendes kifejtés, hogy törik/reped? :ysz:
a garanciás ügyintézés meg itthon.....

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
A nem teljesit olyan jol alatt a geojat erted? Homokfujassal nincs kedvem nagyon tokolni, lusti vagyok nagyon. :) De ami fontosabb, hogy ugy a gari kapasbol ugrott gondolom festesnel. Az meg azert nem olyan rossz dolog, foleg, ha tudja az ember ervenyesiteni. Egyenlore scrap fele hajlok. Nekem bejon, de fejtsetek mar ki rendesen, hogy miben es miert jobb a px. Kocce

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
px foreva'

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nem fúj kona.
ilyenkor nem a márkát kell nézni, hanem a tapasztalatokat.
nemlehet kapni-alig tört el belõle vs lehet kapni konténerszámra sokan imádják, de nem teljesít olyan jól.
na ezt mérlegeld.
mellesleg nem hiszem h sehol nincsen már... lehetetlen.
mellesleg homokfujás + ujrafestés kb 2-2.5e ft. ha nagyon utálod ezt a színt.
és hívd fel a moab-ot. nemrég még volt egy 14 colos.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
tényállásom: Pxet még csak legendákban (mesékben) hallani törötekrõl, ellenben Scrap téren pl. nézz be a linkelõbe .

módosít

pl egy kép : http://www.pinkbike....ew&image=342372

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Nemtom, ez a baj. Olyat szeretnek, ami jo is, meg teccik is.

PolarX ugye jo sokak szerint. De az arany/barnatol kivagyok. A mohazold elmegy.
Kona Scrap tetszik, de tul sokat nemtok rola, sokaknak bejon, csak nehez kitalalni, hogy csak Kona fanok, vagy telleg jo a vaz. S-bendes ugye, de nem akarok en beletomni 2.35-nel nagyobb gumit asszem, meg azert nem is vadulok ugy, hogy szetzuzzam pikk-pakk. Gari meg ugye lenne.
Es van egy Hardcore dirt vaz, ami teccik, heggesztesek is szepnek tunnek kozeli fotorol, yoke-os, cserelheto fektuske 24/26" tulmeretes csovek. Csak olyan nonamenek tunik, valtopacskert nemtom lehet-e kapni hozza es emelle 0 tapasztalat rola itthon. (Azonkivul, hogy allitolag nyugaton jol teljesit...)
Szoval PolarX vs Scrap. Avagy nemlehet/lehet kapni.

LL: azert fejtsd ki a tenyallasod, ha lehet. :) Mer, ha fuj kona, meg amugyis hogynezmar ki, akkor nem erdekel a dolog, de ha gyenge stb mutacc fotokat torottrol, repedrol, akkor azt szivesen fogadom. Elore is kosz.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Hát te tudod...
de PX helyett Scrap-ot :no:

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
LoL :) Azert ne csapjatok le szegenyt. Talaltam egyet, de arany/barna es nem teccik. Szal olyat meg nem akarok venni, ami nem teccik. Fuggoben van most egy Kona Scrap is, meghozza '05-os. Nem mintha valtoztattak volna vmit.... ;)

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás

Ha valaki tud meg vhol uj '04-es PolarX-rol plz eresszen ram egy privit, csak bolti, garos erdekel. Lor szerint van Miskolcon, de nem kepes visszairni, hogy melyik bolt stb. nya mind1, ha valaki tud meg ilyen vazrol plz szoljon, en is kutatok tovabb. Kocce

itt GödöllQn v egy gyerek akinek v leszedhetjük róla, a papírokat meg kiverjük belQe neked meg jólesz.
Absofuckinglutely infuckingcredible

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
megnézem, ha arra járok, de nem szeretik itt olcsón adni a dolgokat, az se baj ha nem viszik
(pl asszem még mindig van nekik egy 4! éves Crux-uk és nem zavarja õket, hogy képtelenség olyan áron eladni. ha meg elvitték akkor is ott volt 3 évig legalább, mostanában nem járok oda meg máshova se)
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Kosz ZsirosMacsi, de vmi konkret kene, mert talanra nem masznek el olyan messze. :)

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Dunaújvárosban láttam egyet kb egy hete. 16"os lehet

lor, ha a felsõcsövet nyomná a tag, talán elõnyösebb lenne.

nem kioktatós, majd kitalálod, hogy akarod
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Ha valaki tud meg vhol uj '04-es PolarX-rol plz eresszen ram egy privit, csak bolti, garos erdekel. Lor szerint van Miskolcon, de nem kepes visszairni, hogy melyik bolt stb. nya mind1, ha valaki tud meg ilyen vazrol plz szoljon, en is kutatok tovabb. Kocce

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
no, senki se tud semmilyen gyakorlati tapasztalatot megosztani KTM össztelós CC-s géprõl?
The Death
bringásdolgokszervezõje
www.sportolokegyesulete.hu