Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
de 200 sem h stinky. csak az új árakra próbáltam utalgatni:)
de látom... :( Feltöltött kép

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
azért annyira nem más a bullit, mint a stinky, és nem kell 300 hogy legyen egy karcmentes bullitotd ;)

csak szét kell nézni az apróban :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
lol
stinky, bullit és umf dh
a triumvirátus
jó neked a stinky, a bullit másra való.
ha annyira fontos az az 1 col +, akkor vedd meg a dangerboyos shockplate et

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
PONT más kategória.
árban is, tudásban is.
ameikre pénzed van. ha csak 200, akkor stinky. ha 3xx akkor bullit.
ennyi.

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
csáó!!

Oksa! Sorry! Csak gondoltam esetleg ti is tudjátok... Na mind1! Szerintetek a stinky vagy bullit jobb váz? Versenyszerü felhasználásra, janihegyre, esetleg egy kis városi örülethez.........

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
õt kérdezd privátban kérlek.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ezt megkérdezhetted volna egy privátban is, nem?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Hellóka! Iljicsnek volt asszem két banshee srem váza azokon már tultett????,:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
azt kérdezed, hogy mennyiért lehet eladni, vagy hogy mennyit ér? mert a kettõ annál messzebb van egymástól, minél öregebb a váz.....
szóval eladni 50 körül, érni meg egy százast is.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Igen reális.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Mberek,álljunk össze,és ürítsük ki Iljics budiját és cipõsszekrényét!
-Mer' állatok vagyunk-
mennyi szerintetek a Jamisom reális ára rugóstaggal és csapival és RF SRX monoval? A Probikeban van egy 1 évvel késöbb darab,csak taggal,és az 70-80 csak sajnos az nem tuti,h reális ár mert a,ott minden eléggé drága b,nemtom mióta árulják :D 3/c,mert én sokkal többre gondoltam:) ha jól tudom,Íszton alu.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Én 160e-ért hírdetek egy majdhogynem új '03 Monster kb. 6 hete és még csak nem is érdeklõdnek az emberek! (Egyébként ezt nem a budiban tartom ahol az RM7 volt, hanem a cipõsszekrényben ! ;) )

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem is említve, hogy van egy csávó, aki megvenné a bullitomat, ha el tudná adni a monsterét 155 ezerért... ennyire nem lehet olcsó az a valami.. (2003-mas.)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

Hát én nem fogom soha használni monsterrel mert arra soha nem lessz zsém

Oksa!!!Köszike!! esetleg tudtok ajánléani valami vázat?? Én egy rocky mountain rm7-re gondoltam...

:)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
nincs már

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ööö izé, ha a vezérlõpultodon beállítod, hogy hány hozzászólást lássál, és az van beállítva, hogy negyven (mint nekem) akkor ez csak a 167-ik oldal. ;)

gagyi: nem vagyok profi. te is tudod. öcsém pénteken megy a nyeregért. felismered, váz lesz a kezében, és bután vigyorog.

stinkypapa: iljics biztos nme cserél be neked semmit, de van egy rm7-ese azt hiszem elfekvõben ;)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Vele beszéld meg;)
de szerintem neked kell eladni, és pénzért hoz neked valamit, de ez nem biztos. Vele beszélj.
Autist Team:)

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Oksa!!!Köszike!! esetleg tudtok ajánléani valami vázat?? Én egy rocky mountain rm7-re gondoltam vagy valami hasonlóra! És ha szolok iljics-nek akkor odadom a vázam és ö hoz nekem cserébe valami jobbat? Vagy ezt inkább vele beszéljem meg?

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Úgy látom ez az "õrdögi" oldal:D robte aztán profi vagy;)
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
stinkypapa:
elsõ körben ahogy málna is mondta, nem muszáj minden a témába érkezõ postra egyesével reagálni, fõleg nem értelmetlen egyszavasakat. van egy "ezt módosítom" gomb, a saját hozzászólásodon, ha eszedbejut valami, akkor nem még egy postot csinálsz neki, hanem módosítod az elõzõt. nem gyûlik feleslegesen a post. értem?

ami a dangerboy linkplate-et illeti: 1 inch-csel (25.4 mm) növeli a rugóutat, tehát 6" helyett lesz 7" (150 helyett ~175) de kell hozzá erõsebb rugó is a nagyobb áttétel miatt. ha most 600-as van, akkor kb egy 700-as kell.
beszélsz iljiccsel, biztosan mond neked rá egy árat. ha 200 usd, akkor olyan 45-50 ezerre számíts. a váznak elméletileg nagyobb baja nem lehet. most nem kezdek bele, hogy milyen tulajdonságok kezdenek el romlani, mert észre sem fogod venni. de szerintem azt sem veszed észre, hogy 1"-et nõtt a rugóút. szóval szinte mindegy. viszont a dangerboy linkplate nagy kultusz odakinnt. és ha konám lenne, nekem is az lenne rajta :D a nagyobb csapágyak miatt szerintem többet tart, mint a gyári, és általában vastagabb is, ami a kersztirányú merevséget fokozza, de ezt sem veszed észre kifejezetten.
(kivéve, ha nme vagy évek óta versenyzõ profi)

ha eladod a stinly-t, akkor szólsz iljicsnek, és az árából hoz neked valamit, ami többet mozog.