Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Írta 2005. január 19. - 21:35
az én személyes véleményem, hogy bár próbáltam vanilla rc-t, volt sw dh-m és rock shox-om, ez mindet übereli. (igaz, eddig mind egyforgáspontos vázban volt)
soha mást nem vennék. itt-ott szidják, hogy kicsi akadályokra nem mozog be (elcsé sem szereti a giantban, mert nem elég érzékeny) de cserébe nem hintaló. öcsém remec-je a vanilla rc-vel, vagy vole volt tomacja hintaló. sajnos nem tudom szavakkal elmagyarázni, hogy mire gondolok. pontosan annyit mozog nekem, amennyit elvárok tõle, se többet, se kevesebbet. mindig annyit be, és annyit ki, olyan sebességgel, ahogy akarom. ezt nem lehet szerintem überelni.
kérdés:
8.5*2.5 (325) tagra akarok venni 9*2.75*400-ös titán rugót. abban a számozás ugyanugy el van baszva, mint az acélban, vagy ott a 400 rendes 400, mint egy vanilla rc-n? és mit számít, hogy nem 63.5 mm-hez van, hanem 70-hez? be merjem vállalni, vagy ne?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. január 19. - 21:11
mivel engem nem foglalkoztat ennyire az "egyediség" (másnéven nem szánok rá, annyi pénzt, amennyit elkérnek ezér...)
szal minjá keresek neked megfelelõ topicot, ott volt róla szó.
http://forum.bikemag...
http://forum.bikemag...
valamint arany oldalak
keres valami "mûvészt", aki airbrush-al nyomja..
gyönyörû dolgokat tudnak neked csinálni csak mélyen zsebbe kell nyúlni
Írta 2005. január 19. - 21:09
ne légy már csaj....
ne szín alapján vegyél bringát.
bármilyen vázat letudsz festetni, hupililára vagy akármilyen csíkosra, pöttyösre.
Ja, sejtem h van ilyen, csak azt nemtom h hol&mennyiért
Megköszönném ha kifejtenéd bõvebben, vagy ha dobnál egy mélt :help:
szerk: Akkó viszont át is gondoltam kicsit a vázat: Merida Matts spec. edition
(ez hasnyáltan lenne, sztem tûrhetõ áron) Ez már jobban hangzik cc-re, ugye? Csak ezzel meg az a parám, h kedvenc bótosom szerint törnek a meridák, mint a ropi. Ebbõl mi igaz?
Írta 2005. január 19. - 21:05
-nagy a választék (nem katalógusból akarok vásárolni)
-nem csak konát és airborne-t lehet kapni(nem mintha szarok lenének,
de ezekbõl eleget látok)
-lehetnek használtak a vázak
- unique cuccok is vannak (mondjuk ez nem olyan életbevágóan fontos)
-és még véletlenül sincs se "X", se "factor" a nevében... (!!!)
ya és ha netán van eladó 16os vázad (merev) dual,dirt,street, stb...akkor írj
Thank you and your family for all, for ever...
Írta 2005. január 19. - 20:43
mondjuk en.ha erdekel kuldj privatot.
bassz.nem jo a geminibe a fox dhx.az m-esbe jo lenne,de az s-esbe nem fer be.
5th elementrol valakinek elmenye?
A tagról hiába van többünknek élménye, ugyanis a legnagyobb élményünk az, hogy teljesen máshogy viselkedik a különbözõ vázakban !
[rob] biztos tud róla mesélni, a Gemini közelebb áll a Bullit-hoz mint az én Yeti-mhez.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. január 19. - 18:59
ne szín alapján vegyél bringát.
bármilyen vázat letudsz festetni, hupililára vagy akármilyen csíkosra, pöttyösre.
Írta 2005. január 19. - 16:49
Mellesleg most cr-mo vázzal nyomom, szal lehet h nem is lenne súlyban különbség
Írta 2005. január 19. - 16:37
Egy közepes cc váz is olyan 1600g körül van...sztem én nem ebbõl építenék cc gépet..
Írta 2005. január 19. - 16:33
Vitti,szerintem ez leginkább egy 4x dual váz...már csak a hátsó 3szög,meg a fejcsõ környékének kialakítása miatt is...
de cc re is jó lehet ahogy a magellán px is jó majd mindenre...
de igy viszont örökéletû lesz...
Thy-nek pedig ebben a témában nagyon lehet hinni!!!
Ha ccs gramozásról van szó...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. január 19. - 16:30
Szerintetek a Duncon amstaff tényleg jó CCre? Én nem vagyok grammániás, de a súlya tényleg durva 2370 g (16"), és nekem a geometriája is érdekesnek tûnik CCre. Ellenben a színei nagyon durvák (egyedi festéssel)
Használ valaki ilyet? Vagy ismertek még olyan gyártót,ahol lehet egyedi festéssel rendelni elérhetõ áron?
Írta 2005. január 19. - 12:08
mindent lehet állítani rajta.
de egyszer kell jól,az kisct macerásabb.
megéri poszmögni mert tényleg nem mozog feleslegesen.
még akor sem ha nem pont a Te méreteidhez van állítva
prive írnál hogy mi hogy ez a váz...
mert egy cimbinek kéne lehet...
nekem meg villa jkéne...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. január 19. - 05:03
bassz.nem jo a geminibe a fox dhx.az m-esbe jo lenne,de az s-esbe nem fer be.
5th elementrol valakinek elmenye?
Írta 2005. január 18. - 22:29
Írta 2005. január 18. - 22:26
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. január 18. - 05:21
AW: ha nemlenne most bullitom, ilyet vennék. :spoko:
a cserélhetõ papucs miatt simán megy bele a 12-es átütõ hátra. az easton rad csõszett az csak easton, akárki hegeszti össze, és a 4way szintén zsir. go for it. (fõleg, hogy most le van nyomva az ára)
ez egy weyless nevezetu tomegbringa.a supergo nyomja.kb. 400dolcsiert mar kaphato a vazszett.nalunk kb. a rugostag ennyi.
Írta 2005. január 17. - 18:27
Írta 2005. január 17. - 18:25
nem teljesen igy hivják, de elõfeszítés, más (keményebb) rugó, több/kevesebb olaj, állítható befelé csillapítás, ezek nagyjából ezt a célt szolgálják.
a több olaj (minimálisan) az nem okoz esetleg szivárgást vagy ilyesmi? (Boxxer race-né 04)
Írta 2005. január 17. - 18:21
Írta 2005. január 17. - 18:19
Írta 2005. január 17. - 18:16