azért más is konyíthat hozzá valamelyest,nem?
Lófaxt, atom ír rólad cikket hogy nem vagy röngtengép aki belelát a vázakba.
Mellesleg ON:
Nincs vázam!:cry:
azért más is konyíthat hozzá valamelyest,nem?
õk használnak pótanyagyot, csak "leflexelik"
ez tetszik a fogyasztónak és nem láthatod, milyen is az a varrat.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
cdale?
hát való igaz hogy nem volt merev a hátulja,de imádnivaló kis dög volt
macs,figy attol hoyg nehéz/könyû ami igazán számít le/föl a geometria...
aztán ennek ugye nem pont fr vázas a geoja
na de mindeggy
igen a scott mocsok drága vázként,majdnem egy komlett gép kijönne belõle
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
ja bocs..nem tudtam hogy csak a magyar forgalmazásra gondolsz....azt nem tom....csak azt tudtam hogy bike katalogban láttam külön..En ugy emlekszem hogy itthon csak komplettkent aruljak oket, nem tudtam rola hogy lehet kulon vazkent kapni.
Bar lehet hogy csak a boltos bontja szet, es o is komplettkent veszi, nemtom.
Ez a buzi lancvezetes. Kiprobalnam milyen lehet vele tekerni. Ezer szaron megy keresztul a lanc hulye szogekben.
de azt is...legalábbis nitrousig biztos...csak q. drága meg aszsem mindenbõl csak a csúcs modellt ... ...tehát pl a merevbõl az rc-bõl, az mc-bõl csak karbont....legalábbis a bike katalognban csak azok vannakja.néztem a nitroust, de sajna nem lehetett volna átdolgozni a hátulját,ezért kiesett a jelöltek közül. pedig nagyon fasza. többet gondolkodtak (és dolgoztak) rajta,mint a bulliton.
miért ne árulnának külön vázat? fater vett kettõt is.vagy csak montit nem?