Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az én véleményem is az, vegye meg. aztán legyen szerencséje vele.

amugy a betd linktõl igaz, hogy 7"-et mozog a giant, de attól az elsõ háromszög geometriája nem változik meg. tehát egy nagy villa továbbra sem fog jól állne benne.... az a váz egészen egyszerûen nem akkora villákhoz van. hiába linkelsz be még ezer képet, amibe shiver van, vagy monster, akkor sem. nehéz felfogni?

ATTÓL MÉG, HOGY VALAMIT UGY HASZNÁLNAK, NEM BIZTOS HOGY AZ UGY JÓ!

ezt kellene felfogni.
ha a giantot vezsed, akkor persze a betd link (ami out of stock, ha olvasod, tehát nem kapható - bár dangerboy biztos van) szóval a csere link még legalább 40-50 ezer forint, és egy erõsebb rugó is kell ami megint 4-5 ezer huf. ennyit megér neked? (a váz amugy is használtan megy 150 körül, a 2-3 évesek, az újak meg 200 körül)

végkövetkeztetés:

- ennyibõl sajnos nem lehetnek nagy igényeid. komoly biciklire egyáltalán nem, komoly vázra esetleg, de akkor még ott vagy, ahol a part szakad, mert nem tudsz vele semmit csinálni. 2 választásd van -> elmész, dolgozol még, és mellétolsz 2-300 ezret, vagy veszel valamit használtan.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
lor: már megint jól megkaptam hüphüp :cry:

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Szerintem hagyni kell. Vegye meg. Szopjon vele. Aztan tanulja meg.
Ennyi.
vadkan
"This was a fuckin' bomb
For a few seconds this place was Armageddon
There was a FIREFIGHT!"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
bazz endroo te mekkora egy arrogáns leugató kötsög vagy!
:-)

en azt nem tudom miert van az, hoyg jon vki a vegtelenbol
es hirtelen azt hiszi, hogy van olyan dolog ezer meg ezer amit csak o latott hallott, mi akik itt elunk a bitek kozott meg soha nem lattunk olyantot.

egy jo umf kell neked

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Feltöltött kép

Miért van az, hogy minden hónapban van valaki, akinek van?? X forintja és ezért a pénzért 3X tudású cuccot akar venni? Aztán amikor a legjobb tudomásom szerint hozzáértõk elmondják neki, hogy X pénzért lehet venni X tudású biciglit újonnan illetve 3X tudású biciglit használtan, akkor Õ csak azért is köti az ebet a karóhoz. És mivel még nem olvastam végig a többi topicot, gondolom ugyanez van a telós, meghajtás, stb. topicokban.

off vége.

Az én tanácsom és ezzel be is fejeztem a "segítést":
a.) megveszed azt, ami neked tetszik, megvan rá a pénzed, használod boldogan és az idõ eldönti hogy igazad volt-e (ezt nevezik tapasztalati úton való tanulásnak, általában rögös és komoly költségekbe fogod verni magad)
b.) hallgatsz az öreg rókákra (nem magamra gondoltam) és megpróbálod megfogadni a tanácsaikat, mert valószínû, hogy õk már végigjárták azt az utat, amin Te még csak most fogsz elindulni (én még emlékszem, amikor Vole Big One-nal DH-zott :) ) ezt pedig a más kárán való tanulásnak hívják és végeredményben egy csomó pénzt fogsz megspórolni.

Innentõl kezdve én nem véleményezem az választásaidat.

és most jöhet, hogy mekkora egy arrogáns, leugatós k..csög vagyok

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
ja, ez team.
és a tuning lapkák. Jó, akkor vedd meg. latom nagyon tetszik neked :)
tessek

jockystone

jockystone

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás
Pár érdekesség és látnivaló:

http://ppan.club.fr/giant_ac_team.html

https://www.betd.co....p?CategoryID=49

http://www.bike2buil...giantacteam.jpg

Csak nézze meg a linkeket aki akarja, hogy ilyen is van. Nem volt ezzel kapcsolatban más célom, csak feldobni pár érdekes linket.
:scared: Jó munkás emberek szövetsége :scared:
:cheers:
:doghouse:

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
A norco, meg nem az ami kép szerepel a hirdetésben.
(korábban hirdette a srác és akkor hangsúlyozta, hogy NEM ez, csak ilyen. szal fenetudja..)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Az már Kislust biciklije és azt hiszem jó darabig nem lesz eladó;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
mehet bele boxos siman. csak 151-es. meg ha coiler, akkor meg lehet ac-is. majdnem ugyan az.
az a bighit ha jol tudom mar elment :-/ de nem biztos. keress utana az aproban es irj neki. ennyi.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
akkor vedd meg...
én kicsit bánom hogy nem azt vettem...

coiler is faszás váz,de a boxxert nem feltétlen kéne beltolni...
abba egy 150mm körül mozgó villa való..ville vallo

a boxxer a vpsben jól állna..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
jól teszed, az egy fullos kis biblia.

a beszerzés része a könyebb. választani mindig nehezebb.
és mivel olyan kell, ami itthon nincsen, és az is olcsóbban, ezért megéri utazni is érte.
szlovákia, ausztria, és hasonló helyek.
meg ugye EU..:-)
igaz h gonoszok a határõrök, és használt bicóra is majdnem blokkot kellett adnia cimbinek... nemhogy új vázra:-D

edit: az biztos hirdezés volt?
sztem csak egy nyálcsorgatós kép.

Marcellus

Marcellus

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
úú, még valami.
nemrég valaki hirdetett egy specialized bighit vázat. fekete volt és egy macska van a váz elõtt.
nem tudjátok ki volt és megvan-e még a váz?

Marcellus

Marcellus

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
valahol én is ezzel a témával kûzdök, mert jo lenne egy új váz, viszont annyira nem nyomom durván, hogy egy olyan váz kelljen, mint Steve P-nek. :-)

A stinky szerintem itthonra bõven jó, én még a coileren is gondolkozom. Az ideinek annyi az utja, mint a 2003-as stinkynek. Bõven jó. Csak nem tudom, hogy a coiler bírná-e a boxxert.

Amugy érdemes megvenni és nézegetni a WORKSHOP-ot. Annyi váz és ötlet van benne, csak kérdés, hogy hol lehet beszerezni dolgokat. De abban remélem itt kapok segítséget.
Amugy ez a norco váz most megtetszett. :-)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ahhoz, hogy olyan biciklit vegyél, ami minden elkézelésednek megfelel, és nem kell kompromisszumot kötni, nos használtban is egy fél milla kell, újban meg inkább 700-800 ezer.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
apróban van 3-4hónapos rm7 boxxerrel amivel karaod
500e...

de szerintem hadjuk ezt a témát

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
specko?

amugy szertem annyi penzed nincs, hogy nagyon ugralgass
uj cuccokert

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
scott nitrous 30. erre lehet pénzed max. (szerintem) de ez elég szoftos setup..... metel, meg simatengelyes 150-es alap manitou villa..... hát õszintén ez nem az, amire te tervezed. még maga a váz sem.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
és pont.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
akkor.
itt tapasztalat csak a bullitról, yeti asx-röl, nicolairól és még pár itthon is kapható vázról van.

egyedül is lehet keresni: pl WORKSHOP
VILÁGHÁLÓ.

minek kérsz véleményt, ha úgyis ellene írsz, és nem is érdekel téged?

ami tetszik, azt vedd meg, van rá kereted.

és nem kell itt végigírnod 3 oldalt ezzel.