Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szerintem annak a hoszával lessz gond...
de ha igen akor erre kiváncsi lennék...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha elfér akkor igen

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
átütõs agyat be lehet rakni egy "sima" vázba?
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
lehet én gondolkodam egyszerûen de szerintem egy-egy csavar...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
a 12 mm-es az már átütõs nem? mert a sima gyorsszáras agynak csak 10-es a tengely vége (a tengely maga lehet persze 12 mm-es)

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
gyorszár
szerintem

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
lehet hulye kerdes, de:

Ha van egy 12mm hatsoagyam tengellyel es a vaz fogadja akkor mi tartja az agyat meg a tegelyt helyben miutan berakom?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
de használat közben azért van benne tengely...
ugy is próbált nyomogatni...
mert a fék,meg minden más ugy fogja csavargatni...

váznál meg más tészta,ha v fék oldalra kinyomja akkor az nem egy merev konstruckió,de lehet hogy ezért nem fog eltörni.
mert nem egy üveg merevségõ cucc...

tudod lényeg a merevség öszhang...

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
shaunp: szó nem volt arról, hogy erõs, csupán azt mondtam, hogy ennek köze nincs a merevséghez. a boxxerem lábát is vidáman nyomogatom tengely nélkül...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ez akkor is egy félresikerült valami, remélem mihamarabb korrigálják.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
nem próbál ;) de attól hogy valami nem 8-as alulemezbõl van még lehet jó, majd az idõ eldönti

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
nem elõre-hátra (föl/le), hanem széjjelfele. jó, lehet, hogy nincs a merevségre hatással, de engem Senki ne próbáljon meggyõzni arról, hogy az a papucs erõs...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
shaun: ezzel az összenyomós tesztel jöttek a nagy telótesztben és volt is belõle vita anno. de hidd el, hogy ha a villa lábát össze is lehet nyomni attól elõre hátra mégsem hajlik. ugyanez áll a vázra is

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

mikor felejtjük márel ezt a "két ujjal nyomom össze a papucsot" gondolkodást? :chin:
én adok a véleményedre, mert tudom, hogy lehet, de mondd már el, milyen erõ hatja a vázat, ami az agyat akarja (sikertelenül) összenyomni?

azért elég lol, hogyegy alsócsövet építettek be felsõcsõnek és még az is rövid... majd kiderül milyen

Ha a két papucsot egyszerüen/kevés erõvel tudom egymásfelé nyomni akkor valószinüleg más irányba sem sokkal nehezebb a rugalmas anyagot mozgatni, tehát a háta csavarodni fog (erre rátesz a hossza is), erröl a hurkapálca http://img.tar.hu/pa...e2/11503026.jpg megoldásról meg nem hiszem, hogy kéne bármit is mondani, fõleg egy "extrémebb" kategóriába "tervezett" váznál...

Ennyi.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Szegény Kala melléfogott :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
"huszonéves miller leszel saját keresettel" :) :) :)

beszarok

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Magellan?
nem kell feltétlen Giantot venned...
és ezek is nagyon yó árban vannak,és nagyon finom vázak
persze,kult faktor kicsit kevesebb,de azzal ráérsz majd akkor foglalkozni,mikor huszonéves miller leszel,saját keresettel

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
fusion rocks.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát egy Cannondale Scalpel váz sem 250000ft...hát azért a német márkák legnagyobb része nem nagy só....de vannak kivételek...pl Fusion..

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Én is néztem ezeket a Meridákat stb, csak az a baaj, hogy én kevés márkát ismerek. Német bringásújság fele márkájáról még nem is hallottam. Így nehéz dönteni, milyen legyen a bicó "alapja". :( Szerintem vagy Giant/Cannondale lesz...,de kituggya még mit hoz a jövõ.?