Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ennyiért már bármit lehet kapni :rolleyes: de ha megveszed tuti hogy mindent ingyen adnak utána a faktorban :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ennyiert volt kb. a Stinky Nine a Ridebike -ban ( Recsei ), es az szerintem jobb vaz.
Amugy nem rossz a Stinky, de ennyiert mar sokkal jobb vazakat lehet kapni.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
Mi a véleményetek a '05 stinky supreme-ról?
Azon kivül hogy nem olcsó?
Mert nekem elég szimpatikus a lebegö fékkonzollal.
aztán 468ezerbe kerül és kb a giant dh is ennyi.
szerintetek?
"a swallow don't make a summer but tomorrow has to start somewhere" és faithless-nél reklamáljatok a nyelvtani helyesség miatt :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

devinci: kanadai márka, ott kinn nagyon sok van belõlük. nekem nme tetszenek annyira. nem számít presztizs márkának, mint mondjuk a yeti vagy a turner. (vagy méginkább a sinister vagy a nicolai és a brooklyn)

Annak ellenére, hogy nem presztizs márka, elég jó árakat kérnek a paripákért.
Neked nem tetszik, én meg ugyan így vagyok a Yeti-vel, a Nicolai-al, vagy az Iron Horse-al. ízlések és pofonok, de azt hiszem abban mindketten egyetértünk, hogy a felsoroltak igen kíváló márkák.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

A Mali a forgalmazástól még messze van.Mondjuk inkább azt,h megvesznek vmit,és aztán drágábban árulják. :P
Erre újfent rá kellett jönnöm...(Marzo és Cannondale kapcsán)
Volt pl. régebben pedál,amit megvettek szarért-hugyért,mert fordítva voltak beépítve a tengelyek AZ ÖSSZESBEN.
ÉS amikor vitted vissza h reklamálj,akkor az volt rá a reakció,h "ennyi pénzért mit vársz?"
V.V.: milyen árkategóriában keresel és milyet?

Részben igazad van, de a Wheeler honlapján, mint forgalmazók szerepelnek. Nekem egyébként eddig soha semmi problémám nem akadt velük, mindig korrekten viselkedtek velem szemben, és soha nem adtak okot panaszra, ha náluk vásároltam vagy szervizeltettem. Egyébként ugyan ilyen tapasztalataim vannak az X-Factorral, és róluk is elhangzott korábban nem egy negatív vélemény.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
off

Rob, tesódnak írtam egy hegesztési melóról, sürge lenne, ugraszd már rá az öcsköst ! ;)
Meg kaptam egy Z150-et, azzal majd megboldogítanálak Téged pénteken !

on

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
devinci: kanadai márka, ott kinn nagyon sok van belõlük. nekem nme tetszenek annyira. nem számít presztizs márkának, mint mondjuk a yeti vagy a turner. (vagy méginkább a sinister vagy a nicolai és a brooklyn)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Dig miért adja el a nici-t?
Mi lesz helyette?

armageddon vagy apocalypse :D de biztos valami handmade

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Közben rájöttem buta fejemmel, hogy itthon a Mali forgalmazza a márkát, ezért majd megyek is hozzájuk érdeklõdni.

A Mali a forgalmazástól még messze van.Mondjuk inkább azt,h megvesznek vmit,és aztán drágábban árulják. :P
Erre újfent rá kellett jönnöm...(Marzo és Cannondale kapcsán)
Volt pl. régebben pedál,amit megvettek szarért-hugyért,mert fordítva voltak beépítve a tengelyek AZ ÖSSZESBEN.
ÉS amikor vitted vissza h reklamálj,akkor az volt rá a reakció,h "ennyi pénzért mit vársz?"
V.V.: milyen árkategóriában keresel és milyet?

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 hozzászólás
Dig miért adja el a nici-t?
Mi lesz helyette?
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

santa cruz rocks = a santa cruz király. kb ennyit tesz, lévén egy bullitom van :D

hornet: megazsir váz, szép kidolgozás, 184.900-ért lósz*r. ennél all-mountain-ebb vázat nehéz találni. kifejezetten jól áll benne a 130-as villa, hátul 150-et mozog, nem is nehéz..... mi kell még?

sgs dh:
Feltöltött kép

vagy:

Feltöltött kép

Látod, hogy nem ismerem annyira a Santa Cruz-t. Egyébként nekem igazán a VP Free tetszik, de az meg nem az én stílusomnak való.
Ennyi pénzért pedig tényleg tökéletes a Hornet. Amint lehet, megyek, és megnézem közelebbrõl. Egyébként meg úgy is Pike kerül bele, ami tökéletesen passzol a villaúthoz.

P.S.
Mellesleg mennyire ismeritek, illetve mit hallottatok a Devinci márkáról, mert úgy emlékszem, itt a fórumon még nem nagyon hangzott el ez a név?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
pedig ugyanaz a két váz :)
és ráadásul itthon egy sárga/fekete van ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
hé! ez tetszik:D
de csak a fehér
sárga kakk

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
santa cruz rocks = a santa cruz király. kb ennyit tesz, lévén egy bullitom van :D

hornet: megazsir váz, szép kidolgozás, 184.900-ért lósz*r. ennél all-mountain-ebb vázat nehéz találni. kifejezetten jól áll benne a 130-as villa, hátul 150-et mozog, nem is nehéz..... mi kell még?

sgs dh:
Feltöltött kép

vagy:

Feltöltött kép

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A 7point7 valami 240e-260e körül van ha jól emékszem.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Mennyiért vesztegethetnek egy ironhorse 7point, vagy yakuza vázat?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Király ! :D :cool:

Mer' egy állat vagyok !

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

remec elment.

Nah szep, pont amikor atiranyitok egy embert hozzatok hogy vegye meg.
Sebaj, mostmar Iljicset zaklatja :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ár/érték arányban úgy gondolom, hogy a fenti márkák egyike sem drága. De sajnos a mérvadó szempont jelen esetben a pénztárcám tartalma és nem a vágyaim.
Úgy néz ki, hogy csak Wheeler lesz a vége, mert egész jó darabnak tûnik a Hornet. Közben rájöttem buta fejemmel, hogy itthon a Mali forgalmazza a márkát, ezért majd megyek is hozzájuk érdeklõdni.

P.S.
Az Iron Horse-al ugyan úgy vagyok, mint a Yeti-vel. Jók, de nem tetszenek.

Ha nem lenne a pénzügyi korlátom, akkor a Devinci Guzzler, a bátyója, a Magma, vagy a Cove Hustler valamelyikét venném, de ez egyenlõre csak álom.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

A Yeti-k nem tetszenek, de ennek ellenére kíváló márkának tartom. Az Intense és a Turner esetében megint csak az árral van problémám, ugyanis semmiféleképpen nem akarok használt bringát venni, viszont az újaknak elég magas az ára. Nem olcsón akarok jót venni, mert ez azért a képtelenség kategóriájába tartozik ebben az esetben, de 300 pénznél többet nem igazán akarok költeni a vázra. A Santa Cruz Rocks modellt nem ismerem. A Scott-nál megint az ár a gond, és az MC sorozat sem tetszik igazán. Viszont megnéztem a Wheelert, és tetszik (elég régen jártam az oldalukon, ezért nem láttam még az említett modellt). Itthon ki forgalmazza, nem tudod?
És kösz a segítséget.

Éljen a Santa Cruz kb ezt gondolta.(ha minden igaz)
A turner szvsz nem drága fõleg nem ár érték arányban..
Iron Horse?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.