Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Írta 2005. május 05. - 15:02
Írta 2005. május 05. - 14:48
Amugy nem rossz a Stinky, de ennyiert mar sokkal jobb vazakat lehet kapni.
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. május 05. - 14:10
Azon kivül hogy nem olcsó?
Mert nekem elég szimpatikus a lebegö fékkonzollal.
aztán 468ezerbe kerül és kb a giant dh is ennyi.
szerintetek?
Írta 2005. május 05. - 14:10
Annak ellenére, hogy nem presztizs márka, elég jó árakat kérnek a paripákért.devinci: kanadai márka, ott kinn nagyon sok van belõlük. nekem nme tetszenek annyira. nem számít presztizs márkának, mint mondjuk a yeti vagy a turner. (vagy méginkább a sinister vagy a nicolai és a brooklyn)
Neked nem tetszik, én meg ugyan így vagyok a Yeti-vel, a Nicolai-al, vagy az Iron Horse-al. ízlések és pofonok, de azt hiszem abban mindketten egyetértünk, hogy a felsoroltak igen kíváló márkák.
Írta 2005. május 05. - 14:06
Részben igazad van, de a Wheeler honlapján, mint forgalmazók szerepelnek. Nekem egyébként eddig soha semmi problémám nem akadt velük, mindig korrekten viselkedtek velem szemben, és soha nem adtak okot panaszra, ha náluk vásároltam vagy szervizeltettem. Egyébként ugyan ilyen tapasztalataim vannak az X-Factorral, és róluk is elhangzott korábban nem egy negatív vélemény.A Mali a forgalmazástól még messze van.Mondjuk inkább azt,h megvesznek vmit,és aztán drágábban árulják.
Erre újfent rá kellett jönnöm...(Marzo és Cannondale kapcsán)
Volt pl. régebben pedál,amit megvettek szarért-hugyért,mert fordítva voltak beépítve a tengelyek AZ ÖSSZESBEN.
ÉS amikor vitted vissza h reklamálj,akkor az volt rá a reakció,h "ennyi pénzért mit vársz?"
V.V.: milyen árkategóriában keresel és milyet?
Írta 2005. május 05. - 14:05
Rob, tesódnak írtam egy hegesztési melóról, sürge lenne, ugraszd már rá az öcsköst !
Meg kaptam egy Z150-et, azzal majd megboldogítanálak Téged pénteken !
on
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. május 05. - 13:56
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. május 05. - 13:54
armageddon vagy apocalypseDig miért adja el a nici-t?
Mi lesz helyette?
Írta 2005. május 05. - 13:51
A Mali a forgalmazástól még messze van.Mondjuk inkább azt,h megvesznek vmit,és aztán drágábban árulják.Közben rájöttem buta fejemmel, hogy itthon a Mali forgalmazza a márkát, ezért majd megyek is hozzájuk érdeklõdni.
Erre újfent rá kellett jönnöm...(Marzo és Cannondale kapcsán)
Volt pl. régebben pedál,amit megvettek szarért-hugyért,mert fordítva voltak beépítve a tengelyek AZ ÖSSZESBEN.
ÉS amikor vitted vissza h reklamálj,akkor az volt rá a reakció,h "ennyi pénzért mit vársz?"
V.V.: milyen árkategóriában keresel és milyet?
Írta 2005. május 05. - 13:44
Mi lesz helyette?
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Írta 2005. május 05. - 13:39
Látod, hogy nem ismerem annyira a Santa Cruz-t. Egyébként nekem igazán a VP Free tetszik, de az meg nem az én stílusomnak való.santa cruz rocks = a santa cruz király. kb ennyit tesz, lévén egy bullitom van
hornet: megazsir váz, szép kidolgozás, 184.900-ért lósz*r. ennél all-mountain-ebb vázat nehéz találni. kifejezetten jól áll benne a 130-as villa, hátul 150-et mozog, nem is nehéz..... mi kell még?
sgs dh:
vagy:
Ennyi pénzért pedig tényleg tökéletes a Hornet. Amint lehet, megyek, és megnézem közelebbrõl. Egyébként meg úgy is Pike kerül bele, ami tökéletesen passzol a villaúthoz.
P.S.
Mellesleg mennyire ismeritek, illetve mit hallottatok a Devinci márkáról, mert úgy emlékszem, itt a fórumon még nem nagyon hangzott el ez a név?
Írta 2005. május 05. - 13:28
és ráadásul itthon egy sárga/fekete van
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. május 05. - 13:27
de csak a fehér
sárga kakk
Írta 2005. május 05. - 13:19
hornet: megazsir váz, szép kidolgozás, 184.900-ért lósz*r. ennél all-mountain-ebb vázat nehéz találni. kifejezetten jól áll benne a 130-as villa, hátul 150-et mozog, nem is nehéz..... mi kell még?
sgs dh:

vagy:

Írta 2005. május 05. - 11:45
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
vendég_norbert78_*
Írta 2005. május 05. - 11:43
vendég_norbert78_*
Írta 2005. május 05. - 11:39
Mer' egy állat vagyok !
Írta 2005. május 05. - 11:33
remec elment.
Nah szep, pont amikor atiranyitok egy embert hozzatok hogy vegye meg.
Sebaj, mostmar Iljicset zaklatja
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. május 05. - 10:46
Úgy néz ki, hogy csak Wheeler lesz a vége, mert egész jó darabnak tûnik a Hornet. Közben rájöttem buta fejemmel, hogy itthon a Mali forgalmazza a márkát, ezért majd megyek is hozzájuk érdeklõdni.
P.S.
Az Iron Horse-al ugyan úgy vagyok, mint a Yeti-vel. Jók, de nem tetszenek.
Ha nem lenne a pénzügyi korlátom, akkor a Devinci Guzzler, a bátyója, a Magma, vagy a Cove Hustler valamelyikét venném, de ez egyenlõre csak álom.
Írta 2005. május 05. - 08:43
A Yeti-k nem tetszenek, de ennek ellenére kíváló márkának tartom. Az Intense és a Turner esetében megint csak az árral van problémám, ugyanis semmiféleképpen nem akarok használt bringát venni, viszont az újaknak elég magas az ára. Nem olcsón akarok jót venni, mert ez azért a képtelenség kategóriájába tartozik ebben az esetben, de 300 pénznél többet nem igazán akarok költeni a vázra. A Santa Cruz Rocks modellt nem ismerem. A Scott-nál megint az ár a gond, és az MC sorozat sem tetszik igazán. Viszont megnéztem a Wheelert, és tetszik (elég régen jártam az oldalukon, ezért nem láttam még az említett modellt). Itthon ki forgalmazza, nem tudod?
És kösz a segítséget.
Éljen a Santa Cruz kb ezt gondolta.(ha minden igaz)
A turner szvsz nem drága fõleg nem ár érték arányban..
Iron Horse?

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére