Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Ok.Várjuk az eredményt;)
NO OFF,USE SEARCH

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Nem pesti vagyok ;) Különbenis nemvagyok töketlen feltalálom magamat, aranyoldalak etc. Azért nemfogok új elsõagyat venni, meg újrafûzetni a kereket, meg ráadásul elsõ agyból még speciel nemláttam gyárilag lassúzárasat (najó préselt acélszarok, aminek beszakad a csészéje, mert csak bele van ütve)

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ja
miután lefutottak itt 3 oldalnyi kört, jön a kérdés, hogy akkor mondjatok egy esztergályost az X.edik kerületben.
mintha nem lenne tömegközlekedés, meg nem lett volna egyszerübb megkérdezni az illetõt:-)
másik
akinek ez bonyolultnak tünik, már nem egy forgalmazó árul gyárilag menetes tengelyen agyakat!
b+, novatech
a b+ ss tárcsás agya is már gyárilag lassúzáras... (mint az enyém, ami igaz tavalyi, de erõsebb is)

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Igen tudom. Mondjuk olyat is mondott nekem az ember aki csinálná, h szerszámacélból szar, mer rideg, meg ugye felületkezelés .) Lehet csak jól leakart húzni :D Majd jól megmondom neki h milyen aztán olyatcsinál.

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Nem fogja megenni.Az jó minõségû acélt nem csak a vasat.Véleményem szerint a két tengely Kijön kb 2000bõl,munkadíjjal együtt.de mi lenne ha inkább utánajárnál.Tudod egyáltalán,hova fogod vinni esztergáltatni?Szerintem sokan vannak itt(tisztelet a kivételnek)akik csak dobálóznak azzal hogy elviszik egy esztergályoshoz(pedig címet nem is tudnak ahol elválallnak ilyet)ahelyett,hogy inkább utánajárnának.
NO OFF,USE SEARCH

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
elsõ agy ;) azér kell, hogy merevebb legyen a cuccos, és ne kolbászoljon psylo ha fékezek .)

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
nem haver.

ma már elég ritkán csinálnak olyan acélet ami nagyon hajlamos lenne a rohadásra és egyébként sem rohad az olyan könnyen hogy oly nagyon félni kellene tõle. a szélén pedig így is úgy is lekopik, lepattogzik jobbára. nyomd tele zsírral a cuccokat és kész. de elõbb cseréled le, mint hogy egy tengely szétrohadna. mindenképpen.

egyébkéntis mit akarsz te kónuszos aggyal? bent vannak a megtámasztások. el fog törni ha ugrálsz vele. jobbesetben csak jól megnyúlik, elhajlik. kár a pénzt rákölteni. vegyél vmi kazettásat és pasz.

az ismerõsöd meg nézze meg, mit mibõl csináltat és ha megázik a fejcsapágy az mindenképen összerohad két hét alatt, hiszen a csapágyak futófelületét míg világ a világ acélból fogják csinálni (kiv mikor kerámiából de ebbe se menjünk bele) és kidobni sem kellett volna valszeg elég lett volna kitisztítani. drótkefe, csiszolópapír a barátaid.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Macsek ;) Felületkezelés nélkül nem fogja megenni a rozsda az acélt? :/ Tudtommal az aluval ellentétben az acél korrodál. Csak mert 1ik ismerõsöm csináltatott acélból csészét 1"os villanyakra FSA Orbit-hoz felületkezelés nélkül, és egy kis megázás után 2 hétig nem használta, és összerohadt a fejcsapágy. Lehetett kidobni az egészet.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
nyiss egy felületkezelési topicot. oda sokszor beírhatod.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
felületkezelni nem kell.
ha kell merevebb kerék, akkor csináld meg.
ha nem kell, akkor meg nem éri meg

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Már csak azt kéne kideríteni, h az menyivel több pénzbõl jön ki, és meg ér e nekem annyit. Mer nemelég h kifaragja nekem a rudat, még felületkezelni is kell meg anyámkínja... /me bizonytalan ./

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
480ért készreszerelt olcsó tengely van kónusszal.

ha rendes kell, elmész esztergályoshoz, és..
ez lowend cucc.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
hát 480ért biztos nem titán :) Jólvan akko beújítok egy tescos tengelyt :)

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
minek krómozni? meg szerszámacél? gyorsacél?

meg 480 ért szerinted?

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Hát ebbõl sem tudtam meg többet :D Azérdekelne, h aza lowend acél, aminek még lehet h a felületkezelése is szar aztán egy esó után berohad, vagy esetleg külön esztergáltatot szerszámacél, fasza króm felületkezeléssel meg egyéb nyalánkságokkal ;)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Tengely kónuszokkal

Ára: 480,-

• Acél tengely
  • Kónuszkészlettel
  • Elsõ vagy hátsó
  • Csõ vagy hagyományos tengely

Minek ültök a net elött? ;)

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Pedalomanban valami spéci tengely van, vagy ugyan az a 300 forintos acél tengely, amit a "low-end" préselt agyakhoz adnak?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
pedaloman akkor. és ha már szétszeded egy kis zsír bele ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Akkor pedaloman ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
átmenõtengely sokat segit, fõleg a nagy féktárcsának.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.