Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
aztán izibe menettapasztalatokat mert nekem is szimpatikus ez a váz (is)...

kisbghittel megy most valki?mien az?haszálja valki régebbóta?

másik kérdés vázban rugóstagrögzító csavart menyire kell meghúzni!?ill ha az recseg kicist akor kis zsér segíthet rajta,vagy valmi más oka van?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Ja, Krokodilus, örülök, hogy tetszik a géped. Jó érzés, mi? Kevés jobb dolog van mint a hõn áhított pacit hazahajtani és otthon csodálni. Azért remélem nem lesz igazad, és a friss, ropogós Supreme-em meg fogja érni az árát. Már alig várom, hogy hazamenjek és összeszerelhessem, aztán megeresszem a hegyen.

Én se vagyok egy nagy kona fan, de komoly dh vázból nekem ez jött ki legjobban anyagilag. És hát pénz beszél, fõleg, ha tanári fizetés. (Sose lesz Foes-om, vagy Intense M1-em). Azért ránézésre elég komolynak tûnik.:) Egyébként giant dh-t akartam venni, csak a nagyker idéntõl beszüntette a forgalmazását.

Ha kész lesz cserélhetünk egy körre, hátha változik a véleményed. Addig is jó tekerést holnapra! Azaz mára...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
mutassatok már errõl képet
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Én a nagykertõl (neuzer) kaptam az árlistát a teszthez, és õk 250.000-t adtak meg árnak. Azt viszont már nem tudom, hogy melyik rugóstagos vázhoz. Azóta persze ez változhatott.

Mindenesetre az Ac zöld fényezése mindent üt! Ez vitán (konán) felül áll.

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Ha meg külön nézzük, csak a vázakat, akkor a hivatalos árban a kona (coiler) olcsóbb. Hacsak nem kapod külön (bontva) valahol a komplett gép egyszerûbb rugóstagos vázát.

Giant AC váz ((((külön tag nélkül)))) 150ezer, úgyhogy nem olcsóbb

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Megevettem a cangát, nagyon jól mozog, nagyon erõsnek tünik, és nagyon zsír, végül 17 eset vettem, pár gagyibb cucc egyböl cserélve,(hajtás)
hussefelt van benne rockringel, ma még csak haveroknak mutogatás volt, holnap bepróbálom gellérten, holnap után jancsi hegy.
Konát meg nem véletlenül nem vettem... (egyátalán nem éri meg az árát eggyik se,)Próbáltam tavalyi kona stinkit,és szerintem ez a váz jobb.

A véleményem a konáról az én véleményem... senki ne vegye magára, nem akarom hogy vita legyen belõle. (csak én érzem így, de lehet hogy más is... :chin:

És festése is szebb:beer:

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
ahogy észrevettem a nagy pirosat be kell tekerni, és nem kell bele nagyon sok levegõ
és akkor szépen mozog
nagyon szépen

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

hogy érem el LCs-t?

itt vagyok, de sajnos nem tudok Neked segíteni, mert nem sikerült a 6way-t érdemben tesztelni, mivel eleve nagyon lassú a tag, a kis és nagy seb. kompresszióállítás nüansznyi kis váltosásait nem lehet érezni.

de ha akarsz bõvebb véleményt, keresd meg a Pósa Petit, (emiljét nem tom), vagy inkább a Huti-t, õ nagyon okos :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Én meg egy komplett '02 AC1-et mert vadállatul néz ki ! ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az ac és a kona közül én azért egy konát (fúúúj) vennék. fõleg egy idei coilert dhx-szel.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Ebben igazad van. Bár most nem anyagiakról beszéltünk.

Mindenesetre a két komplett gép közti ár és teljesítménykülönbség (és itt most fõleg a ráaggatott alkatrészekre gondolok) arányos. Ha meg külön nézzük, csak a vázakat, akkor a hivatalos árban a kona (coiler) olcsóbb. Hacsak nem kapod külön (bontva) valahol a komplett gép egyszerûbb rugóstagos vázát.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
"Ha viszont dh-sabb beállítottságú vagy, akkor hasonló forgáspontú rendszerbõl én inkább konát vennék."

ezt a véleményt itt ne reklámozd sztem :)

1ébként annyiért kb vázat nem kap konát mint az egész ac kompletten...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Az Ac-ról meg a mostani Bikkmakkban olvashatsz. Nekem kissé összeszedetlen volt a gép. Nagyon nem tudták eldönteni, hogy milyen célra is szánják. De, ahogy látom neked úgyis egy igazi mindenes kell, úgyhogy pont jó lesz, aztán amelyik irány jobban érdekel, abba az irányba majd fejleszted, mert van mit hegyezni rajta.

Ha viszont dh-sabb beállítottságú vagy, akkor hasonló forgáspontú rendszerbõl én inkább konát vennék. Ez persze az én véleményem, de az utóbbi idõben sokat mentem az idei coilerrel, meg az AC val is, és lefele a coiler jobb.

A Thommey-é meg a komolyabb AC váz, swingerrel, ami azért jóval jobban mozog, és nem, csattog, mint az egybegép gagyibb tagja.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Írsz neki privát üzenetet.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Volt róla részletes cikk az újságban, de ha LCs Gabent szépen megkéred kopiz belõle, és magyaráz. Csüngj ajkain.

LCs (legszebbcsávó???)
talán õ írt a bikkmakk-ba egy cikket, az megvan annál bõvebb infó kellene...
hogy érem el LCs-t?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Volt róla részletes cikk az újságban, de ha LCs Gabent szépen megkéred kopiz belõle, és magyaráz. Csüngj ajkain.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
ki tud segíteni belõni az spvs 6way tagomat? az alacsony és a magas sebességû rész érdekelne, na meg hogy hogy vált be meg ilyenek elõnyök hártányok stb....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
kala, az más volt:_D
nem rontottál akkorát..
de sima dirt ugrásnak teteje nem sok van
trükközést meg nem bírja
az érkezõ tetején 50-50 disastert sem bírja
akkor arra jó csak hogy ívet gyönyörûen megtalálva ívbe lehet pakolni...
ez meg a 2.ik ugrás után uncsivá válik úgyis....

gyakorolni meg nem ezzel kell:-)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Fulliet nem kell Lszórni a rossz érkezést is kimozogja lásd tegnap gyökfeles kápi.
Inkább csak az,h nehezebb pakolni,meg úgy általában véve is erre a célra 1 20e-s BMX a tökély.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
igen csak nekimész a kidobónak, a felét elnyeli, kiakadsz, meghalsz
meg fullit nem szivesen szór el az ember