Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Írta 2005. augusztus 13. - 11:40
Dig,a nikolájirol mesélj valmit léccives...
mozgás,menettapasztalat stb...
elkezdett az egyik érdekleni...
az az altrix váz nkem is tetszi!
mert biztos hogy bírja sokáig hogy olcsó és eek mellé még okos megoldás is van rajta!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. augusztus 13. - 10:27
nemazér, csak kérdem..
edit: és kitörli az on-t ...
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. augusztus 13. - 10:25
off
Errõl jut eszembe: Múltkor odajön hozzám egy kis cigánykölök, megkérdezi.
- Há hány sebességes a bringád?
- Nyolc.(nincs elsõváltóm)
- Peeersze. Nem hiszem eeeel!
- De, mondom.
- Akkor az enyém gyorsabb!!!
Hány éves volt a gyerek.
Mert amnikor én voltam elsõs másodikos én is azt hittem , hogy az a gyorsabb aminek több sebesége van.
De ha idõsebb a gyerek az már tényleg gáz.
Írta 2005. augusztus 13. - 10:16
off
- De, mondom.
Én meg a Triálgéppel voltam eggyik este és odajött hozzám egy rendõr a téren, hogy állj csak meg hékás! Miért nincs lámpád? Este van! :icon_eek: :icon_eek: Mivan vazze?! Nyergem sincs nem, hogy lámpám! :icon_bigg :icon_bigg Rendõr mi?......
Meg odaszólt nekem egyszer egy kis paraszt dzsipógyerek, hogy "he! báttyó! ugód má át a láncot!" Mondom neki, hogy még a háztetõrõl is leugrok! ÚÚÚ és, hogyan mész fel?
Mondom neki, hogy daruval! Erre õ: "háát dé nékem nincsen dárúm!"
Ezen annyit röhögtünk akkora paraszt volt a gyerek, hogy ma....
És akkor nem is beszéltem a kedves járókelõkrõl.... de ez nem ide tartozik, bocs.
Írta 2005. augusztus 12. - 23:04
nézd meg.
gézzel becsavart papucs. monoblokkház
igénytelen az egész
még ha leveszik a polcról és lerakják a sarokba az is jobb lett volna
mondjuk ezen nem kell fennakadni, de értetlenkedni sem...
Írta 2005. augusztus 12. - 22:52
http://www.speedmeta.../bighit_frm.jpg LOOOOL:D:D
Nem igaz, hogy nem találtak egy normális képet a vázról...
Mi különösebb bajod van a képpel ?
Írta 2005. augusztus 12. - 19:14
A repedés és a nyeregcsõ két különbözõ dolog volt.
Repedés: a vázra hegesztett kis csõnél a varrat mellet engedett el a lemez elõször az elsõ vázon. Itt még vékony volt ez a lemez ezt a SC javította is, a második vázamon már kb kétszer olyan vastag volt az anyag. Ezen viszont úgy nézett ki, hogy a varrat engedett már el, de aztán kiderült, hogy mégsem, csak a festék, aztán továbbiakat én nem tudok, ekkor már nem nálam volt. Hogy ez is mitõl? Mondjuk az én beöltözve 100 kilómtól, meg a nullábcsaksegganyergen lépcsõzésektõl, meg a pihizõs fogafaszomfelállnilefelé gurulásoktól. És biztos nem a versenyektõl, vagy akármilyen zúzós, de normális használattól! Az elsõ váz, amelyik tutira tört, amúgy relatíve sokat futott egy 410-es kölcsön nyeregcsõvel, amíg az enyém meg nem jött, ... azért ez sem mellékes.
A nyeregcsõ meg a bilincs: trehány ember így jár. Utoljára egy õszi tokodi versenyen szedtem ki a csövet, aztán végigbicóztam a telet, meg a fél tavaszt enélkül. Hideg-meleg felváltva (szobából ki a hóba, aztán vissza), dzsuva hegyek, gõzborotva, no pucolás (legalábbis ezen a tájékon), és bele is gyógyult rendesen. Meg persze egy nagyon picit (ami pont elég) a Thomson is meghajlott ám, ezért kiszedni a franc sem tudta. A bilincs az speciel nem volt megtépve.
Majd vinnie kijavítja ha akarja.
Az övén a szinterezés azért repedt meg mert úgy rászorította a nyeregcsõbilincset hogy az ihaj;)
És ez nem egészséges.
Ettõl függetlenül egy átlag user nem basz szét egy V10-est lehet akármekkora vagy küldheti akárhogy.
Persze ez a VK futamokra már nem igaz...
Írta 2005. augusztus 12. - 19:08
hallottam h voltak(vannak???) ilyen gondok az LRS cuccokkal.
Írta 2005. augusztus 12. - 19:05
offÚristen! Ez mi? Ilyen nem is létezik.... Eggyesek de unatkoznak és megpróbálják kitalálni a legnagyobb hülyeséget....
Ezzel a vázzal jöhetne oda hozzám egy kiskölök, hogy "figyu hány sebességes a cangád?" Háát izé.... ez úgy volt....
- De, mondom.
lol:D
on
Egyébként, láttátok már a 2006os matrix, ja bocs altrix airbornet? Nem egy nagy durranás, de jó, hogy letettek a giant koppintásról és inkább megmaradtak a régi formánál. Tetszik, hogy 26 és 24es kerékkel is lehet v-féket használni. Kíváncsi vagyok majd a véleményekre, ha vki vesz olyat, de remélem vmelyik bikemagben is lesz róla vmi. Ja és itt van egy link is róla: http://www.tatubike.com/new.php#
Írta 2005. augusztus 12. - 18:13
Írta 2005. augusztus 12. - 18:06
Írta 2005. augusztus 12. - 17:52
sokkotkaptam
http://www.pinkbike....ew&image=127297
bazze...
:icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: Úristen! Ez mi? Ilyen nem is létezik.... Eggyesek de unatkoznak és megpróbálják kitalálni a legnagyobb hülyeséget....
Ezzel a vázzal jöhetne oda hozzám egy kiskölök, hogy "figyu hány sebességes a cangád?" Háát izé.... ez úgy volt....
Írta 2005. augusztus 12. - 16:05
elszabadult egy CNCgép
vagy a CNCprogin basztak a fõnökök a titkárnõjükkel
Írta 2005. augusztus 12. - 15:07
Én 2 hete vettem a Speed Metal-ban BigHit Spec-et 79900 Ft-ért...
20%-kal le volt értékelve
80ért...khm, elég jó ár, ilyen kor bánom hogy nem vagyok bp közelben. Ezt a vázat vetted? http://www.speedmeta.../bighit_frm.jpg LOOOOL:D:D
Nem igaz, hogy nem találtak egy normális képet a vázról...
Írta 2005. augusztus 12. - 14:49
Írta 2005. augusztus 12. - 14:48
Írta 2005. augusztus 12. - 14:48
Írta 2005. augusztus 12. - 14:47
Írta 2005. augusztus 12. - 14:38
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. augusztus 12. - 07:40
meg csúnyán is néz ki, azisbaj