Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

szayerg

szayerg

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Szépnek tényleg nem szép:scared:

Gondolkodtam rajta, hogy rányomjak egy fényezést, az én ízlésemet kielégítve, de nem akarom a gyárit elbarmolni, mert az hibátlan...

szayerg

szayerg

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Na, hogy nem Tesco váz az biztos...
A heggetsztések szépek, és látszik, hogy nem egy összebarmolt cucc, csak tudnám miért nincs róla egy kép az egész interneten...

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Erre mintha én is emlékezneék. 160 kompletten, deore...és ronda:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ilyen vázra szerelt Olimpia gépnek sok hirdetése volt a Bikemagban

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Olimpia Athens 2004

Ez valszeg valami fantazianev es semmi koze az Olimpia gyarhoz ;) Teso gazdasagos aluvaz :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

szayerg

szayerg

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Hali!

Volna egy furcsa "problémám": Vettem egy vázat pár cuccal 10 rongyért, és kb. 20km van bennük. (Szal jó üzlet volt:)) Rá akartam keresni neten, hogy milyen cangában van ez a váz benne, és fõleg milyen tapasztalatokat írnak róla stb. (A szervízben ahol dolgozok sok ilyen cangát szereltem, és sokat eladtunk, de a vázról csak annyit tudok, hogy nem néz ki rosszul, és mégiscsak aluminium, és jobb mint a tesco acélvázam...) Ez a canga (illetve most konkrétan a váz) "Olimpia Athens 2004" eleje sötétkék, a hátsó villák ezüst színûek, és narancs felirata van.
Ugyanilyen váza van a Gepida Sirmiumnak, és a Gepida Karatonnak, de olyan cangát még az Olimpia hivatalos honlapján se találtam, hogy "Athens". (A keresõ se dob ki semmit)
Hogy létezk az, hogy ma is forgalamznak egy cangát, és semmiféle internetes katalógusban nem létezik??? (Vagy csak lehetetlen megtalálni)

Várom az ötleteket! Vagy linket/képet ahol nyoma van ennek a gépnek...
Elõre is köszi a segítséget!

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
A probléma kezd megoldódni,váltottunk 1 emailt a forgalmazó ügyvezetõjével aki nagyon rendes volt és felvilágosított minket mindenrõl,hogy ilyenkor mi a teendõ.beszélni fog a bolttal,egyébként õ ajánlotta nekik a ragasztásos módszert,Oliver Grossman ajánlása alapján.Heh csak a bolt nem jól végezte el a mûveletet(idézem:"nagyon nem.....")

Ez van:)
NO OFF,USE SEARCH

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Voltam x-20kg es 1x eves is. Es barataim mar akkor is voltak :-)

igen, vagy x kiló és 2x éves
de F1_span nem feltétlen, régen én se balhéztam volna semmiért..
(ma meg már nincs rá szükség)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
igen, vagy x kiló és 2x éves
de F1_span nem feltétlen, régen én se balhéztam volna semmiért..
(ma meg már nincs rá szükség)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Csak azt nem ertem - mar elnezest - hogy mi a retekert hajlando valaki igy elhozni egy vazat? Ha az enyemet ganyoltak volna le igy harom het utan az biztos, hogy kiverem a balhet es a vaz meg aznap elindult volna a nagykerbe cserelesre.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
kiröhögi a boltot. amúgy a bolttal le kell takaríttatni, majd visszavinni személyesen a nagykerbe.

Zsol

Zsol

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás
Hijj, mit szól majd a beragasztott cucchoz..? :scared:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
hasonló a csekéhez, szó nélkül cseréli õ is...
tényleg egy értelmes ember aki csinálja az egészet.
vigyétek fel pestre!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Hivjatok fel mindenkepp a Grossman forgalamazot mert a 2 ev versenygarancia valoban van a vazra. A boltos egy pocs. Ha megvan a blokk, vagy barmi amivel tudod bizonyitani hogy nem regebbi mint 2 eves, es itthon lett vasarolva akkor nem lesz gond. A nagyker tulajat szemelyesen ismerem, o nem szokott ilyenekkel problemazni, valszeg a boltos a szamara egyszerubb megoldast valasztotta.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Sziasztok.Volna egy óriási probléma.Egyik haverom 2 hónapja kinyújtotta egy Grossman merevváz fejcsövét.A vázra tudtunkkal és az internetes oldal szerint is 2 év VERSENYGARANCIA van.Visszavitte a helyi boltba ahonnan lehozták neki és ott azt mondták hogy majd kicserélik.Namost a csere helyett mikor még fel sem vitték Pestre és már 3 hete itthon állt a boltban a váz,mikor viszajött a nyaralásból az egyik boltos(elég genyó alapból)szólt az alkalmazott szerelõn keresztül Tamásnak akié a váz,hogy vigye be a fejcsapágyat(Race Face Steel Set szal nem valami gagyi) a boltba mert akkor azzal együtt viszik vissza Pestre(itt már gyanús volt).Erreföl ma szóltak neki hogy menjen vissza a vázért a boltba és visszakapja.ITT JÖN A LEGGÁZABB RÉSZ:A boltos fémragasztóval belegányolta a fejcsapágyat a vázba(undorító módon folyik a ragasztó minden felé)és azt mondta Tamásnak,hogy õk nem tudnak ilyen garanciáról hogy 2 éves és versenyzésre is szól,tehát "ha eltöröd majd visszavissszük".Namost lenne egy olyan kérdésünk,hogy meg lehet-e kerülni azt a boltot a garanciális követelések érvényesítése céljából,ahonnan a vázat vette?Mert akkor felhívjuk a Nagykert és velük tárgyalunk.Egy 100000 forintos cuccról van szó tehát jó lenne ha jutnánk valamire.Elõre is köszi a segítséget.Privi is jöhet és továbbítom Tamásnak.és ha valaki tudná az Interadó KFT telefonszámát azt is megköszönnénk.
NO OFF,USE SEARCH

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Sziasztok!

Csak annyit szeretnék kérdezni hogy akinek ilyen váza van (2004es) szóval hogy õ mekkora ny.csõvet rakott bele!!??
Mert megmértem tolómérõvel dee nem egyezik azzal mint amit a boltban tukmáltak :))

A tolómérõvel ekkorát tévedtem volna??:scared:
köszi
dani

27,2-es csak ha vietnami a váz akkor elõfordul hogy lötyög mint mari néniben a lóf@sz...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
Sziasztok!

Csak annyit szeretnék kérdezni hogy akinek ilyen váza van (2004es) szóval hogy õ mekkora ny.csõvet rakott bele!!??
Mert megmértem tolómérõvel dee nem egyezik azzal mint amit a boltban tukmáltak :))

A tolómérõvel ekkorát tévedtem volna??:scared:
köszi
dani

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
soxerencsét:-)
nekemis hasonló kombó van, és meg is marad:-)

atomjókerékpár!!!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
veszek egy ss polarixet. láttam egyet tegnap ben a szolnoki boltunkban, és megtetszett. szép piros, igényes grafikákkal, meg amugy is. a csillagos piros/fehér 2002-es óta az elsõ, amit szépnek tartok. kicsit nehéz, de 16.5"-os, és a felsõcsõ 565 mm, mint a bullit, szóval nekem épp jó lenne. mellé le van árazva a psylo is mint állat (valami 45 ezer körül van a tavalyi xc sima tengellyel) nem is lenne rossz kis gép :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
vagy ojat veszel amin van rotorszem ami nemolcsó... vagy hegesztesz rá.... vagy hoszabra hogyd a bowdent, és ugy kormánypöri is belefér, és ugy használhatsz hidraulikus féket is.... (amugy amin nincs rotorszem éazon nemlehet rotort használni)
Amíg a föld kerek, mindíg lesznek riderek!