Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
tárcsa vs fékpofa kanyarban a gyorszár hátránya
még a legerõsebb duálvázakon is belever gyorszáras aggyal...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Csak akkor zavaró a merevség hiánya amikor ferdén érkezel, vagy nagyon bedöntöd a gépet kanyarban és hallod, hogy beleér a tárcsa a pofába, de lehet hogy ez inkább a gyorszáras rögzítés hibája.

A sebesség mindent megold.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

akkor vedd meg a 2000-es cindercone vázamat az még full egyenes semmi s-bend a sz@rt is kirázza belõled olyuan merev...

Azért olyan se kéne.:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Nekem csak annyi a bajom vele, hogy oldalirányba nem elég merev a hátulja(lehet, hogy ettõl ilyen kényelmes), egyébként az elsõ háromszög brutál jó. Ja és nekem a 2004-es modell van meg.

akkor vedd meg a 2000-es cindercone vázamat az még full egyenes semmi s-bend a sz@rt is kirázza belõled olyuan merev...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

De tényleg, mi a baj a crux vázzal? Sztem az is van olyan jó, mint a felsoroltak.

Nekem csak annyi a bajom vele, hogy oldalirányba nem elég merev a hátulja(lehet, hogy ettõl ilyen kényelmes), egyébként az elsõ háromszög brutál jó. Ja és nekem a 2004-es modell van meg.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Semmi. Szep es jo. Legjobb. Nekem. Szeretem. Nem cserelnem csak a 1,5kg alatti csucs alukra. :)

na az Mjaninak pont nem lenne jó....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Semmi. Szep es jo. Legjobb. Nekem. Szeretem. Nem cserelnem csak a 1,5kg alatti csucs alukra. :)

De tényleg, mi a baj a crux vázzal? Sztem az is van olyan jó, mint a felsoroltak.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Lehet, hogy akkor megmarad még egy évig a crux.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Most egy crux-om van. Egyébként csak egy évre kellene a váz, mert utána egy össztelós vázat szeretnék venni.

akkor meg minek...inkább gyûjttögesd a fullyra...most +veszed vmik merevet 50-ért jövõre ha 20ért el tudod adni tapsikolhatsz....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Most egy crux-om van. Egyébként csak egy évre kellene a váz, mert utána egy össztelós vázat szeretnék venni.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Kellene nekem egy merevfarú enduró váz, nézegettem a hoss-t meg a polarx-et, tudom, hogy a polarx extrém váz a hoss pedig cc(mégis azonos súlyban van a polarx-szel vagy egy stuffal). Szerintetek melyiket érdemes megvenni, ha hosszabb távokat(hobbi maraton) is szeretnék tekerni vele, de a lejtõkön elég agresszíven közlekedek. Szívesen veszem más vázak ajánlatát is.

ha tekerni is akarsz akkor szerintem a Hoss, vagy ha nem vagy extrém nehéz akkor bármelyik masszívabb cc váz...Valeria Victrix kolléga pld egy serpens vázzal küldi elég keményen...amúgy a hoss meg nyilván azért nehéz mert van benne anyag, ugyanabból a bezból ûtõ csõbõl van mint a 2 olcsóbb ugrálós...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Kellene nekem egy merevfarú enduró váz, nézegettem a hoss-t meg a polarx-et, tudom, hogy a polarx extrém váz a hoss pedig cc(mégis azonos súlyban van a polarx-szel vagy egy stuffal). Szerintetek melyiket érdemes megvenni, ha hosszabb távokat(hobbi maraton) is szeretnék tekerni vele, de a lejtõkön elég agresszíven közlekedek. Szívesen veszem más vázak ajánlatát is.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
matt az ha jól tévedek

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Author: szombathelyi haverom használ ilyen vázat, kb nyár eleje óta, 80mm-es telóval (r200 :D), kb 60 kg a srác, streetel vele, és van stílusa. Elrepedt a fejcsöve, konkrétan nem tudom mitõl, de majd jön és felhomályosít :)

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
amúgymeg nem adja el darabokban

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
hey

http://forum.bikemag...wpm&userid=2432

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Thez: Nem adod el a Px et darabokban?
Mert ha igen akkor lehet hogy kéne pár cucc a vázal együt.
Ha így nem érdekel akor mindegy.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

há besza*rok az author a gang ról naon sokkat tudtok mondani akko kösszi vazz:chin: nah erröl ennyit láttom nagy tapasztalata róla nincs senkinek ha még soha nem láttátok akkor ime
http://www.velo.com....5/www_dirt2.htm

jól vannna de már 3 napja próbálok érdeklödni szépen mindenhogy kérdeztem már de rám se hederitettetek most legaláb leordibáltok

Te Öreg Te otthon amúgy vasvillával eszed a jégkrémet ?...
valószínû ha nem kapsz választ fél napon belûl akkor jó eséllyel a jelenlévõknek nem nagyon van tapasztalata a cuccal ?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
vegyél már vissza magadból
te fostad a spanyolviaszt?