50.000 Ft-ért , vagy 48 vagy valami ilyesmi értékbrn lesz majd Merida Dual/Dirt váz, irtozat brutál, rövid, erös, és nem a csili-viili kék-zöld, hanem olyan lesz a festése mint a ruckusnak, csak sötétebb... elöre várom ;D ja és állitolag Dec.1-töl... ( szerintem ez egy kicsit késni fog )
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Started by
Andix
, 2001. October 26. 23:11
Posted 2002. November 28. - 21:41
Posted 2002. November 28. - 21:30
Posted 2002. November 28. - 21:13
valaki tudna mutatni egy polarx vazat .. en azt hittem , hogy ez egy Xc vaz
de a meretrol irt irasom ettol valtozatlan !
de a meretrol irt irasom ettol valtozatlan !
Posted 2002. November 28. - 18:11
na kössz a segitséget ja és durvulásra használnám amúgy most van egy 19.5 serpensem de egy kicsit nagy ehez szerintem úgyhogy valószínû jó lessz a polarx.
Posted 2002. November 28. - 16:22
Nna, azt hiszem itt meg se merek szólalni, mindenki olyan kis vázmérettel nyomul...
Mondjuk az enyém kicsit nagy alám, de csak ekkora méretben vót a bótban leértékelve.
Szóva a vázam 20"-as, ami menet közben egyáltalán nem zavar és még nem is tanyáztam vele úgy, hogy kényelmetlen legyen (...), viszont próbáltam már kisebb vázakat, amik kimondottan szûkösek voltak :17" és 17.5" tuti nem jó.
Legalábbis 189cm-hez.
Szerintem ehhez hasonló magassággal senki ne használjon 18" (inkább 18.5") -nál kisebb vázat XCre
Mondjuk az enyém kicsit nagy alám, de csak ekkora méretben vót a bótban leértékelve.
Szóva a vázam 20"-as, ami menet közben egyáltalán nem zavar és még nem is tanyáztam vele úgy, hogy kényelmetlen legyen (...), viszont próbáltam már kisebb vázakat, amik kimondottan szûkösek voltak :17" és 17.5" tuti nem jó.
Legalábbis 189cm-hez.
Szerintem ehhez hasonló magassággal senki ne használjon 18" (inkább 18.5") -nál kisebb vázat XCre
Posted 2002. November 28. - 14:42
rob tudom... de pont emiatt elég nehéz meghatározni a vázméretét, mivel a nyeregvázcsõ elég alacsony (nem mértem de sacc (16"), viszont a felsõcsõ hoszabb (sacc inkább egy 17-18"-os bringáé)...
én mondjuk ezt nevezem 16,5es bringának...
én mondjuk ezt nevezem 16,5es bringának...
Posted 2002. November 28. - 14:22
na akkor én mit szoljk 180cm magasságommal es 14" os polar x-el? ugy nézek ki mint majom a küszürün...nagyon hamar le is akarom cserélni...éljenek a konák foleg a stabok...17"-al
Posted 2002. November 28. - 12:55
Jaja
BombrideR kolléga szerintem pestiesen szólva nem vágja, hogy a PolarX egy brutál urban/dirt/slalom váz, és nincs csak 16-osban és 14-esben...
Szóval: igen, jó lesz az, ha ezt a felhasználási területet nézted ki magadnak. Ha nem, akkor nézz másik váz után! (ami nagyobb!)
Ras:
Leméred a vázad a monoblokkház közepétõl a nyeregvázcsõ tetejéig, és osztod 25.4 mmrel. ennyi coll-os a vázad. Egyszerû.
Bár szerintem nem csak a nyeregvázcsõhossz számít, mert lehet egy 16-os váznak 580-as felsõcsöve! És akkor mi van? Máris nem annyira 16-os a váz... Ne csak egy adatot nézzünk, kérem!
BombrideR kolléga szerintem pestiesen szólva nem vágja, hogy a PolarX egy brutál urban/dirt/slalom váz, és nincs csak 16-osban és 14-esben...
Szóval: igen, jó lesz az, ha ezt a felhasználási területet nézted ki magadnak. Ha nem, akkor nézz másik váz után! (ami nagyobb!)
Ras:
Leméred a vázad a monoblokkház közepétõl a nyeregvázcsõ tetejéig, és osztod 25.4 mmrel. ennyi coll-os a vázad. Egyszerû.
Bár szerintem nem csak a nyeregvázcsõhossz számít, mert lehet egy 16-os váznak 580-as felsõcsöve! És akkor mi van? Máris nem annyira 16-os a váz... Ne csak egy adatot nézzünk, kérem!
Posted 2002. November 28. - 10:59
Posted 2002. November 28. - 03:33
Szerintetek jó lenne nekem a 185centimmel egy 16"os polarx??????
szerintem nem !! .. egy picit mar magas vagy arra.. lehet az egekig huzni egy ulescsovt szo se rola.. de rovid foleg haXc re keszul a gep ..letezik ugyan 135mm stucni, es hatracsoffolt nyeregcso , es ha tenyleg Xc re kell erdemes be szerezni es baratkozni a gondolattal hogy a kormanyzas az nem lessz egy hejde jo stb..stb..stb...
velemenyem szerint ekkora alkattal 17.5 ala ne menj Xc teruleten, .... mas teruletre .. ???talan ??? ..
de a 16 akarhogy nezem kicsi .. baromi kicsi
Posted 2002. November 28. - 00:10
tamaska szerinted az én vázam hányas méret?
186 cm vagyok a bringát lecsekkolhatjátok itt a kis képen... szvsz 17esnél kisebb...
és semmi gondom vele... a kihúzott nyeregcsõ meg CCnél így is úgy is elõjön... ethát ezzel nem érdemes foglalkozni kell amennyi kell
és a kerékpár ha használod akkor elsõsorban sporteszköz nem divatcikk...
ha meg divatcikk akkor meg úgyis tök mindegy mekkora!
186 cm vagyok a bringát lecsekkolhatjátok itt a kis képen... szvsz 17esnél kisebb...
és semmi gondom vele... a kihúzott nyeregcsõ meg CCnél így is úgy is elõjön... ethát ezzel nem érdemes foglalkozni kell amennyi kell
és a kerékpár ha használod akkor elsõsorban sporteszköz nem divatcikk...
ha meg divatcikk akkor meg úgyis tök mindegy mekkora!
Posted 2002. November 27. - 21:19
1részt a 16os váz szvsz nem apró, másrészt a PolarX-bõl nincs nagyobb, brutálkodásra nem kell kihúzott nyeregcsõ, úgyis csak akadályozna. Ha CC-re kellene, akkor én is azt mondanám, hogy legalább 17-18" kell, de így talán mégse...
Posted 2002. November 27. - 21:09
Szerintem a 16"-os váz kicsi egy 185cm-es embernek.Gondoljatok csak bele hogy mekkora nyeregcsõ kell hozzá és nem csak a kerékpár geometriáját(185-ös magassághoz)rontja el hanem a kinézetét is,persze vannak akkik a magas növésük ellenére ilyen apró vázat használnak úgyhogy ki tudja ???,de a legtöbb embernek szerintem nem jön be!
Posted 2002. November 26. - 19:28
Igen, egy kuriózumszámba menõ '96-os Workshop-ot kerestem elõ, de még (állítólag) lesz egy hamarabbi kiadás is.
Ami meg a "2002-ig"-et illeti: Nos amint látjátok, elmaradtam vele, mint a borravaló, de majd hét végére igyekszem bepótolni. Amint idõm adja.
A Cohibák, és más kubai (Habana) szivarok elõl nem zárkózom el!
Ami meg a "2002-ig"-et illeti: Nos amint látjátok, elmaradtam vele, mint a borravaló, de majd hét végére igyekszem bepótolni. Amint idõm adja.
A Cohibák, és más kubai (Habana) szivarok elõl nem zárkózom el!
Posted 2002. November 25. - 19:39
tökéletesen jó lesz. Az még nem kicsi váz, és gondolom durvulni (naja, majd xc-re...) kell, oda meg nem jó a 16osnál nagyobb méret.
Posted 2002. November 25. - 19:16
Posted 2002. November 25. - 18:22
Tamaska!
HMX-1 mechanikus, és egyelõre csak hátra.
Bagi!
Húzok én most is a Bükkbe, de sajna még a jó Leopardommal. Ez is fel lett tuniongova rendesen, így már egész használható.
Para meg csak füstölögjön magában
HMX-1 mechanikus, és egyelõre csak hátra.
Bagi!
Húzok én most is a Bükkbe, de sajna még a jó Leopardommal. Ez is fel lett tuniongova rendesen, így már egész használható.
Para meg csak füstölögjön magában
Posted 2002. November 25. - 18:00
Posted 2002. November 25. - 17:58
Posted 2002. November 25. - 17:42
Lovas_Gabi:
Remélem tíz év múlva én is ilyen lelkesen fogom várni,hogy végre száguldhassak az új pacimmal.
Azzal,ami tényleg kompromisszummentes és azt rakok rá,amit szeretnék és nem azt,amit olcsón megkapok valahol,azért veszem meg...
Sz'al nem hangzik hülyén egy 34 éves fazontól.
Csak rakjad má' össze,oszt húzás ki a Bükkbe,hogy minél elõbb írhassad,milyen! ;D ;D
Remélem tíz év múlva én is ilyen lelkesen fogom várni,hogy végre száguldhassak az új pacimmal.
Azzal,ami tényleg kompromisszummentes és azt rakok rá,amit szeretnék és nem azt,amit olcsón megkapok valahol,azért veszem meg...
Sz'al nem hangzik hülyén egy 34 éves fazontól.
Csak rakjad má' össze,oszt húzás ki a Bükkbe,hogy minél elõbb írhassad,milyen! ;D ;D