Jövõre én is Authorral fogok nyomulni CC-ben. Az Egoistra esett a választás. Mivel nem vagyok Shimano párti, egy pindurit (szóval marhára) át fogom építeni. Ha minden igaz, január közepén már enyém lesz a gépsárkány! Már nagyon várom. Így se rossz a súlya, 11kg körüli. Ez így egy strapabíró konstrukció az biztos. De én mivel 60kg vagyok vaságyastól, csinállok belõle 9,5kg-os táskafékes CC-versenyszekeret!!!
Persze edzeni majd azért másik kerekekkel, fogok, mert amiket bele akarok rakni, kicsit könnyûek lesznek
Szerintem nagyon gutos lesz a gép. Õszintén megmondom nem félek attól, hogy cseh, nézzük csak példának a Moratit
Ha meglesz, írok majd róla tapasztalatot, meg lesz csomó kép az átépítésrõl, meg mindenrõl! (persze, ha kapok tárhelyet, amit már kértem kb. 2 hete az adminbácsiktól, de eddig még nem reagálltak rá )
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2002. december 09. - 19:51
Írta 2002. december 09. - 18:05
Nekem ne Author vázet vegyél légyszi, hanem Kona Stinky DeeLux-ot, a 2003-masat. Köszi.
(de ha nem szánsz ennyit rám, akkor egy Nicolai Bass DH-nak is nagyon örülni fogok...) ;D
Lovas_Gabi
Csak úgy adták el Neked a vázat, ha mindenütt elmondod, milyen jó? És legalább százszor?
(de ha nem szánsz ennyit rám, akkor egy Nicolai Bass DH-nak is nagyon örülni fogok...) ;D
Lovas_Gabi
Csak úgy adták el Neked a vázat, ha mindenütt elmondod, milyen jó? És legalább százszor?
Írta 2002. december 08. - 23:51
én már ültem sovereign-en és naaaaaagyon tuti!!! elvileg 2 hét mulva ráülhetek egy A-zone ra ( de psszt! ez titok) , persze ha sikerül kikunyiznom ;D ha nyerek a lotton akkor vezsek nektek 1 A-zonet...
Írta 2002. december 08. - 20:01
Evil Imperial. Ez ugyn nem rugózik egy centit sem de hátul 24-es felnivel, 3-as külsõvel elég szigorú lehet. Ára? Szvsz 150 körûl. Magyar forgalmazó? Kizárt dolog. Ez csak olyan álmodik-a-nyomor-hozzászólás volt. A vázról van valakinek képe a bikemagos tárhelyen (vagymiaszöszön).
Írta 2002. december 08. - 00:15
az A-Zone váz gyönyörû, nekem is fájt a szívem érte. Ha bele fért volna a keretbe, ezt veszem meg. Viszont eddíg a Sovereign-ben sem csalódtam!!!
Írta 2002. december 08. - 00:03
az RB versenyváz ára 450.000 Ft testre szablyák, 20,5 cm-t mozog, de a honlapjuk szerint van DH és freeride, ez nem tom melyik lehet... amugy az also vázcsö az tényleg nagyon vastag, mert nem igazán értem át
Írta 2002. december 07. - 23:53
Kedves David007!
Az Author A-Zone váz a bolt és a gyár ajánlása szerint is DH váz. Az alsó vázcsõ 70(!!!) mm átmérõjû, tartozékként a stucni és nyeregbilincs, illetve kormánycsapágy jár hozzá. Bõvebbet a www.author-hungary.com címen találsz. Én is néztem, vágytam is rá, de nem ilyen célú gépet építettem.
Az AUTHOR vesenygépe egy Race Bike Dragster DH vázra épül, mely Csehországban egyedileg méretre készül Szerintem ha te DH gépet építesz, ezt ne nézd meg, mert csak a szíved fájna.
December 15.-én a boltjukban megnézhetsz egy komplett gyári A-Zone gépet, ha érdekel. Bp, Bokor út 11. mélyudvar.
Ebbõl a vázból még nincs Magyarországon használatban gép.
Egyébként én a Sovereign pro vázra építettem egy CC gépet.
Kompletten SRAM cuccokkal, illetve a tárcsafék Hayes, a hajtómû Truvativ Firex Isis drive, a kormány és a nyeregcsõ Pazzaz. Elsõ teló RST Mozo pro, Az egész gép menetkész súlya 11,5 kg, össztelóstól nem is rossz.
Próbálgattam a gépet, az elsõ benyomások rendkívül jók, tudnak a Csehek.
Ebbõl a vázból is csak kettõ van, az egyik a boltban dolgozó srácé, a másik az enyém.
A váz egyébként a ha jól emlékszem a szeptemberi számban van benne.
Az Author A-Zone váz a bolt és a gyár ajánlása szerint is DH váz. Az alsó vázcsõ 70(!!!) mm átmérõjû, tartozékként a stucni és nyeregbilincs, illetve kormánycsapágy jár hozzá. Bõvebbet a www.author-hungary.com címen találsz. Én is néztem, vágytam is rá, de nem ilyen célú gépet építettem.
Az AUTHOR vesenygépe egy Race Bike Dragster DH vázra épül, mely Csehországban egyedileg méretre készül Szerintem ha te DH gépet építesz, ezt ne nézd meg, mert csak a szíved fájna.
December 15.-én a boltjukban megnézhetsz egy komplett gyári A-Zone gépet, ha érdekel. Bp, Bokor út 11. mélyudvar.
Ebbõl a vázból még nincs Magyarországon használatban gép.
Egyébként én a Sovereign pro vázra építettem egy CC gépet.
Kompletten SRAM cuccokkal, illetve a tárcsafék Hayes, a hajtómû Truvativ Firex Isis drive, a kormány és a nyeregcsõ Pazzaz. Elsõ teló RST Mozo pro, Az egész gép menetkész súlya 11,5 kg, össztelóstól nem is rossz.
Próbálgattam a gépet, az elsõ benyomások rendkívül jók, tudnak a Csehek.
Ebbõl a vázból is csak kettõ van, az egyik a boltban dolgozó srácé, a másik az enyém.
A váz egyébként a ha jól emlékszem a szeptemberi számban van benne.
Írta 2002. december 07. - 23:22
deee melyik számban??? a mostaniban???mármint a november-decemberiben??? ( mert az most nincs nálam)
Írta 2002. december 07. - 23:18
Bokor u. ha jol tom, akkor 9-11 ,ott van egy author bolt... én ott láttam másodjára ilyen vázat, elöször meg Tokodon, de azt is az a bolt hozta bemutatoba.... már tudom hogy fog kinézni a bikeom ha MAAJD (sajnos csak majd :'() megveszem ezt a vázat
Írta 2002. december 07. - 22:49
Nah.. Pár hónappal ezelõtti Bikemag újéskúlban benne volt. Fekete Azone pro, 150es út etc. Végülis nem rossz. Nem sokan mennek vele (még sose láttam ;D), mondjuk ettõl még lehet jó.
Írta 2002. december 07. - 22:31
Írta 2002. december 07. - 22:30
Írta 2002. december 07. - 22:22
http://kep.tar.hu/da...1&pid=1581297na erre gondoltam, már megnéztem élöben is és a váz nem nehéz, szép,erös..
Írta 2002. december 07. - 22:15
Írta 2002. december 07. - 21:29
Ha ez az a váz, amelyik a bikemagben volt...
Akkor nekem nem igazán tetszik, és szvsz nem egy olyan nagy szám, csak egy fr váz. Ja és a Author profi dh gépe egy RB, (racebike) vagy mi a szösz.
Inkább akkor egy használt Vega 2, Hitec SLK, Stormbringer, vagy Napalm 120-150 körül.
Akkor nekem nem igazán tetszik, és szvsz nem egy olyan nagy szám, csak egy fr váz. Ja és a Author profi dh gépe egy RB, (racebike) vagy mi a szösz.
Inkább akkor egy használt Vega 2, Hitec SLK, Stormbringer, vagy Napalm 120-150 körül.
Írta 2002. december 07. - 21:18
nekem az A-zone váz naagyon bejön, olyat szeretnék MAAJD venni... elvileg 15-t mozog azzal a 185 ös rugostaggal, de van egy rugostag tarto amiböl ha kisebbet esztergáltatsz akkor 200-as rugostagt is elfér.. talán még nagyobb is.. és ezt a tartot akármikor leszeded a vázrol.. a váz ára 160.000 Ft rugostaggal.. van valakinek képe egy ilyenröl??? mondjuk amikor versenyeznek vele...
Írta 2002. december 06. - 22:42
Köszike!
A Messer nem jön be annyira, a HiTec Dual és a Ruckus "átlagos", a Wheeler meg nem tetszik... Tudom, hogy NAGYON finnyás vagyok /ugye BombrideR ? ;)/, sorry érte...
Tudtátok, hogy DualFaces-t CSAK a gyártótól lehet postán rendelni ? Sehogy máshogy nem lehet hozzájutni ! Grr...
A Deuve 2003 igencsak teccik, de félek a Mali árképzésétõl. Ja, láttam a Hajdúba -már nincs ott- 2003-as Stinky-t és Stuff-t, a Stuff NATO zöld, matt, õ a 2. rajtszámú versenyzõ, bár nemtom mennyi az annyi.
A Messer nem jön be annyira, a HiTec Dual és a Ruckus "átlagos", a Wheeler meg nem tetszik... Tudom, hogy NAGYON finnyás vagyok /ugye BombrideR ? ;)/, sorry érte...
Tudtátok, hogy DualFaces-t CSAK a gyártótól lehet postán rendelni ? Sehogy máshogy nem lehet hozzájutni ! Grr...
A Deuve 2003 igencsak teccik, de félek a Mali árképzésétõl. Ja, láttam a Hajdúba -már nincs ott- 2003-as Stinky-t és Stuff-t, a Stuff NATO zöld, matt, õ a 2. rajtszámú versenyzõ, bár nemtom mennyi az annyi.
Írta 2002. december 06. - 22:36
Ha rám hallgatsz, veszel egy 2003-mas Workshop-ot, és amit kinézel belõle, azt Dfox elhozza Neked.
Én most egy DaBomb Sputnik-ot ajánlanék, vagy egy HotChili Chico-t.
De bármi megteszi az eddig felsoroltak közül!
Én most egy DaBomb Sputnik-ot ajánlanék, vagy egy HotChili Chico-t.
De bármi megteszi az eddig felsoroltak közül!
Írta 2002. december 06. - 21:42
Iljics: Mongoose Deuce 2003 (a 2002 nem!), Ruckus, Wheeler Team Dual, esetleg használt Yasec...
Írta 2002. december 06. - 16:01
Mer nekem teccik: a Wheeler-nek a slalom vázát (85, ha jól tudom). Ez elég erõs lehet -azt hallottam van benne anyag- és biztos, hogy jól jullik belõle a sár. Meg még alacsony is.