Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
ok már megválaszolták!!! 5 cm -et mozog a rugostag pálcája, és 15 öt a váz... de a többi kérdésre a választ még nem tom

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
rob/akárki aki tudja: stinkyben hányas a fox rugostag??? és mennyit mozog?? a rugostag pálcája és a váz??
DHzgatásra nem ropi a váz??? vagy letörés jumpokra??

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Meg ne kövezzetek, de ezt a váz "szerkezetet" (mint stinky) nem Ted Turney tervezte??

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
van itt Bp-n egy gyerek akinek van egy Nicolai eladoban...

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Hát ha nem mész el egy Nicolai vázért Budapestrõl, pedig lehetne, akkor gáz van... :D

Amúgy ki forgalmaz itthon Nicolai-t, vagy csak le vagyok maradva?

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
rob: és az ember hol kap Nicolai vázat Budapesten?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Rob!

Hát rendesen beletiportál a lelki világomba! :'( :'( :'(

Harag nincs, csak egy fekete pont!

A marketingrõl szó sincs, ez nem az én mûködési területem.

Szóval ennyi!

Fekete pont?
Miért?
Ha jól emléxem, tettem ;)-t.
Vagy ez csak nálam a komolytalan kijelentés, és az ugratás jele?
Nem gondoltam, hogy ilyet magára vesz valaki.

Ami meg a Kona Stinky kérdést illeti: egyrészt köszi BombrideR-nek az értö hozzászólást, ezért szeretünk. (Meg mert megvéded az Avid mechanikusta! ;))

Másrészt azt mondták a Hajduban konkrét érdeklödésemre, hogy 200 +/- 10 ezer lesz a váz rugóstaggal. (Fox Vanilla, no állíthatóság, csak elöfeszítés) Januártól lehet érdeklödni.

De már lemondtam róla, most Nicolai Bass DH kell.

És Wheeler 5000 CZX:

Nekem 4000 CZX Race van, ami ugyanaz, csak nem integrált kormánycsapággyal, és: legalább 3-szor volt hegesztve a hátsórész, de a fejcsöben sem bízom, az is átalakításra szorul... És a hátsórészbe nem fér a 2.35" Maxxis, csak éppen, azaz egy milliméter hely marad mindkét oldalon, tökéletesre húzott hátsókerék melett... Szóval a yoke-ot is most csináltatom, ez lesz az Xedik hegesztés, de megéri, inkább hegeszttetek 10.000ért, mint 150.000 egy új vázért...
(bár igaz, ami igaz, sz*rból nem lehet várat építeni, szóval elsö lehetöségnél eladom, és megveszem álmaim Nicolai vázát!)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
BombrideR:

- meghajolok a lexikális tudásod elött, örülök hogy velünk vannak olyanok is, akik már a kezdeteknél segédkeztek
- legalább a nevemet be tudnád másolni ;)

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Hú, Fater, írnál errõl részleteket? Esetleg képet is... úgymint elõtte és utána...

Fater

Fater

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Testvéreim!

Nekem volt egy régi 18"-os cr-mo Trek vázam, amit leginkább semmire sem lehetett volna használni, és én átalakítattam egy Dirt vázzá (14" +erõsítések) Kicsit hasonlít a Kona Scabre, a hátulja az új Caprine Dual és Ruckus ötvözete.
Mindenki megfordul utána az utcán, pedig puritán fekete színû.
Bárkinek merem ajánlani a barkácsolást, aki szeret és tud ilyennel bíbelõdni! kb 15e Ft-ból megvolt.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
enuroo hogy jobban orulj ..

a stinky , es a stab az nem hazai tervezesu .. azaz nem Kona ..csak mgvasarolta a jogot ..

..anno Maple Ridge, BC North Shore Mountains-ben Charles Romalis aki Tom Ritchey bacsi idejen kezde azaz '81 korul az elso "fat tire"boltot futtatta.. tehat benne van a szakmaban..szal ez a tag Charles tervezte a vazat .. mielott elszanal a Konatol

egyebkent a Kona Mountain Bikes 1988-ban szalt be a buliba..a harom alapito tag Jacob Heilbron , Joe Murray , Dan Gerhard

Jacob Heilbron volt az aki '81 vagy 92 ben a Rocky Mountaint alapitotta..csak kesobb kiturtak mert hule es oda nem kellett ..

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Még szerencse, hogy a stinky nem tud senkitõl megvenni semmit, hiszen az a típusa. A Kona meg azt csinál amit akar. ;D

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
Tamaska ha annyira informaciot akkor nesze..

Tudtad hogy a stinkyt egy B.C.-ben mukodo ugyan... de kissebb cegtol vasarolta meg a jogot a gyartasra..??

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Ha megveszed a full Stinkyt, 420ért, és eladod a holmikat akkor kijön a váz 200 alatt simán.
Dj3 75e
Hayes 80e (1 pár HFX9es)
Truva hajtómû 25e (mono.val, tányérral.)
Kerekek 35e (2db F219 Deoreral + Tioga 2.3)
Ez már 215e, és még van egy hajtásláncod meg a többi kütyü is (nyereg,csõ,kormány etc...)..

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
na jo és mennyibe kerül egy olyan?? 300.000 ( a váz??)

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Nekem tetszik.. :D
(Bár az én fantáziámban Holzfeller holmikkal, 38as MRPvel, Psyloval, ChrisKing koránycsapággyal, HayesHügi+D321+Nokian kerekekkel, és Manitou 5thelem rugóstaggal szerepel. ;D)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szerintem mindenkinek az a véleménye, hogy tök király, és de jó lenne egy olyan, de minek ez neked? ;D Tapasztalatot úgyse tud senki írni, azzal meg nem sokra mész, jhogy elolvashatod 25-ször, hogy "nekem tetszik"... ;)

groover-

groover-

vendég

• fórumtag
  • 188 hozzászólás
szasztok!
kinek mi a véleménye a 2003-as stniky-rõl?
üdv: grr

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Endroo: Egész jó piros X!!! ;) Sosem értem mér ilyen érdekes ez az X, hisz már belinkelték pérszor!!!

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Az már nem az én dolgom... :)