Ha mindenképp össztelós kell akkor nekem lenne egy jó ajánlatom.Komlón láttam egy eléggé fasza fullyt.Valahogy így nézett ki:2000-es Marzo Juinior,Strombinger váz,Deore olajos fékek,Doubletrack felnik,Azonic korm és hasonló finomságok, ja és zsír új.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Started by
Andix
, 2001. October 26. 23:11
Posted 2002. December 19. - 17:44
Posted 2002. December 19. - 17:14
Akkor valami más ajánlat, egyébként összerakott, Deore V-fék, és hajtómû, nem biztos, de asszem XT hátsó váltó, ilyesmi.
Minden m egoldást várok, leginkább egyben. de nem muszály.
Köszi! 8)
Minden m egoldást várok, leginkább egyben. de nem muszály.
Köszi! 8)
Posted 2002. December 19. - 11:42
Posted 2002. December 19. - 08:41
Posted 2002. December 18. - 23:15
Storm:
A magellan Scutum egy jó össztelós hobbi gép,semmiképp nem durvulásra való az a váz... (szerintem)
A www.csekert.hu honlapon a Magellanon belül a 2001-es bicajoknál van a leírása,valamint a Bikemag egyik régebbi számában tesztelték.
A magellan Scutum egy jó össztelós hobbi gép,semmiképp nem durvulásra való az a váz... (szerintem)
A www.csekert.hu honlapon a Magellanon belül a 2001-es bicajoknál van a leírása,valamint a Bikemag egyik régebbi számában tesztelték.
Posted 2002. December 18. - 22:31
sziasztok!!!
akinek van kona stinky váza kérem írjon valamit errõl avázról mert én is ilyet szeretnék venni !!!
köszi
CooLY
akinek van kona stinky váza kérem írjon valamit errõl avázról mert én is ilyet szeretnék venni !!!
köszi
CooLY
Posted 2002. December 18. - 22:16
Eme gép, mely a keresztségben
a MAGELLAN nevet kapta,
A vázáról ítélve
nem DH bike vala!
tíz centis rúgózása
FR-ra jó, kis mászásra.
A súlyából ítélve
Alu vázra van építve!
Gyári gép, vagy összerakott?
Milyen váltó-fék szettet kapott?
A vázának alakja
Hasonlít az Authoromra.
Boltos bácsi is azt mondta,
Ne használjam extrém sportra!
a MAGELLAN nevet kapta,
A vázáról ítélve
nem DH bike vala!
tíz centis rúgózása
FR-ra jó, kis mászásra.
A súlyából ítélve
Alu vázra van építve!
Gyári gép, vagy összerakott?
Milyen váltó-fék szettet kapott?
A vázának alakja
Hasonlít az Authoromra.
Boltos bácsi is azt mondta,
Ne használjam extrém sportra!
Posted 2002. December 18. - 21:51
FR,DH...
Vagyon a Wilkerbé egy gép vala,
Egy Scutum van rá írva.
X-Vert vagyon az orrában,
mely 10 centit mozog,
nem lehet a gép oly' rozog'.
12 cm vala rugúutja,
de könnyen lehet segíteni rajta.
Ennek a versnek nagyon macsó rímelése
vagyon,
úgyhogy mostmár gyorsan abba is hagyom.
Vagyon a Wilkerbé egy gép vala,
Egy Scutum van rá írva.
X-Vert vagyon az orrában,
mely 10 centit mozog,
nem lehet a gép oly' rozog'.
12 cm vala rugúutja,
de könnyen lehet segíteni rajta.
Ennek a versnek nagyon macsó rímelése
vagyon,
úgyhogy mostmár gyorsan abba is hagyom.
Posted 2002. December 18. - 21:40
Attól függ, mire akarod használni!
Ezért a pénzért már egész elfogadható Cc gépet lehet venni, de a Te igényszinted a leginkább meghatározó!
Ezért a pénzért már egész elfogadható Cc gépet lehet venni, de a Te igényszinted a leginkább meghatározó!
Posted 2002. December 18. - 20:55
Ugyan ez egy vázas topik, de ide teszem fel a kérdést egy fölösleges topik helyett:
Ti milyen bringát ajánlotok 250 000 forint körül?
Kösz a válaszokat!
Ti milyen bringát ajánlotok 250 000 forint körül?
Kösz a válaszokat!
Posted 2002. December 18. - 20:21
[
Fekete pont?
Miért?
Csak úgy!!! ;D ;D ;D
Ha jól emléxem, tettem -t.
Valóban tettél, vettem is a lapot!
Vagy ez csak nálam a komolytalan kijelentés, és az ugratás jele?
Nem gondoltam, hogy ilyet magára vesz valaki.
Akinek nem inge... (nekem sem!)
Szóval nincs harag.
Ma este végre havas tesztet is csinálhatok!
Abban viszont segíthetnétek, hogy a hátsó villa mozgási útját hol lehet és kell mérni? A gyártó 90 mm-t ad meg.
Fekete pont?
Miért?
Csak úgy!!! ;D ;D ;D
Ha jól emléxem, tettem -t.
Valóban tettél, vettem is a lapot!
Vagy ez csak nálam a komolytalan kijelentés, és az ugratás jele?
Nem gondoltam, hogy ilyet magára vesz valaki.
Akinek nem inge... (nekem sem!)
Szóval nincs harag.
Ma este végre havas tesztet is csinálhatok!
Abban viszont segíthetnétek, hogy a hátsó villa mozgási útját hol lehet és kell mérni? A gyártó 90 mm-t ad meg.
Posted 2002. December 18. - 20:16
a Bender egy ilyet probalt 4 meterrol. a hatso rugostag felfogato csavarjai minta raketa , es az egesz repult amerre tudott...igaz ezt a bringat nem igazan erre terveztek
szerintem a Specialized mindig is minosegi cuccokat gyart , igaz baromi dragan , es kategorian belul nehezet ..ha ez nem problema , esremes vele elidozni ...
szerintem a Specialized mindig is minosegi cuccokat gyart , igaz baromi dragan , es kategorian belul nehezet ..ha ez nem problema , esremes vele elidozni ...
Posted 2002. December 18. - 19:26
Ki tud valamit a '99-es Specialized FSR Enduro-ról? Leginkább az érdekelne, hogy mennyire masszív. Ha valaki képet tudna küldeni (themacska@freemail.hu) vagy olyan írna aki ismeri (volt/van neki) annak nagyon tudnék örülni. Köszi.
Posted 2002. December 18. - 19:04
Azért a Boxxer Racehez szerintem kéne belerakni egy akkora tagot ami mondjuk úgy 6ot mozog, és lehetõleg túlfolyós.
Posted 2002. December 18. - 19:00
A Kona váz szvsz itthoni dhra elmegy, de az a 150 mm azért már itt-ott lehet kevés. Inkább Freeride.
Posted 2002. December 18. - 14:33
SzvSz ha a gyártó valamire garanciát vállal, azt a nagykereskedõ nem bíráhatja felül. Legalábbis hivatalosan biztosan nem.
Posted 2002. December 17. - 22:05
szerintem ugy, ( ez nem tuti) hogy az nem Europai dolog és europában megváltozik a dolog szerintem, mert itt nem vesznek annyian.... ugyan igy van a Boxxerrel is... itthon le van "butitva" és egy csomo vázra mondjuk 2 év gari van és itt csak 1
Posted 2002. December 17. - 08:38
BombrideR: csak annyi, hogy az egyik a nevem a másik meg nem ! ;D
David007: mint a honlapjukon is írták a Stinky sorozat freeridera való (most ne menjünk bele abba a témába hogy magyar DH -> amerikai freeride). A DH gépek a Stab sorozatban vannak. Bár ha nem vagy túl nehéz és nem akarsz 34 méterrõl leugrani, szerintem bírni fogja. Ha meg nem, akkor ott a garancia.
Ehhez kapcsolódóan: hogy van az, hogy a honlapon azt írják hogy vonatkozik a garancia duplavállas telóval is, a boltban meg azt mondták, hogy nem? ???
David007: mint a honlapjukon is írták a Stinky sorozat freeridera való (most ne menjünk bele abba a témába hogy magyar DH -> amerikai freeride). A DH gépek a Stab sorozatban vannak. Bár ha nem vagy túl nehéz és nem akarsz 34 méterrõl leugrani, szerintem bírni fogja. Ha meg nem, akkor ott a garancia.
Ehhez kapcsolódóan: hogy van az, hogy a honlapon azt írják hogy vonatkozik a garancia duplavállas telóval is, a boltban meg azt mondták, hogy nem? ???
Posted 2002. December 16. - 23:20
fityisz annyire tervezte Ted Turney , mint amennyire Amerikai a Szabadsag szobor NY, ban ;D ;D