Hi!
Infókat kérnék a Nezuer Martix Airborne vázról. Bármilyen infó megteszi.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Started by
Andix
, 2001. October 26. 23:11
Posted 2002. December 23. - 14:11
Posted 2002. December 21. - 22:39
Posted 2002. December 21. - 20:24
sziasztok !!
mag vannak a képek,csak az problem hogy nem tudom õket felrakni !!EBBEn kérnék egy kis segítséget
CooLY
mag vannak a képek,csak az problem hogy nem tudom õket felrakni !!EBBEn kérnék egy kis segítséget
CooLY
vendég_vdani_*
Posted 2002. December 21. - 18:58
http://kep.tar.hu/vd...859&beginnum=12
A kép nem igazán akart bejönni de igazából nem is értem miért is ide akartad az autótokat ide beszúrni?Mindenesetre linként itthagyom, hogy aki akarja meg tudja nézni!
Egyébként ez egy bringás fórum ahol nem biztos, hogy az ilyen képek hiányoznak!
Fogad meg Varsi tanácsát!
Remélem jól fog müködni a kicsike, bár én az M5 -ben dologztam 3 évig, úgyhogy van némi tapasztalatom a Stilókkal kapcsolatban!
Kérdezd csak meg a Csigát ki is szerelte be neki a csipogót!
Üdv RaveAce
A kép nem igazán akart bejönni de igazából nem is értem miért is ide akartad az autótokat ide beszúrni?Mindenesetre linként itthagyom, hogy aki akarja meg tudja nézni!
Egyébként ez egy bringás fórum ahol nem biztos, hogy az ilyen képek hiányoznak!
Fogad meg Varsi tanácsát!
Remélem jól fog müködni a kicsike, bár én az M5 -ben dologztam 3 évig, úgyhogy van némi tapasztalatom a Stilókkal kapcsolatban!
Kérdezd csak meg a Csigát ki is szerelte be neki a csipogót!
Üdv RaveAce
Posted 2002. December 20. - 22:24
AMC: az azért repedt körbe szerintem, mert a rugostben nem forgott rendesen az a pöcök!!!!!!! haveromnak ezért törött el a Haroja!!!
Posted 2002. December 20. - 21:49
Posted 2002. December 20. - 21:31
ja, gorgo ajanlata ott van az apro-ban. Eladja a csávó, csak sajna nem 250-ért. :-\ :http://www.bikemag.h...2&aprorovatid=1
Posted 2002. December 20. - 21:26
Kössz ml, ez így tök cool, de lehet, hogy megveszem a széria cuccot, és aztán pofozgatom, de az elsõ a telócsere lesz.
Mégegyszer kösz, és gorgonek is! 8)
Mégegyszer kösz, és gorgonek is! 8)
Posted 2002. December 20. - 20:46
sziasztok !!
képzeljétek el!!
ma széttört a giant freeride-om!!a hátsó rugóstag alatt elgyengült az anyag és körbetört!
a maradék 1-2mm tartja össze !!Valószínû, hogy majd dobok fel képeket..
OK?
AMc
képzeljétek el!!
ma széttört a giant freeride-om!!a hátsó rugóstag alatt elgyengült az anyag és körbetört!
a maradék 1-2mm tartja össze !!Valószínû, hogy majd dobok fel képeket..
OK?
AMc
Posted 2002. December 20. - 20:20
Storm., szerintem ne full gépet vegyél, hanem darabonként vedd meg a cuccokat, és úgy szágolgasdki.
Ajánlatom:
Merida UMF
RS XLC
Truvativ szett
Mammoth felnik+ Sapim küllõk+funn agyak
Avid fékek
XT váltó
deore váltókar
többit döntsd el!
Ajánlatom:
Merida UMF
RS XLC
Truvativ szett
Mammoth felnik+ Sapim küllõk+funn agyak
Avid fékek
XT váltó
deore váltókar
többit döntsd el!
Posted 2002. December 20. - 20:05
david, semmivel sem gyenggébb, mert az az agy, amir te gondolosz, azt lehet használni gyorzárasan+ bolt-onosan. /átalakítható/ ezért vettem én is ilyet, nagyon király a cuuc, ha úgy akarod, hogy gyorszár kell, akkor megfogsz 2 db 5-ös imbusz, és kész is a varázslat. Ajánlom figyelmedbe..... 8)
Posted 2002. December 20. - 19:48
elöre is bocsi, mert ez nem ide valo, dee:
szal azt szeretném kérdezni, hogy vann a Funnak az a Big bertha agya, ami boltonos és nyors záras.. ez gyengébb mint a sima csavaros boltonos?????
Gyengébb. A gyorszárral a bolt-on lényege vész el.
Posted 2002. December 20. - 17:49
Posted 2002. December 20. - 15:55
ha az a dual váz, akkor szerintem nagyon király! Csak hát a színével vannak kis gondok, abár ez nem nagyon lényeg. Meg hát annyi pénzért..... 8)
Posted 2002. December 20. - 10:45
Hi!
Mi a véleményetek a Neuzer Matrix Airborne vázról? Személyes tapasztalat nagyon érdekelne.
Mi a véleményetek a Neuzer Matrix Airborne vázról? Személyes tapasztalat nagyon érdekelne.
Posted 2002. December 20. - 00:20
sima csavaros boltonos? (pl dx?)
szertem nem gyengebb! mivel a csapagy ott van ugyanugy a tengely es a csapagy csatélakozas lehet meg kul. de az sem szamit! a tenelyen mulik! de nem gyenge az sokat kibir!
szertem nem gyengebb! mivel a csapagy ott van ugyanugy a tengely es a csapagy csatélakozas lehet meg kul. de az sem szamit! a tenelyen mulik! de nem gyenge az sokat kibir!
Posted 2002. December 19. - 23:38
elöre is bocsi, mert ez nem ide valo, dee:
szal azt szeretném kérdezni, hogy vann a Funnak az a Big bertha agya, ami boltonos és nyors záras.. ez gyengébb mint a sima csavaros boltonos?????
Posted 2002. December 19. - 21:10
Nos: Áttétel 2,3. rúgóstag mozgási hossza 37 mm, ezek szerint a hátsó villa kb 85 mm-t mozog.
Lehet jó az érték??
Köszi a segítséget, megint okosabb lettem! ;D ;D
Lehet jó az érték??
Köszi a segítséget, megint okosabb lettem! ;D ;D
Posted 2002. December 19. - 20:52
Posted 2002. December 19. - 17:58
"Abban viszont segíthetnétek, hogy a hátsó villa mozgási útját hol lehet és kell mérni? A gyártó 90 mm-t ad meg."
Mérni kell hozzá, és tudni, mennyit mozog a rugóstag.
Egyforgáspontos lévén baromi egyszerü amúgy: forgáspont elövesz, centi rátesz, kerékagyközepéig lemér. Aztán a rugóstag felfogatási pontjáig szintén lemér ugyanonnan. (a lengökaron levö felfogatási pontra gondolok)
Adatok egymással elosztása -> kijön az áttétel, ami 1:2 és 1:3 között van, extrém eseteket nem számolva. Nos már más nincs is hátra, csak összeszorozni a kapott értéket azzal az értékkel, amit a rugóstag mozog, és gól.
Mérni kell hozzá, és tudni, mennyit mozog a rugóstag.
Egyforgáspontos lévén baromi egyszerü amúgy: forgáspont elövesz, centi rátesz, kerékagyközepéig lemér. Aztán a rugóstag felfogatási pontjáig szintén lemér ugyanonnan. (a lengökaron levö felfogatási pontra gondolok)
Adatok egymással elosztása -> kijön az áttétel, ami 1:2 és 1:3 között van, extrém eseteket nem számolva. Nos már más nincs is hátra, csak összeszorozni a kapott értéket azzal az értékkel, amit a rugóstag mozog, és gól.