Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
David: kérezd Majort! ;D ;D ;D

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
a Fokuszban volt ,hogy a Gulyás M. odaadta a bicoját a Közlekedési Muzeumnak vagy mi... pedig én adtam volna érte egy 100.000 vagy 200.000-t akár ;D
kiprobáltam egy vega 4-t és én mondom,hogy azt rám tervezték. pedig az nagy szo ha én mondom! mert eddig utáltam a vegát. és ha meglesz,akkor 2.65-ös KOJO DH-t akarok beletenni..
2,7 elég hellyel az mennyi? 1-1 cm a szélétöl?vagy2-2?

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
2.7 elég hellyel ;)

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
de ez a gagyibb volt (amelyik jobban hasonlit a vegára).. a vegába mekkora külsö fér be?

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Az komoly, asszem tavaly 550 volt a rendes, ehhez képest most akciósan 200-ért már odaadják!!?? Az kicsit király... Biztos nem fogyott

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Azonic DH vázat (azt a szépet) láttam akciosan 2 kiloért!!!

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
hat akkor ennyi elönyöm van, hogy nekem nem kell eurot venni, es raadasul meg az erste banktol is kapom a let! ;D
de ha itthon akarok vmit venni, akkor jobb a nagyobb arfolyam.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
A Wheeler Digger FR váz FOX Vanilla RC-vel annyi, amennyi, de a Mali ha hoz is, csak rendelésre, és vagy 300.000 lesz simán.
Amúgy 1.5" fejcsöve van, Sherman Breakout fogadására. (elég debilül nézhet ki egy szûkítõvel és egy 1.1/8" villával ..) Ha olyan villám lenne, akkor nagyon álmodnék egy ilyen vázról, mert tetszik. Fõleg a csúszópapucs hátul.

Az én vázam már egy pár helyen meg lett erõsítve, hogy a terhelést bírja, az 5000 CZX-eknek is a hátulja tört. De azért nem vagyok egy letörésugró Bender-style.
Az én biciklim szerény véleményem szerint freeride, de nem a radikális fajtából.

A Vega meg azért hasonlít az Eliminator-ra, mert valamelyik ferdeszemû rizszabáló megvette a licence-et a gyártáshoz, és azóta kilószámra jönnek ki az Azonic-copy vázak. (persze az õstõl már eléggé módosult formában, de hát az evolúció itt sem áll meg)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
bizony, azokra gondoltam.......... ::)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
hát igen... de ha kint vásárolsz akkor az a kérdés te mennyiért tudsz eurót venni nem pedig az mennyiért tudod beváltani... vagy hülye vagyok ???

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
vidék-nem vidék asszem tökmindegy, az Erst* Bank pölö 239 Ft-ért veszi, és 253-ért adja az Eurót.

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
ras: hol laksz!? megyek oda a fizetesemet bevaltani!!! ;) ;D
nalunk sopronba ugy 239 es 242 között ingazik, es mi vagyunk a legközelebb a hatarhoz. (talan ezert?)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Felteszem fityisz a Recoil-ra, vagy az Eliminator-ra gondolt, amik hasonlóak a Vega-hoz.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
zo-lee: nálunk 245-250... igaz vidék dehát én ezzel tudok számolni...... ::) ;)

fityisz: ???

vendég__*

vendég__*
  • vendég
http://www.azonicusa.com/index2.html

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
ha mar kekeckedünk: az euro 242,-!!! ;)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
ha már kekeckedünk: wega sehol sincs...
de Vega az van itthon meg tök ugyanaz más néven, más festéssel külföldön... ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Én mutogattam WinMX-en V/Wegát pár angol srácnak,és rendesen rácsodálkoztak.Nem nagyon láttak még ilyet,a Magellan cégen túl (ez azért természetes,mert ugyan miért kéne ismerniük...) a vázforma is elég idegen volt nekik.
Hja,Ellsworthhoz meg Orangehoz szoktak a drágáim ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
de wega nincs!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Ez így nem igaz ! A Wega valahol tajvan felé készül és egy halom gyártó árulja saját név alatt.