Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

vendég__*

vendég__*
  • vendég
szerintem meg ronda, de a scrapnél lehet, h jobb, de ha jol vágom 10evel drágább ;D hi tec dualt láttam vhol egész olcsón, lehet, h apróban, de nem biztos. talán 30 körül volt, de sztem csak álmodtam ;D ;D

Davee

Davee

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Gt-rider:Megtudnád mondani ennek a bike supportnak a számát?Mert engem is izgat a dolog.

Ruckus:Hát nemtom nekem nem nagyon tetszik+nekem kicsit ccs beütése van.Sztem inkább agressive cc.De persze bikaerös váz az tény.

Nekem jobban bejönne ha alacsonyabban lenne a hátulja.
Annyi pénzér inkább vennék egy Ht pitbullt vagy bulldogot.

Hi-tec dual mennyi?

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
DaBomb: Bike support forgalmaza.Nincs weblapja,de engem is érdekelnének az árai,ugyhogy majd megeresztek egy telefont.
Scrap helyett vegyél RUCKUS vázat.Nem halottam olyan emberkérõl,aki eltörte volna.
Trek VRX: Tök jó a gép,de most nincs ennyi pénzem :(

vendég__*

vendég__*
  • vendég
a jobb alatt azt értettem, h a scrap elméletileg jobb mint a scab és ha volt scraped, nem biztos, h szeretnél egy scabet. ;D

Davee

Davee

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Nem eddig még nem volt jobb.Ez az elsö komolyabb bike=komolyan is lehet vele küldeni. ::) ;D

Na persze-elvileg komolyan!

Ja van kép a scrap falvastagságárol-hát én is meglepödtem!

Majd fölteszem oszt nézhetitek.

A DA BOMBROL SENKI SEM TUD ??? ??? :'(

vendég__*

vendég__*
  • vendég
igen és egy 4 kilós kisgyerek is el tudja törni, ha rákötözik az ülésre és ledobják a 10dikröl. de ilyet nem teszünk ;) amugy érdemes megnézni (érdekes látni...) a scrap falvastagságát.. nekem szvsz a scab jobban bejön, csak ha volt már jobbad -elméletileg- akkor nem biztos, h egy gyengébbre állnál át. de scab rulez! amugy nagyobb ember -> bikább váz, szvsz ez igy tök egyértelmû!

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Teljesen relatív kilóhoz képest, mert akár én is eltörhettem volna simán, pedig 56 kiló vagyok... ;)

Davee

Davee

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Hát eléggé megtetszett!

Másrészrõl meg én anyámék által vagyok "szponzorált" ;D és anyámnak is igen megtetszett.

És ha a scrapet(eltört)nem cserélik ki akkor elvileg kéne egy új váz:gondolom azért egy ilyen da bomb nem egy rossz darab és ha még anyámnak is tetszik akkor no problem ;D!

Már csak az ára lenne kérdés meg az hogy hogy tudom beszerezni!

Körülbelüli árat nemtud valaki?
Vagy esetleg tudna-e valaki segiteni abban hogy milyen vázat vegyek ami elég egy 75kgos embernek(scrap eltört).
Help!!!!

freeride69

freeride69

vendég

• fórumtag
  • 7 posts
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi fent nevezett vázzal kapcsolatban.Aki tud vmit róla akár tapasztalat,akár külföldi szaksajtó révén az emil vagy privi!
Elõre is köszönöm.
Jó bicózást evribodri:))))

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Hát igen, tényleg eszméletvesztés. Fõleg, hogy 2001-es, és ilyen szép állapotban van.

Amúgy szerintem is inkább Bear kategória, igaz nem 4" hanem 5.5" (~140 mm), de a levegõs tag behatárolja a mozgásteret. (már gondolkozom, hogy lehetne kicserélni egy acélrugósra..... ;))

Davee

Igen, van forgalmazója a Da Bomb cuccoknak, aki a Hope fékeket és a Fox villákat is hozza. Kinn volt a Sport kiállításon tavasszal.
Annyira nagyon kell neked egy ilyen váz?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
én inkább olyan Bear kategóriának tudnám besorolni ha már hasonlítani kell ::)
a CC váz az a Scalpel

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Rob ez tényleg gyönyörû váz!

De ez nem inkább CC, illetve maratonra van?

Davee

Davee

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Hi!

Nem tudja valaki hogy van-e Magyarországon da bomb sputnik design? ???

És ha van akkor hol és mennyiér?

Please HELP!!!

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 posts
vedd meg az én trek vrx-emet :) ez most 15-öt mocorog. bár ez nem igazi DH váz, de erõs és jól mozog.
klikk ide
egy nagy villával + esetleg 24-es hátsó kerékkel teljesen jó lenne a geometriája dh-ra is..
van még rá 2 év garancia is..

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
Szerintetek milyen vázat vegyek?
Max. 250-ért rugóstaggal együtt kéne.
Hátul legyen minimum 15 cm,és lehessen belerakni boxxer-t.
DH-ra használnám.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Szerintem szexi a kis Speckó váz, nem is 135, hanem 140 mm egy 200-as 56 mm-t mozgó Glyde Prime-mal. (gyárilag) Ja: a gyári cuccba beletartozik még nagy machanikus Hayes, Mozo X 5.5, Hussefelt, és Sun felnik. Azért nem rossz cucc.... Pár jános hegyi bandita megelégedne vele...

Nekem jó lenne a váz külön, de nem árulják, csak egyben.

De ez most szívenütött: '01 Cannondale Jekill 800 Mindössze 700 USD.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Ez egy '03 Big Hit Sport.
A Big Hit DH-nak van 24"-es kereke, de annak se feltétlenül.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
a 03asnak nem véletlenül 24es háccsó kereke van? vgay az már a 04es? júniusban láttam vmi ujságban, aztán az nem igy nézett ki ;)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Meg csak 135 mm-t mocorog ::)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Ez a '03 alap Big Hit, nincs túl jó felszereltsége, 800$ körül van a komplett gép.