Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Nagyjából nulla pénzem van telóra, csak most elkezdte birizgálni az agyam az elmélet. :)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hát sztem az telótol is függ. egy RST biztos elöbb hal meg mint a fejcsöved, de eg suermonster megeszei a vázat. volt itt egy egész jó kis duplavállas, asszem rs judy xlc, az apróban, nézd meg, egész jó!

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
A fejcsõletépésre visszatérve. Elõször én is az erõ*erõkar dologban gondolkodtam, de arra jutottam, hogy tökmind1 mi van a vázban, sõt a duplavállas még jobb is. Szerintem. Mert ugye a szimplavállas cuccos az mondjuk fõleg alulról tépegeti a fejcsövet, a duplavállas pedig levesz egy kis alsó terhelést, a és a fejcsõ tetejére terhelõdik át ez az erõ.
Ez nekem logikusnak tûnik így, bár nem vagyok egy fizika zseni, úgyogy nyugodtan cáfoljatok meg. :)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
na itt van egy olyan papucs !

vendég__*

vendég__*
  • vendég
nemtom, hagyjuk a cruxot ;D csak a fogason láttam egyet és elcsodálkoztam, de az tény, hogy hátul fele olyan merev sincsi mint a polarx. de a papucsa .. ;D mind1, legalább kiderült, hogy a haro is tajvaban gyárt, mert egy az egybe ugyan az a papucs van nekem is. mondjuk hátul ez se tul merev... :P amugy asszem 2000es crux volt, de a narancs is hasonló.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
jo, ok:) ebben lehet igazad van ;D akko bocs ;D csak en teljes mellszelesseggel kiallok a polarx mellett ;D amugy mondtam, h a crux kilog a sorbol ;D foleg ugylatszik a papucs ;D ez a feher/narancs? vagy az a tavalyi volt?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ha olyan okos vagy akkor azt vedd már észre hogy nem a crux merevségérõl, hanem a papucsárol beszélgetünk..
nem is értelek...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
meg a kepen lathatonal is?????? ;D te hol elsz ;D eez full tonkretehetetlen... elobb hal meg a fejcso, mint a papucs... ne legyunk má okosak keremszepen.... a cruxnak hiaba eros a papucsa, hogy ha lmesz vele egy lepcson, es leszakad a sok konnyitestol a monoblokkhaz... jo, ez nem igy van, csak az mas felhasznalas ;D akkor a szerinted gyenge papucsot kellokeppen erositi a 2 beheggesztett 4szogletu lanc es tamvilla. ami a crux-on egy pici rudacska ;D
szal ne okoskodjunk ;D csak nezz utana az anyagmerevsegnek. egy ekkora alu-lap.... amugy a 2001-es Px a legjobb....(a turo-rudis mellett)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hogy lenne már erõsebb! "vasrudacska"! persze, láttál te már cruxot egyáltalán?nem a régiröl, hanem a legutolsórol, ami alu. ha lenne itt egy digi gép szépen megmutatnám mire gondolok, nem csak a cruxon van olyan papucs... csak éppen azon is. nem mondom, hogy ezt el csavarja a tárcsa, de az tuti hogy nem erõsebb! mondjuk hawernak tök másképp néz ki a papucsa, és az tényleg gyengébb még a képen lévõnél is! 2001esre gondolok.. ha majd látsz egy olyat amire én gondolok, na akkor hivogass sörre!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
iiigen? szted 3 ellenkezo iranybol osszeheggesztett vasrudacska erosebb, mint egy bitang vastag heggesztesnelkuli osszefuggo papucs? amin nehol van erositeskent meg konnyiteskent ilyen bemelyites... fizikailag lehetetlen elcsavarni...amugy regen a crux volt ami kilogott a magellan kinalatabol. ize, cc vazkent arultak, de birt annyit mint a polarx(ize, csak a cromo)
na. ittvan a polarx-em papucsa.. nezd meg... ha te ezt elcsavarod, meghivlak egy sorre, ok?
http://kep.tar.hu/th...171&beginnum=36

vendég__*

vendég__*
  • vendég
bazze, nézzétek meg a crux papucsát aztán beszéjjetek! ;D nagyot fogtok csodálkozni, sztem, mert kicsit izmosabb mint a polarxé. ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
áááá ;D ezt a temat senki nem unja meg... aki a fejcsoletepes dologban erdekelt, menjen mar be a "eltorne a fejcso egy mozo r500-tol" topicba... jokat fog rohogni... a polarx papucsa egy vaslemez??? ez uj ;D en nem vettem eszre eddig...
es pont a hozza nem erto emberek mondjak h barmit is kinyir egy duplavallas telo... egyszeruen csak NEM illik egy merevvazba.. mondhatni BAROMSAG belerakni.... de ez a sajat velemenyem...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
PolarXnek szerintem elég jó papucsa van, legalábbis a 2002es szériának. A 03as meg ott van elcseszve ahol lehet...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
polar x-en lehet nem vaslemez van!

miert kimondja, hoyg egy dupla vallas telo kinyirja?!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
fizika erõ*erõkar

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Mellesleg lenne egy apró kérdésem is: miért mondják a hozzáértõ emberkék, hogy a duplavállas teló esetleg kinyírhatja a fejcsövet?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Airborn csak simán asszem ;D amugy nem rossz váz, sokan használják és ingyen van ;D majdnem ;D
amugy nem tudja vki, hoy miért van a magellan crux nevü vázon ugyan olyan papucs mint az én haro dsremen? és ahhoz képest a polar x en egy kis fika vaslemez?... nem értem igazán. a pyxsisen sem süti, de a crux papucsa... nem ccs...

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
A Matrix Airbornról én annyit tudok mondani, hogy haverom öccse azon tanulgat, és eddig jó. Geometriára is. De nekem olyan konzervdobozosnak tûnik, ha kocogtatom. Bár lehet, hogy ez csak tudatalatti dolog, mivel meglehetõsen olcsó, és ki tudja miért...?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Sziasztok

szal a pénzem nem nagyon gyülekszik ezér lejjebb szoritom a költségeket...
MATRIX Airbourne (ha jól írtam) Vázról vélemény/tapasztalat/javaslat?

Köszke

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Gyárilag ilyenek. Megoldás: csináltatsz hozzá szép új, feneket. EGyéb tapasztalatok ITT.