vagy ezek!
ha a freeride , dirtnél maradunk
http://marinbikes.co...rockyridge.html
1.130 $ ...kb.260e huf
vaaagy
http://marinbikes.co...04_wildcat.html
904 $ kb. 210e huf
cak ithon lehetne kapni.... :-\
hiába Marin...áhh régi szép idõk... :'(
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Started by
Andix
, 2001. October 26. 23:11
Posted 2003. October 27. - 01:01
Posted 2003. October 27. - 00:46
Heavy Tools Pitbull-jához mit szóltok?
A gyártó és régebbi külföldi újságok szerint tökéj FR gép. :
A gyártó és régebbi külföldi újságok szerint tökéj FR gép. :
Posted 2003. October 27. - 00:32
Posted 2003. October 26. - 23:50
YA! Haro DSR ...a kééék ég
Nekem is ez van Fruitfly.
s tényleg fasza hogy yo néhány cc váznál is könyebb...sz.tem erõs is amenyire kell+yo tulydonság hogy kiemelkedõen yol fordul. Bár pl ugralni (értem alatta dirt-et) sz.tem nem a legyobb...4crossra viszont fasza!
Hallottam ugyan már 1-2 embertõl hogy eltörte...de általában ezt 1 baszottnagy csõrös elõzte meg...(szoval dirt jumpnal vigyázni)
Ráadásul fasza vázforma szin/design...(most van 1 amcsi gyárto nem tom nevét akinek van hasonlo geometriáyu váza + a 2004 es GT egyik tipusa is elégé hasonlit rá ....cak ott a 3szög az üléscsönél máshogyvan megoldva)
s most sz.tem 25 ert lehet kapni kicit használtan..valaki biztos áruya aproban...(persze boltban amio maradt még mindig 45-50 :-X)
én 22 ért vettem uyonan s hüye lettem volna nem megvenni...
Nekem is ez van Fruitfly.
s tényleg fasza hogy yo néhány cc váznál is könyebb...sz.tem erõs is amenyire kell+yo tulydonság hogy kiemelkedõen yol fordul. Bár pl ugralni (értem alatta dirt-et) sz.tem nem a legyobb...4crossra viszont fasza!
Hallottam ugyan már 1-2 embertõl hogy eltörte...de általában ezt 1 baszottnagy csõrös elõzte meg...(szoval dirt jumpnal vigyázni)
Ráadásul fasza vázforma szin/design...(most van 1 amcsi gyárto nem tom nevét akinek van hasonlo geometriáyu váza + a 2004 es GT egyik tipusa is elégé hasonlit rá ....cak ott a 3szög az üléscsönél máshogyvan megoldva)
s most sz.tem 25 ert lehet kapni kicit használtan..valaki biztos áruya aproban...(persze boltban amio maradt még mindig 45-50 :-X)
én 22 ért vettem uyonan s hüye lettem volna nem megvenni...
Posted 2003. October 26. - 23:33
Igaz is, itt követelem a véleményt, mikor én még nem is írtam semmit. Tulajdonképpen azért vetettem föl a dolgot, mert jómagam is Caprine Dual használó vagyok két hónapja, aztán gondoltam: halljunk már valami jót is a vázamról. Hadd hízzon a májam... Vagy nem...
Na szóval, Fruitfly azt mondta, hogy egy az egybe hi-tec dual. Gondolom a 2001-es. Merthogy a 2003-as az más. Szerintem fasza, masszív váz. Szépek a hegesztések, merevítve, ahol kell, yoke, négyszögszelvény. Egyetlen gondom van vele, hogy az enyhe s-bendet a támvillán kicsit tologatja szét a v-fék.
Mellesleg tudjátok a hi-tec honlapjának címét, vagy képet arról a 2001-es dualról?
Na szóval, Fruitfly azt mondta, hogy egy az egybe hi-tec dual. Gondolom a 2001-es. Merthogy a 2003-as az más. Szerintem fasza, masszív váz. Szépek a hegesztések, merevítve, ahol kell, yoke, négyszögszelvény. Egyetlen gondom van vele, hogy az enyhe s-bendet a támvillán kicsit tologatja szét a v-fék.
Mellesleg tudjátok a hi-tec honlapjának címét, vagy képet arról a 2001-es dualról?
vendég__*
Posted 2003. October 26. - 23:03
ha durvulós, de könnyü vázat kerestek, akkor azért nem megfeledkezni a haro dsrröl sem. bár már nem gyártcsák...
hogy miért ajánl mindenki polarxet? mert egy jo konstrukció, kiforrott és tényleg sok embernek van ilyen. a matrix se rossz, de ha van 40 ezred akkor inkább a px. a caprine dual meg egy az egybe a 2001es hi tic dual, szoval ha a fqalvastagsága is ua. akkor jó lehet, de én továbbra is a pxet preferálnám.. ismert, elterjedt, van belõle pár (talán sok is ;D.. ) és nem roszabb a többinél. van egy kultusza sztem. ha nem lett volna haro, akkor én is polarxet vettem volna, nem neuzert, meg caprinet...
hogy miért ajánl mindenki polarxet? mert egy jo konstrukció, kiforrott és tényleg sok embernek van ilyen. a matrix se rossz, de ha van 40 ezred akkor inkább a px. a caprine dual meg egy az egybe a 2001es hi tic dual, szoval ha a fqalvastagsága is ua. akkor jó lehet, de én továbbra is a pxet preferálnám.. ismert, elterjedt, van belõle pár (talán sok is ;D.. ) és nem roszabb a többinél. van egy kultusza sztem. ha nem lett volna haro, akkor én is polarxet vettem volna, nem neuzert, meg caprinet...
Posted 2003. October 26. - 23:02
Posted 2003. October 26. - 22:53
Posted 2003. October 26. - 21:18
ruckus: 2 ujjal össsze lehet nyomni a papucsát.... mondjuk ez nem tom, hogy azt jelenti e, hogy gyenge vagy mert rugalmas alubol van...
Hát minek kell nyomkodni????
Meg úgy is lesz a két papucs közt egy kerék,tehát lényegtelen...
Én azt tudom felhozni nagyon pozitívumként,hogy még senki nem törte el :-X
Posted 2003. October 26. - 21:10
ja és azt nem is írtam, hogy az MATRIX Airborne tárcsakonzolos, és yoke láncvillás 26ropiért!!!
Posted 2003. October 26. - 21:08
Hello!
Én is a neuzer-MATRIX Airborne vázat gondoltam felhozni alternatívaként a polar-x mellett, hiszen majdnem fele-áron szerintem ugyan-olyan bivaly vázat kap az ember, és még jól is néz ki!
Én is a neuzer-MATRIX Airborne vázat gondoltam felhozni alternatívaként a polar-x mellett, hiszen majdnem fele-áron szerintem ugyan-olyan bivaly vázat kap az ember, és még jól is néz ki!
Posted 2003. October 26. - 21:04
Az a jó, hogy itt mindenki PolarX-et ajánl, ha valakinek merev gép kell kissé durvulni. Tette ezt Lor és GT-Rider is. Miért van az, hogy pölö a Caprine Dualról se jót, se rosszat nem lehet hallani? Szintúgy mondjuk a Matrix Airbone-ról. (Jó, azért az utóbbiról már olvastam nagyjából kettõ pozitív hozzászólást, ami nem mutatott túl a "szerintem jó" típusú véleményeken.)
Tehát: hadd halljunk már egy kicsit a Caprine Dualról és a Matrix Airbone-ról is! (Remélem nem csak engem érdekel... )
Tehát: hadd halljunk már egy kicsit a Caprine Dualról és a Matrix Airbone-ról is! (Remélem nem csak engem érdekel... )
Posted 2003. October 26. - 21:00
lépcsöböl is van olyan, ami lépcsönként 10 cm , meg van ami 30
de attol függ, hogy hogyan ugrasz, mert ha odavágod a hátulját, vagy nagyon elcsavarod vagy csöröst ugrasz, akkor tök 8
legjobb váz szerintem a régi Caprine dual (még lehet kapni) szerintem ennél erösebbet nem nagyon találsz... talán az uj erösebb, de nekem nem tetszik és nem is ismerem, de én 2 gyereket ismerek (eléggé) akik zuzzák vele rendesen...
ruckus: 2 ujjal össsze lehet nyomni a papucsát.... mondjuk ez nem tom, hogy azt jelenti e, hogy gyenge vagy mert rugalmas alubol van...
de attol függ, hogy hogyan ugrasz, mert ha odavágod a hátulját, vagy nagyon elcsavarod vagy csöröst ugrasz, akkor tök 8
legjobb váz szerintem a régi Caprine dual (még lehet kapni) szerintem ennél erösebbet nem nagyon találsz... talán az uj erösebb, de nekem nem tetszik és nem is ismerem, de én 2 gyereket ismerek (eléggé) akik zuzzák vele rendesen...
vendég__*
Posted 2003. October 26. - 17:38
Posted 2003. October 26. - 13:40
Aron mondta ;Dnekem fingom sincs mennyi csk egy srac kerdezte hogy milyen vazat vegyen DHra es akko mondta h 270 az orange..lehet h tag nelkul :
megkerdem majd..
megkerdem majd..
Posted 2003. October 26. - 13:31
Posted 2003. October 26. - 12:51
Posted 2003. October 26. - 12:49
Posted 2003. October 26. - 12:47
Posted 2003. October 26. - 12:45
a lépcsõzést úgy érted,hogy leugratod a 8 lépcsõfokot,vagy legurulod?
Ha legurulod,akkor jó az a-gang...
És ha eltörik,akkor eltört :-X de nem fog.
És ha új vázat akarsz venni,akkor vagy egy Ruckust,vagy a sokak által favorizált polar-x-et vegyél.szerintem.
A polar-x olcsó és jó.
Igaz,én még nem próbáltam...
Ha legurulod,akkor jó az a-gang...
És ha eltörik,akkor eltört :-X de nem fog.
És ha új vázat akarsz venni,akkor vagy egy Ruckust,vagy a sokak által favorizált polar-x-et vegyél.szerintem.
A polar-x olcsó és jó.
Igaz,én még nem próbáltam...