Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
az én PolarX-em 16.5"-es, és 2050gramm. És imádnám, és el nem adnám, ha nem kellene a lé másikra. Sztem teljesen mindene ott van, ahol kell.

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
nah..azert engem ne sorolj a tobbiek koze..en nem mondtam hogy a PX egy atomisten, en csak velemenyt irtam az egyes vazakrol..nekem sose volt pxem es nem is lesz ;D

de teny hogy ar/ertek aranyban a beszt ;)

OFF:
MArio, nem voltal szombaton fogasozni?asszem lattam a bicodat...nekem egy fulli ilmaticom van ugyanolyan juniorral ;)

ON

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
márió:de igen!neked van ilyen :D

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
k!svajda: igen értelek, és én hajlandó vagyok fejet hajtani a tömeg szavának miszerint a polarx király és az airborne nem olyan király, csak érdeklöstem összvissz

M-a-TT: az 1950g-os Polar-x váztömeget a csekert honlapján néztem: http://www.csekert.hu

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Halihó!
Nekem wheeler 2900 zx trai -vagy mi van ráírva- van,aszem már két éve.Volt pár olyan helyzet a hol azthittem vége a váznak,de jól bírja!Pedig se négyzet/télalap profil sehol,sép köralakú terh.irányba nagyon picit lapított csövek,nagy alul-fölül heggesztésel.most Jr.T van benne és így is jó!Kicsit fura érzés menni vele de legelé jóó.A váz meg 13"v.14"es!
Nem tud v.melyõtök erröl a vázrol valamit??

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
ggx: hat...igazad van de en ugy irtam ezeket a vazakat amire valo..allatkodasra ugralasra, es arra sztem nem mindnek jo a geoja..de ez szubjektiv..ra kell ulni, probalni ;)

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts

nem hiszemhogy ujdonsag de MG baratunk Ruckust is tort :-X ;D ;D ;D

Ezt én azért nem mondtam el, mert tudtommal a törött váz értékesítve lett egy balek irányába. :-X :-X

Hogy törte el?Képetek van róla?
Tökre érdekelne...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
Ki tud Cromo-ból, vagy Carbon-ból vázat csinálni, csináltatni?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
(a b+ katalógus szerint az idei 14.5"-os polarx 2050g...)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Ezt én azért nem mondtam el, mert tudtommal a törött váz értékesítve lett egy balek irányába. :-X :-X

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
én inkább tavalyi Caprine dual fun vagyok, a Matrix sem rossz(3 féle van belöle) ,mert az egyik gyerek (Csiszler Olivér) 2 éve azzal DH zik, Dirtel és 4x ozik... és ez a régi gyengébb fajta, az utána lévö erösebb sokkal (ez a legujabb viszont nem tetszik, ez a szürke, ami most jött ki)
de a Giant váza sem lehet rossz, meg a Wheelernek a Dual váza is elégg erösnek tünik, de ezek már más árkategoriákba tartoznak.
nekem viszont a MEridának a geoja bejön, a Polar x-é nem nagyon...
de ha 200.000 Hufos árban gondolkodnánk, akkor EVIL IMPERIAL!!! ill. 24 bicikli
de van az a Yasec eladoban, szerintem az egy Qrva jo váz.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
értem! bár a geometria is szubijektiv dolog, mert attól függ, hogy mire! pl próbáltam egy schwinn adrenalin dr-t, és nagyon rövid a felsõcsöve, ezért túrázni kényelmetlen, cc-zni szar, viszont ugrálni, dh-zni akár frankós is lehet, hiszen fordulékony rövidsége okán. vagy nem igy van? ;)

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
nekem nem volt...de azert igy ha raul az ember erzi mi az amin jol tudna gurulni...

nekem egy Merida Dual Fun om volt, aminek nem valami jo a geoja de mexoktam, a 2002es polarX-nek nagyon jo a geoja, gondolom iden se valtozott, a ruckus szinten nagyon jo, a schwinn dirt valami iszonyat :P, az airborn vmivel jobb de szvsz az is kaki, a HT szinten kiralysag de az elegge draga...caprine-t meg nem probaltam..

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
na mint kiderült akkor az airborne 2200g... hát ez durvulásnál nem hinném hogy nagy hátrány a polarx 1950g-jához képest... egyébként k!svajda mire értetted azt, hogy rossz a geometriája? Van valami konkrét negativ tapasztalatod, vagy egy dolog nem tetszik benne, vagy esetleg csak ránézésre kompletten az egész kaszni nem jön be?

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts

a Caprine telleg 1000kilo..az erbornnek meg sztem nem lett vmi jo a geoja... :P

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
az erborn az 2200g, ami 250g-al nehezebb a polarx-nél. sztem ez nem sok...

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Üdv!
A 2k4es Stinky és a Stinky Primo között van vázbeli különbség,vagy csak a rugóstag más?
???

P

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
Igen, azt láttam, hogy a polar-x 2kg alatt tud maradni, ha kicsivel is (1950 g, bár ez 14,5-es vázméretnél), de a matrix-airborne súlyáról nem tudok semmit! Tényleg annyival nehezebb? Ilyen kategóriájú váznál mennyit számit pár 100 g többlet?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
A PolarX azért jó, mert olcsó, könnyû, erõs, és mindenhol megkapod.
Az Airborne meg a Caprine Dual igaz, hogy elpusztíthatatlannak néz ki, de hatszáz-ezer kiló, és ez nem elõnyös.
Szóval: Ruckus vagy PolarX ;) Egyértelmû.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
capriene: kurva nehez!
hallottam egy olyat, hogy vki letorte a homlokcsovet.
egyeb semmi.

haro: tamvilla torik like ropi
felul hegesztest leskozzatok elol az also csonel mert ott bereped szivesen.

minek kene nyomkodnom ket ujjal a vazam papucsait????!