Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

Morton

Morton

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Kössz a gyors választ!

A közép csapágy is stimmel mert raceface evolve fr-t ajánlottak belle az meg annyi ha jól látom.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
hat, sztem magatol ertetodik...
1 1/8ados fej (mert milyen is lenne)

ill 113/69(?)es monoblokkk.
hisz hussefelttel is hasznaljak, ami meg egy meretben van...
szal random mindenbol....

Morton

Morton

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Szevasztok!

Lenne egy kérdés. Van itt egy-két ember Napalm ST2-es vázzal és az lenne a kérdés hogy mekkora fejcsapágy illetve középcsapágy kell bele??

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
dirboy: asszem a WTB nek és a Ritchey nek van iparis korm. csapágya,de eléggé olcsok és kaphatoak is (Totinál asszem most is van mind 2 böl vagy nézz meg egy Tucanat.. abban is az van asszem)
a vázméretröl meg csak annyi, hogy azért BMX-el is lehet menni ;) pedig az egy picivel kisebb
érdekesség:és a világ legkisebb bicojának a kereke asszem 11 mm vagy centi azt nem tudom, de szerintem mili, mert 12 centisböl a pedálban is van egy ÖSSZETELOS! szoval ezzel a valszeg 11 mili kereküs bicoval is lehetett menni (5 métert)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
nincs pangás,csak sztem Germánon kívül nincs senkinek ilyen váza,és senki nem tud róla semmi értelmeset mondani:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
NAGYON KÖSZÖNÖM A VÁLASZOD!!!
Asszem meg veszem me bagoérrt kapom!
Nem levegõs valam SW van benne.
Szerintem meg elmegyek aludni,iszonyú pangás van!
MÉG1X KÖSZI!!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
pesten se sok van. 1-2 akad...
de nem csak ccre jó, de sztem inkább zúzós durvulás, mint dh/fr. én eddig levegõs tagokkal láttam, dualra tul nagy, meg olyan tömött ;D igazi zúzó gép. ha csak lefelé akkor is jó, de nem jön zavarba, ha felfelé kell menni. ennyi. vedd meg sztem!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Hát köszi!Igennagyon jó áron!Csak én nem cc-zni szeretnék vele,hanem erdõbe jönni lefelé!Arra mien?Csúnya?Lehet.De hogy nem sok embernek van arany színü váza az tuti.Legalábbis Pécsen nem.azthiszem

vendég__*

vendég__*
  • vendég
szvsz az inkább agro cc... de jó kis váz csak randa ;D ha jó áron adják érdemes megvenni.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jó estét mindenkinek!
tudnátok vmi felvilágosítást adni a TREK VRX LT 400-as vázáról?Nagyon megköszönném a segítséget,mert szeretnék vmi össztelós vázat mert már a merev nagyon ráz.Ez tudtomal(egész pontosan Beöthe Ákos tudtával)egy kézzel gyártott váz,jópár éves és fr/ enyhe dh ra való.
Léccí segítsetek!!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
de en meg nem jottem ra a hatranyara.. bennem van a hiba?
ha kijon az author EXE, veszek egyet.
asszem 12 colos. vagy talan 13. en meg vagyok 2 meter... max kihuzom a nyeregcsovet. ennyi......

dirtboy

dirtboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
én már láttam 16"-ban is, de az elég nyomin nézett ki..
Végülis a kicsi váznak is megvannak a maga elõnyei és hátrányai is... gondolom azért kicsi hogy jobban lehessen vele trükközni a levegõben 8)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
http://kep.tar.hu/th...014&beginnum=48
enis meg csak ekkorat lattam. iszonyat pici ;D de kihuzod a nyeregcsovet.. viszont a geo-ja egykerekezesre, manualra termet....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
fu, én még csak ilyen nagyonpicit láttam, de mondom ez szerintem kisebb, mint 14coll. És az elõdeibõl (dual thrust, dual fun) is csak ilyen méret volt, 16-os nem nagyon. Ha nagyobb kell, akkor sztem Matrix Airborne.

dirtboy

dirtboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
köszi srácok :D
már csak azon elmélkedem hogy mekkora legyen a váz, azt hiszem van 14,5" meg 16".. ?? nem tudom pontosan a méreteit..

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
veszel egy masik fejcsapit
5eft.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Nekem egy haverom gyilkol egy ilyen UMF-et. a benne lévõ RST capa TL már ezerszer meghalt (nem birja a dirtjumpot), de a váz még egyben van. Nem túl bizalomgerjesztõ a csövek falvastagsága, meg szerintem van rajta egy halom felesleges erõsítõ lemez, de még nem hallottam tõle, hogy gázos bármi. Szokni kell, mert irtó pici (nincs 14coll), de a szögei amugy sztem jól el vannak találva. Nem hagyományos kormánycsapágy van benne, de hogy fél/teljesen integrált, azt most igy fejbõl nem tudom. Amugy ezek is cserélhetõ cuccok elviekben. Aztán, hogy tényleg találsz majd bele csapágyat, ha ez szétmegy, azt ugye nemtudhassuk.

dirtboy

dirtboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
hali
kérdésem lenne..
Ki tudna nekem mondani pár szót a merida UMF-merev változatáró?? jó? erõs??
A fejcsapágy ha jól tudom integrált, de ebben nem vagyok biztos...
Integrál vs normál?? olvastam a bikemag-ban, de nagyon speciálisan van az nekem megfogalmazva, valaki el tudná mondani nekem hogy hogy megy ez az integrált cucc? gyárilag rakják bele vegy te tudsz bele integráltat venni? ???

köszi
dirtboy

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Isten látja lelkem anno elolvastam.Felelevenítem valamikor. ::)
És most már tényleg elég belölem és az offból.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
miért érzi úgy valaki, hogy ha már regsiztrálva van másfél éve, neki nem szól a "Kezdõk ide" topic ;)

Ras legalább egy órát dolgozott vele, hogy minden trükköt szemléletesen leírjon, és mégis sokan nem tudják, pedig csak el kellene olvasni ;)
és akkor nem kellene menet közben topic-onként leírni kétszer-háromszor :-X