Kössz a gyors választ!
A közép csapágy is stimmel mert raceface evolve fr-t ajánlottak belle az meg annyi ha jól látom.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Started by
Andix
, 2001. October 26. 23:11
Posted 2003. November 27. - 00:28
Posted 2003. November 27. - 00:02
hat, sztem magatol ertetodik...
1 1/8ados fej (mert milyen is lenne)
ill 113/69(?)es monoblokkk.
hisz hussefelttel is hasznaljak, ami meg egy meretben van...
szal random mindenbol....
1 1/8ados fej (mert milyen is lenne)
ill 113/69(?)es monoblokkk.
hisz hussefelttel is hasznaljak, ami meg egy meretben van...
szal random mindenbol....
Posted 2003. November 26. - 23:55
Szevasztok!
Lenne egy kérdés. Van itt egy-két ember Napalm ST2-es vázzal és az lenne a kérdés hogy mekkora fejcsapágy illetve középcsapágy kell bele??
Lenne egy kérdés. Van itt egy-két ember Napalm ST2-es vázzal és az lenne a kérdés hogy mekkora fejcsapágy illetve középcsapágy kell bele??
Posted 2003. November 26. - 23:03
dirboy: asszem a WTB nek és a Ritchey nek van iparis korm. csapágya,de eléggé olcsok és kaphatoak is (Totinál asszem most is van mind 2 böl vagy nézz meg egy Tucanat.. abban is az van asszem)
a vázméretröl meg csak annyi, hogy azért BMX-el is lehet menni pedig az egy picivel kisebb
érdekesség:és a világ legkisebb bicojának a kereke asszem 11 mm vagy centi azt nem tudom, de szerintem mili, mert 12 centisböl a pedálban is van egy ÖSSZETELOS! szoval ezzel a valszeg 11 mili kereküs bicoval is lehetett menni (5 métert)
a vázméretröl meg csak annyi, hogy azért BMX-el is lehet menni pedig az egy picivel kisebb
érdekesség:és a világ legkisebb bicojának a kereke asszem 11 mm vagy centi azt nem tudom, de szerintem mili, mert 12 centisböl a pedálban is van egy ÖSSZETELOS! szoval ezzel a valszeg 11 mili kereküs bicoval is lehetett menni (5 métert)
Posted 2003. November 26. - 22:50
nincs pangás,csak sztem Germánon kívül nincs senkinek ilyen váza,és senki nem tud róla semmi értelmeset mondani:)
Posted 2003. November 26. - 22:45
NAGYON KÖSZÖNÖM A VÁLASZOD!!!
Asszem meg veszem me bagoérrt kapom!
Nem levegõs valam SW van benne.
Szerintem meg elmegyek aludni,iszonyú pangás van!
MÉG1X KÖSZI!!
Asszem meg veszem me bagoérrt kapom!
Nem levegõs valam SW van benne.
Szerintem meg elmegyek aludni,iszonyú pangás van!
MÉG1X KÖSZI!!
vendég__*
Posted 2003. November 26. - 22:32
pesten se sok van. 1-2 akad...
de nem csak ccre jó, de sztem inkább zúzós durvulás, mint dh/fr. én eddig levegõs tagokkal láttam, dualra tul nagy, meg olyan tömött ;D igazi zúzó gép. ha csak lefelé akkor is jó, de nem jön zavarba, ha felfelé kell menni. ennyi. vedd meg sztem!
de nem csak ccre jó, de sztem inkább zúzós durvulás, mint dh/fr. én eddig levegõs tagokkal láttam, dualra tul nagy, meg olyan tömött ;D igazi zúzó gép. ha csak lefelé akkor is jó, de nem jön zavarba, ha felfelé kell menni. ennyi. vedd meg sztem!
Posted 2003. November 26. - 22:22
Hát köszi!Igennagyon jó áron!Csak én nem cc-zni szeretnék vele,hanem erdõbe jönni lefelé!Arra mien?Csúnya?Lehet.De hogy nem sok embernek van arany színü váza az tuti.Legalábbis Pécsen nem.azthiszem
vendég__*
Posted 2003. November 26. - 22:09
szvsz az inkább agro cc... de jó kis váz csak randa ;D ha jó áron adják érdemes megvenni.
Posted 2003. November 26. - 22:02
jó estét mindenkinek!
tudnátok vmi felvilágosítást adni a TREK VRX LT 400-as vázáról?Nagyon megköszönném a segítséget,mert szeretnék vmi össztelós vázat mert már a merev nagyon ráz.Ez tudtomal(egész pontosan Beöthe Ákos tudtával)egy kézzel gyártott váz,jópár éves és fr/ enyhe dh ra való.
Léccí segítsetek!!
tudnátok vmi felvilágosítást adni a TREK VRX LT 400-as vázáról?Nagyon megköszönném a segítséget,mert szeretnék vmi össztelós vázat mert már a merev nagyon ráz.Ez tudtomal(egész pontosan Beöthe Ákos tudtával)egy kézzel gyártott váz,jópár éves és fr/ enyhe dh ra való.
Léccí segítsetek!!
Posted 2003. November 26. - 21:28
de en meg nem jottem ra a hatranyara.. bennem van a hiba?
ha kijon az author EXE, veszek egyet.
asszem 12 colos. vagy talan 13. en meg vagyok 2 meter... max kihuzom a nyeregcsovet. ennyi......
ha kijon az author EXE, veszek egyet.
asszem 12 colos. vagy talan 13. en meg vagyok 2 meter... max kihuzom a nyeregcsovet. ennyi......
Posted 2003. November 26. - 21:22
én már láttam 16"-ban is, de az elég nyomin nézett ki..
Végülis a kicsi váznak is megvannak a maga elõnyei és hátrányai is... gondolom azért kicsi hogy jobban lehessen vele trükközni a levegõben 8)
Végülis a kicsi váznak is megvannak a maga elõnyei és hátrányai is... gondolom azért kicsi hogy jobban lehessen vele trükközni a levegõben 8)
Posted 2003. November 26. - 20:38
http://kep.tar.hu/th...014&beginnum=48
enis meg csak ekkorat lattam. iszonyat pici ;D de kihuzod a nyeregcsovet.. viszont a geo-ja egykerekezesre, manualra termet....
enis meg csak ekkorat lattam. iszonyat pici ;D de kihuzod a nyeregcsovet.. viszont a geo-ja egykerekezesre, manualra termet....
Posted 2003. November 26. - 20:33
fu, én még csak ilyen nagyonpicit láttam, de mondom ez szerintem kisebb, mint 14coll. És az elõdeibõl (dual thrust, dual fun) is csak ilyen méret volt, 16-os nem nagyon. Ha nagyobb kell, akkor sztem Matrix Airborne.
Posted 2003. November 26. - 20:24
köszi srácok
már csak azon elmélkedem hogy mekkora legyen a váz, azt hiszem van 14,5" meg 16".. ?? nem tudom pontosan a méreteit..
már csak azon elmélkedem hogy mekkora legyen a váz, azt hiszem van 14,5" meg 16".. ?? nem tudom pontosan a méreteit..
Posted 2003. November 26. - 19:33
Posted 2003. November 26. - 19:17
Nekem egy haverom gyilkol egy ilyen UMF-et. a benne lévõ RST capa TL már ezerszer meghalt (nem birja a dirtjumpot), de a váz még egyben van. Nem túl bizalomgerjesztõ a csövek falvastagsága, meg szerintem van rajta egy halom felesleges erõsítõ lemez, de még nem hallottam tõle, hogy gázos bármi. Szokni kell, mert irtó pici (nincs 14coll), de a szögei amugy sztem jól el vannak találva. Nem hagyományos kormánycsapágy van benne, de hogy fél/teljesen integrált, azt most igy fejbõl nem tudom. Amugy ezek is cserélhetõ cuccok elviekben. Aztán, hogy tényleg találsz majd bele csapágyat, ha ez szétmegy, azt ugye nemtudhassuk.
Posted 2003. November 26. - 19:05
hali
kérdésem lenne..
Ki tudna nekem mondani pár szót a merida UMF-merev változatáró?? jó? erõs??
A fejcsapágy ha jól tudom integrált, de ebben nem vagyok biztos...
Integrál vs normál?? olvastam a bikemag-ban, de nagyon speciálisan van az nekem megfogalmazva, valaki el tudná mondani nekem hogy hogy megy ez az integrált cucc? gyárilag rakják bele vegy te tudsz bele integráltat venni? ???
köszi
dirtboy
kérdésem lenne..
Ki tudna nekem mondani pár szót a merida UMF-merev változatáró?? jó? erõs??
A fejcsapágy ha jól tudom integrált, de ebben nem vagyok biztos...
Integrál vs normál?? olvastam a bikemag-ban, de nagyon speciálisan van az nekem megfogalmazva, valaki el tudná mondani nekem hogy hogy megy ez az integrált cucc? gyárilag rakják bele vegy te tudsz bele integráltat venni? ???
köszi
dirtboy
Posted 2003. November 26. - 16:35
Isten látja lelkem anno elolvastam.Felelevenítem valamikor. :
És most már tényleg elég belölem és az offból.
És most már tényleg elég belölem és az offból.
Posted 2003. November 26. - 15:36
miért érzi úgy valaki, hogy ha már regsiztrálva van másfél éve, neki nem szól a "Kezdõk ide" topic
Ras legalább egy órát dolgozott vele, hogy minden trükköt szemléletesen leírjon, és mégis sokan nem tudják, pedig csak el kellene olvasni
és akkor nem kellene menet közben topic-onként leírni kétszer-háromszor :-X
Ras legalább egy órát dolgozott vele, hogy minden trükköt szemléletesen leírjon, és mégis sokan nem tudják, pedig csak el kellene olvasni
és akkor nem kellene menet közben topic-onként leírni kétszer-háromszor :-X