Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

A pinkbike-on meg a NSMB-on láttam pár jó darabot. Mennyire nehéz kivitelezni a fizetést meg postázást. Ha van idõd rob, írhatnál privibe errõl nekem. Egyébként új fajta bullitot szeretnék 5th element taggal.

'03 SC Bullit, M, 5th Element, Trans Blue, Thomson nyeregcsõ - 265e
Ha érdekel írj privit !)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Macsek: Marzo EXR Comppal (80 mm) 1070 mm a tengelytáv, a láncvilla 420 mm, felsõcsõhossz 560 mm, vízszintes felsõcsõhossz 580 mm.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Ha már itt tartunk az idei polarX tengelytávját (pl egy 100mm-t mozgó telóval) valaki meg tudná súgni? Na és a láncvilla, felsõcsõ hosszát?
Köszi

vendég__*

vendég__*
  • vendég

Hát sajna annyi pénzem nincs hogy neked is adjak. :D
Na de most komolyan a Kona-ra még lenne pénzem akkor inkább az mint a polar-x?? Nem ismerem a kona-kat....
Vole ha megnyerem a lottot kapsz egy pár millát rendben ?? :D ;)

figy. én jobb vagyok mint Vole, beérem egy Evil bicóval is vagy vmi hasonlóval, de cserébe azt kérem, hogy ne keljen megnyerned a lottót... köszi ;D :-*
amugy szvsz a polar x többet bír mint a scrap. tudom tudom, hülyeség ezen vitatkozni, de a scrap a fejcsövénél egy acél váz falvastagságát közelíti, alubol.... najo talán kicsit túlzás, de a jó öreg pola igy hogy még olcsóbb is jobb választás...

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
koszi mar megtalaltam...Ridebikeban cakkpakk annyi amennyit mondtal...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Bicaj boltokban lehet venni, a Neuzer Kft. forgalmazza a Giantot, bár a honlapjukon nem szerepel a Warp. A 2003-as tesztpéldány 220.000 Ft kompletten.

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
Rob: nem elek kint de epp kint tanulok...es egyszerubb lenne itt megvenni es hazavinni valahogy...mit gondolsz megeri?
milyen arban van otthon es hol lehet kapni?

dirtboy

dirtboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Hát sajna annyi pénzem nincs hogy neked is adjak. :D
Na de most komolyan a Kona-ra még lenne pénzem akkor inkább az mint a polar-x?? Nem ismerem a kona-kat....
Vole ha megnyerem a lottot kapsz egy pár millát rendben ?? :D ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ha sok penzed van, akkor vehetnel Kona-t, de inkabb tartsd meg a PolarX -et, es add nekem a penzt.. ;) ;D ;D ;D

dirtboy

dirtboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Köszike, különben én is így gondolkodtam, tudom hogy a Polar-x sokat bír mert már volt olyanom csak azt nem tudom a KONA milyen mert még soha nem volt ilyenem...
Azt mondjátok maradjak a jóõreg Polar-x nél... 8)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Villogni akarsz vele, vagy olcson venni jot?
Villogni Kona, olcson jot PolarX.

próféta szólt belõled.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Villogni akarsz vele, vagy olcson venni jot?
Villogni Kona, olcson jot PolarX.

dirtboy

dirtboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
hali tudnátok segíteni??
Kona Scrap VS. Polar-x ??
Szerintetek melyik?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
vole: jaja ;) régi bullit már nem is jó. ;D

ptom19: warp okés, olvasdd el a mostani bikemag-ot, pont van benne egy warp teszt.
de a 200 dolcsira még ugyanannyi jön rá postaköltségnek, pénzátutalásnak, stb....
és itthon is kapható :-X
de ha kintt élsz az usa-ban, akkor nem szóltam

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
sziasztok

most neztem ki magamnak egy 2002es giant warp-ot
tud valaki valamit rola? nemtom hogy mennyire eri meg, mert 200 dollarert arulja a csako nekem meg ez a vaz pont eleg lenne...
ha valaki valamit tud rola plz ossza meg velem...
koszke

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hmm kössz! akkor szvsz 500 dolcsi alatt hülyeség... :P ha majd lesz sok $ -m akkor majd jó lesz ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
posta ~100-150$
biztositas mikor hoyg ertekre

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ez beszarás... én soha nem nézegettem még ezt a részét a pinkbike-nak, merthoy külföldröl be kell hozni bla bla bla.... de amikor megláttam, hogy a bighit/marin dh/norco vps 1 meg hasonlók tömegével vannak 60-90 ezer környékén... hááát így könnyû ;D ehhez képest itt még egy nyamvadt Vega is drágább használtan....... no nem mintha nem fogadnám el a Vegát de ... khm ;D agy már más.. Egyébként mennyibe kerül behozatni tisztességesen, postán egy ilyen vázat? és meekora a kockázat, hogy egy szar, szétbaszott váz jön?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A regi Bullit mar budos mi? ;D ;D

CURTISPAPI

CURTISPAPI

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás
A pinkbike-on meg a NSMB-on láttam pár jó darabot. Mennyire nehéz kivitelezni a fizetést meg postázást. Ha van idõd rob, írhatnál privibe errõl nekem. Egyébként új fajta bullitot szeretnék 5th element taggal.