Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
lor:

...a kérdés, hogy mennyire bírja ;D ...

én azt erre írtam.

igazából ilyenek érdekeltek volna, hogy elsõ ránézésre mik a gyengeségei, ezért thx thommeynak, de látom nem szimpi a kérdés, szoval inkább hanyagolom. majd megnézem élõben azt csak lesz vmi.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

najó csak vicceltem.

mert vicces kedveben van.

de lehet az en anyam kurva.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Én csak azt nem értem, hogy aki nem is látott ilyet és fingja sincs róla, az minek válaszol. Ez vmi pavlovi reflex? (ez term. nem Thommey-nek szólt) ::) ::)

és ki beszélt forgalmazóról? az apróban árulják, azt mondta

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
sztem az a fejcsõszög egy kicsit vészes, egy szimplavállashoz, és még ha a hátsó teló is összeül..... ??? ???meg kíváncsi lennék mennyire csavarodik a hátulja, mert elég ropi az az alsócsövön lévõ felfogatás

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
csak nem volt olyan nehéz... :) az hogy haro engem nagyon nem izgat, de ugyebár a geometria már ki volt tárgyalva, hogy jó, a többi meg gyártó kérdés. nem egy bullit, de nem is matrix ;D 50ért szvsz megérné... hmmm... azért köszi

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mirol bazze
azt se tom mi ez!
na jo megneztem a linket
haro
deh jo.

szertem nincs is forgalmazoja a haronak.
igy valszeg nem is hasznaljak.

de ha akarod:
szerintem jo
bar kicsit ropi.
lájtos frirájdra tuti jo lesz.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
köszi az újabb kib@szott épületes hozzászólást... próbáltam segítséget kérni, mert úgy tûnik van ilyen erre felé... :-X

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ilyet nem!
DE elenben nem is tudom mi ez!
es valoszinuleg nem is fogokmlatni ijentet.
es mas sem.

de en is belinkelhetek vmit az internetrol
es megkerdezhetem, hoyg mi a velemenyetek rola
mert , hogy en annyira neki fekudtem a dinnyenek kakaoval, hogy faj tole a hasam.
de nem baj meg ha a wc-n is kell megagyazzak.

...

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
Feltöltött kép
erröl a vázról mi a véleményetek? 50ért árulják apróban egy rs deluxe rtaggal és még pont lenne is annyim, de az a kérdés, hogy mennyire bírja ;D najó csak vicceltem. elég bullit beütésû... :P használt már valaki ilyet?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

thez: a hajtókart lehetett volna melegíteni. Persze nem nagyon, de 120-150C már elég lett volna és ennyitõl nem változik az anyag szerkezete sem.

persze, lehet melegiteni. de utana mivel elment a menet, ujra felrakom, monoblokk vagy vaz hergelesnel ujra lemelegitem.... :-\
sztem a menet elvesztese utan funkciojat veszti a kar, foleg h azert akartam levenni, mert mar kortengelyes lett...
a flextol meg joval felment 150 fok fele ;)
na mind1, csak arra akartam kilyukadni, h ez gyorsabb volt(persze, csak nekem, masnak lehet jobban bejonne a melegites, szal ez is egy megoldas a hotagulasra epitve) ;)

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás

ööö ez nem éppen dh cáznak tûnik :) persze lehet hogy már nem dhzol, csak én vagyok lemaradva ;)

Még Dh-zom.
Ilyen vázat keresek: www.rower.and.pl/galerie/katowice2000/xcr1000.jpg
Ahoz képest,hogy nem DH,elég jónak tûnik,és régebben Gizmonak is ilyenje volt(Hans Rey-rõl nem is beszélve ;) )
Érdekelnek még régi STS-ek is,de csak bolti,mert egy ilyen régi vázra legyen már gari.
A luongo bicikliboltról tudsz mondani valamit?cím,telefonszám,email,web?
Nem találtam róla semmit:(

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Meg a aproban is hirdet vlaki ilyent

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a luongoban volt a múltkor egy i-drive. citromsárga. csak váz és rugóstag

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Van aki azt mondja, hogy merevebb.

thez: a hajtókart lehetett volna melegíteni. Persze nem nagyon, de 120-150C már elég lett volna és ennyitõl nem változik az anyag szerkezete sem.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
ööö ez nem éppen dh cáznak tûnik :) persze lehet hogy már nem dhzol, csak én vagyok lemaradva ;)

jah a lényeg, a monostay támvillakialakításnak van valami elõnye a "rendeshez" képest, vagy csak egyeseknek jobban tetszik ?

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Ha valaki látott boltban GT XCR 1000-t ,akkor írjon egy privit,vagy ide,hogy melyik boltban látta.
Köszi!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
öhhhh....

mire akadtam.

gemini 1000
el jaffával, 24-es mag30 / 26-os mag30 3" gazzival, airlines, shiver, gothic rotor a hayes fékhez, stb, stb.
milyen jó, hogy egyeseknél nem számít a pénz. ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ac: talán egy hátránya van - a nyeregcsõ nem leereszthetõ teljesen, mert a nyeregvázcsõ görbe. mondjuk akit ez nem zavar, mert amúgy is 15 centisre vágja, annak mindegy. ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no
Thez:lehet nem kellet volna ezt írnom?!
pécsi a srác,ismered(tek),nem tum,nem olyannak ismerem mint ahogy Te leírtad!!szereintem kicsit elhamarkodott voltál.na mindegy törölve,felejtve.
kerékpár úton meg kutyát sétáltatni nem szabad!!engem majd megbasztak a közterületesek me szabadon sétáltatom a törpeuszkárom!!!kissebb mint egy action man!!!de ojan ideg voltam,eg brigádot halgattam,az is izévolt,úgyhogy otthagytam õket a faszra!ja vissza térve,szerintem ha a gépnek baja lett a zt köteles megtéríteni!!ha meg csak megütötted magad a minimum hogy kedvesen elnézést kér!!!!!

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Kösz mindNkinek.
Kutyát mozogtam már ki, de nem este f7kor, és nem 6méteres pórázon, nem betonon :(