Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Jó hát tudom h a PolarX a felszereltseg miatt is PolarX ,de sajna nincs annyi pénzem hogy kompleet PolarX et vegyek így meg simán jó!!!!! ;D Majd idõnként újítok rajta! Azt így meg meg van egy király bikom(saját vélemény) kb 90000 ért: stem ez ez elég fain

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
ez is igaz,meg a Polarx jo turára is(nem is nehéz)! de egy Craterrel nem fogsz nagyon ugrálni..
akitöl megkérdeztem,ö is turára használja leginkább...
veszel +1 stucnit és már jo is...

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
huh...
hát én inkább egybõl a PX-et venném...

A polarx nem csak a váz miatt polarx, hanem a felszereltség miatt is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ::) :-X

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
haveromtol megkérdeztem, ö vágja az ilyesmit, asszongy, hogy 95%, hogy jo,
(szerintem ha 1 kicsit is hosszabb a polarx-é, akkor sem gáz, kivéve, ha a hajtokarod épp hogy csak jo a monoblokkodhoz)
na de ha ugy is mész boltba, akkor megkérded és megtudják mondani, de a srác szerint is nagyon egyforma.

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
David csak azért kérdezem mert rájöttem hogy lehet KURVA OLCSÓN aránylag jó PolarXet épyteni :)

Ja de azért lenne sürgõs mert holnap a szülinapom és megyünk bringát venni ;D an és én Craterre gondoltam aztán egy kis varázslat + 40000ft és kész a PolarX!! ha minden igaz

ezért kéne a monoblokk mérete? a PolarXé hányas de én úgy tudom hogy mindegyik Magelláné egyforma(csak így hallottam)

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
pfff.... passz, de jonak kéne lennie, de ha a közeljövöben hatokar csere is lesz, akkor tök 8 ,ugyis kell másik...
deee holnap megnézem! de szerintem jo...asszem boltban láttam most egy 2003-as Cratert lemérem!
remélem ráér addig...
amugy mi van az emberekkel? tiszta ideg mindenki....
Thez is lecsesz, hogy milyen vázat szeretnék venni (nem fikázás,de komolyan, csak példa)... mindenki öli a másikat..
biztos az idöjárás teszi.. adrenalin hiány vagy nem tom ;D
mondjuk én sem panaszkodhatok:D

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
FIGYU GYEREKEK! (NE HÜLYÉZZETEK LE PLZ)
Az lenne a kérdésem h a monoblokk ami a Crater(2003)ban van jó-e a 2003as PolarX vázba? ???

kérlek válaszoljatok mert fontos a magellan.hu ról azt szûrtem le h jó bele de inkább értelmes embereket kérdezek.
Fontos lenne. :-[

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
csak ugy elmondanám (teljesen nyugodt hangnemben)
hogy Vegát akarok venni és akartam és már 100000 éve rendeltem!(miután elfogyott a vega szállitmány asszem oktoberben a nagykerböl)
nem márciusban jönnek meg a vegák és ezt már 2 boltbol is hallottam...
meg mondjuk a Csekénél állitolag nagy kavarodás van ...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Így igaz, a Haro Werks DSR egy disznó DH váz Intense tervezéssel -a gyártásra én nem emlékszem- a Haro Extreme pedig talán egy "Enduro" váz, BikeMag-ban is volt tesztelve az "5 freeride cirkáló" vagy ilyesmi címü cikkben.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
ÖÖÖ

A haronak a DH vázat az Intense gyártotta és gyakorlatilag egy az egyben Intense M1 volt. Nem hiszem hogy ilyet hoztak volna be és hogy ropi lenne. Amit behoztak lehet, hogy elõlhátulrugózós volt de, hogy nem a DH váz az biztos.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én láttam olyan harot. a neve extreme, vagy valami ilyesmi. (idén tutira extreme-nek hívják, és az idei 6"-et mozog ~ 150 mm)
a wilkerben volt egy, de L-es volt. és tetves hosszú volt a felsõcsöve. szóval a régebbiek (azt hiszem 2002-es volt) még nem ebben a freeride vonulatban nyomultak, mint az idei, inkább túra/cc/maraton. és ahogy valaki említette, a fejcsöve volt vagy 90 mm. nem egy duplavállas villának való.
az egész inkább csak max. 130-at mozgó szimplavállashoz jó.
abban, amit néztem, 165-ös rugóstag volt, és valami 130-140-et mozgott. de ahogy méregettem, elfért volna benne egy 200-as sw dh is. és akkor olyan 170 mm körülre lehetett volna kihozni.

megnézni, kipróbálni, ha jó, megvenni.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás

persze málna, vigyázz is hogy mit kérdezel ;) csak óvatosan, mert a csapók ott állnak a légycsapóval. ;)

egyre igazabb ez a mondás! igazad van lcs...
az utóbbi hizzászólás után asszem a nevem helyére david007et is lehetne irni...
on

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
te.
ird ki nyugodtan.
cseke rt.
de te ugysem akarsz vegat.
akkor miert sirsz?
evente hoznak ha jol tudom 10et.
ezert hajtsak meg magukat ennyire?
minden mas vaz meg van rendelve.
es marciusra jonnek.
miert mondassz feligazsagot? raadasul neked egyik sem kell, akkor sirjon az aki ilyet(wega) akar venni mindenkeppen holnap....
szal a veg-kerdes:
mit zavar ez teged?!
most mar fejtsd ki. mert szeretem az ilyen full "ertelmes" "hozzaszolasokat..."
csak azert irsz be h fikazd a ceget. informalodj picit jobban!!
ja, es a vega telleg ninc smegrendelve. majd ha lesz ra igeny, megteszik.....

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Juhuuuuuuuu!!!!
a ***.Rt nem rendelte meg a Magellan vázakat és Juliusban jön állitolag a 2004-es Vega (a helyükben 2005-t irnék rá)
még jo hogy ilyet akarok/akartam venni, SZOVAL MENJENEK az EGYENLITÖ KÖRNYÉKÉRE! >:(
mostmár azértsem veszek vegát! (csak ha holnapra ideér ;D)
tökre hasonlit ez is a bullitra nem? ;D(bocsi)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hagyuk man ezt a mindenki a bullit-ot masolja dolgot!

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
hát azé nem alaptalanul jött szóba az a bullit ::)

ez a haro detto bullit, csak ropibb kivitelben:

haro vs bullit

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
pedig az egy "kicsivel" többet mocorog :D
jahh amugy a vázzal kapcsolatban, nincs "V" fék konzol, a Harok amugy jok és van/volt forgalmazoja
de ilyet nem hozatk be, csak a 2001-es DH és Dual vázakat... a Dh váz meg eléggé ropi volt ( vigyázni kellett nehogy tul meghuzd a forgopontokat)
Viszont! a Dual váza nekem naagyon bejön
nem tom mennyit mocorog ez a váz, de szerintem egy Hungaria Pillango jobb (nem tom az mennyivel több) jahh és a Harok nagy hibája,(szvsz)hogy piszkosul rövid a homlokcsövük és ez nem tul jo dolog

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Igazából én meg ismerem és ha jól tudom nem frírájdos fiúknak találták ki, ha nem inkább CC-s meg maratonos fiúknak. Valami nagyon menõ CC-s csávó nyeregetett ilyennel versenyeket, ha jól emlékszem (valami olyasmi rémlik, hogy Mittoménki -aki CC-s berkekben nagyon elismer, de én most nem emlékszem rá- valami nagyon jó eredményt ért el -bajnok vagy mi lett- egy ilyen ösztelós haroval).

Egyébkéntmeg:

Itt mán' minden Bullit? Ilyen alapon a Marint DH is Bullit koppincs mert annak is az alsócsövön van a forgáspontja és a hátulja is hasonló. Ez egy baromság.
Ezt a vázat speciel k*rvára másra találták ki.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
szerintem elég kulturáltan néz ki, de talán érdemesebb lenne külfölföldi oldalakon nézni véleményeket...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
persze málna, vigyázz is hogy mit kérdezel ;) csak óvatosan, mert a csapók ott állnak a légycsapóval. ;)