jah és boccs hogy kettõbe írok!
de a megallánon hol maradtak az erõsítések?
fejcsõ stb.....?
Lehet hogy nem hiszitek de jobban szeretem mint márkát a Magellant!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Started by
Andix
, 2001. October 26. 23:11
Posted 2004. March 12. - 08:59
Posted 2004. March 12. - 08:56
Merida nektek mióta Tescos?!
Az igaz hogy kicsit máshogy mozog a gép, mivel a lengõkaron van a monoblokk, de nincs láncnyúlás ugratásnál, ezért ha pogózik a segge tekerés közben akkor sem fáracc el olyan könnyen!
amúgy is nem mozog rosszul a segge!
Nekem jobban teccik mint a magellan!
Jah és ez a merida is úgy van mindenhol hofy felgasználási terület: freeride
legalábbis én még csak így láttam!
esetleg van valakinek véleménye?
szivesen meghallgatom!
és tanács? hogy mit változtassak a bringán?
Az igaz hogy kicsit máshogy mozog a gép, mivel a lengõkaron van a monoblokk, de nincs láncnyúlás ugratásnál, ezért ha pogózik a segge tekerés közben akkor sem fáracc el olyan könnyen!
amúgy is nem mozog rosszul a segge!
Nekem jobban teccik mint a magellan!
Jah és ez a merida is úgy van mindenhol hofy felgasználási terület: freeride
legalábbis én még csak így láttam!
esetleg van valakinek véleménye?
szivesen meghallgatom!
és tanács? hogy mit változtassak a bringán?
Posted 2004. March 11. - 22:10
Posted 2004. March 11. - 21:52
Posted 2004. March 11. - 21:49
Posted 2004. March 11. - 20:55
Posted 2004. March 11. - 20:45
hat, nemtudom. de ha allsz a pedalon, akkor a labadat ugyanugy dobalja(hisz itt meg merevvaznak felel meg) szal igy guulsz lefele, ekkor a masik pont, ahol a bicon vagy, az a markolat. az meg annyira elol van, hogy azzal a sulllyal fizikailag keptelenseg bemozgatni az amugy sem csucskategorias tagot, persze ertelme sem lenne sok.
szal en igy elkepzelem vizualisan, es erre jutok.
persze ez lehet nem igy van, sot ahogy irtad biztos, de nemtudom. kenyelmesen lehet vele legurulni az tuti
szal en igy elkepzelem vizualisan, es erre jutok.
persze ez lehet nem igy van, sot ahogy irtad biztos, de nemtudom. kenyelmesen lehet vele legurulni az tuti
Posted 2004. March 11. - 20:37
Thez, azert ez a rendszer nem igy mukodik. Rugozik az rendesen, nekem volt hasonlo vazam ( monoblokk a lengokaron).
Posted 2004. March 11. - 20:10
tenyleg tesco filing.
tehat a rugostag arra szolgal, ha lemesz egy jardaszegelyen, azt csak nofooter-ben adhatod be(ulve) ahhoz, hogy megmozduljon a tag, es a dolgat tegye. de ugyanugy lerazza a labad meg ilyenek.
nem lehet az h ez egy active atmatricazva? mert az hihetobb lenne...... :-X
tehat a rugostag arra szolgal, ha lemesz egy jardaszegelyen, azt csak nofooter-ben adhatod be(ulve) ahhoz, hogy megmozduljon a tag, es a dolgat tegye. de ugyanugy lerazza a labad meg ilyenek.
nem lehet az h ez egy active atmatricazva? mert az hihetobb lenne...... :-X
Posted 2004. March 11. - 20:03
Posted 2004. March 11. - 19:20
Posted 2004. March 11. - 19:15
Posted 2004. March 11. - 19:12
Posted 2004. March 11. - 19:11
nem akarok bleszólni, de nekem eleve jpeg volt... nem tudom hogy ;D viszont szeretném, ha ezt az érdekes tmát nem feszegetnénk.
mrdánhill
hát jó kérdés, mert mind a két bicó elég furán hat ;D én úgy tudtam mind a 2 elég alap váz, de lehet, hogy tévedtem. talán a magellan erõsebb, az mégis csak freeride bár a melindát nem ismerem. az se néz ki rossznak, bár kicsit más felhasználási területen mint amire használod.
mrdánhill
hát jó kérdés, mert mind a két bicó elég furán hat ;D én úgy tudtam mind a 2 elég alap váz, de lehet, hogy tévedtem. talán a magellan erõsebb, az mégis csak freeride bár a melindát nem ismerem. az se néz ki rossznak, bár kicsit más felhasználási területen mint amire használod.
Posted 2004. March 11. - 18:57
Hello! Az lenne a kérdésem hogy szetrintetek melyik bringa (váz) az erõsebb???
Magellan: http://kep.tar.hu/be.../pic3729655.jpg
Merida: http://kep.tar.hu/mr...191&beginnum=12
Lécci ne nézzétek hogy maga milyen márka, mert van aki a magellan-t van aki a merida-t szereti jobban de most ez ne befolyásoljon Titeket!!!
köszi
Magellan: http://kep.tar.hu/be.../pic3729655.jpg
Merida: http://kep.tar.hu/mr...191&beginnum=12
Lécci ne nézzétek hogy maga milyen márka, mert van aki a magellan-t van aki a merida-t szereti jobban de most ez ne befolyásoljon Titeket!!!
köszi
Posted 2004. March 11. - 18:33
Most ez csak egy érdeklõdõ kérdés, semmi komoj szándék nincs a hátterében: ti milyen össztelós vázat vennétek olyan 60-80e Ft körül? a Merida Big Air az milyen?
Posted 2004. March 11. - 18:09
sala, ne is.. de ne is a nagykerarat, hanem azt amivel bejon :-X ;D
le kene modellezni a kivant vazakat, felirni milyen csoszettel akarjuk, elkuldeni taiwan-ba, mint ha egy ceg lennenk, es fillerekert legyartjak es behozzuk...
na?
cseke is mindossze 10 wegat szokott evente kerni...
10en osszeallunk, kitalalunk vmit es.......... ;D
le kene modellezni a kivant vazakat, felirni milyen csoszettel akarjuk, elkuldeni taiwan-ba, mint ha egy ceg lennenk, es fillerekert legyartjak es behozzuk...
na?
cseke is mindossze 10 wegat szokott evente kerni...
10en osszeallunk, kitalalunk vmit es.......... ;D
Posted 2004. March 11. - 17:35
Posted 2004. March 11. - 13:58
Persze a Begbie-é meg van erõssítve egypár helyen.
"kiszállt velem... egypár helyen" by Polgárjenõ
"kiszállt velem... egypár helyen" by Polgárjenõ