Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
A saját Switch-emet 205e-ért viszik el holnap, extrákkal, ennyit ér egy '02-es, egy '03-as kicsivel többet '04-est még nem láttam.
Orange 222 van egy pár jóóó soké' !
A '02 RM7 DH-mat nem akarja valaki elvinni ?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Big up!
Nem tud valaki boltot , ahol KTM vázakat
árulnak:cim, weboldal,"bármi"?

KTM szaküzlet:
Bp. III. ker. Emõd/Keve u. sarok, a Római strandi Hév megállótól a part fele. T: (061) 2422381, honlap nincs.

De van még a Bergusonban is egy, az én régi vázam ;).

fucsa

fucsa

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
:P Udv mindenkinek meg mindig Afrikabol de mar nemsokaig ugyanis Hetfon vegre hazterek kishazankba!!!!De addigis lenne egy olyan kerdesem, hogy ;D"Ki mit tud?" ;D arrol a vazrol melynek a gyartoja a Trek es valami VRX LT 400 ??? a neve ha jol birtam leolvasni.Barki barmit szepet tud rola mondani ajandekba neger not viszek haza neki :D

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
az orange nem teccik túl vastag ;D akkor már inkább apocalypse
csak me 13 több mint 9
egyébkéntmeg:
a switch egy tök jó kis laza váz, nem egy túldimenzionált hülyeség, amit soha nem lehet kihasználni. sztem még endurora is jó a 140 millivel. elsõsorban az easton csövek meg a dizájn miatt teccik.

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
nekem meg kell ket orange 222 sot ha mar lud legyen kover, 223 DD...az mennyieb kerul? :P

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
egy rm switch et mennyiért hoznál? tudom tudom, ha lesz pénzem akkor kérdezzem, de jó lenne tudni, hogy mennyit kéne a nyáron összeszedni. thx

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
G-Spot-t bármikor lehet itthon is.. ;)

dragxon

dragxon

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
Hát igen, ilyen gyönyörûségek vannak külföldiában:
http://www.covebike....ooker_angle.htm

http://www.covebike...._spot_angle.htm

badman

badman

újonc

• fórumtag
  • 8 posts

Big up!

Nem tud valaki boltot , ahol KTM vázakat
árulnak:cim, weboldal,"bármi"?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
;) ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
arrol nem is beszelve ugye, hoyg nem is tartjak meg orokkevalosagig.
mert amint kijon vmi szebb, ujabb akkor csere.
a regi meg nagy utra indul egyes esetekben!
8-)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Csak hazai viszonylatban drága minden, a világ boldogabbik felén simán tartanak akár 3-4 csúcsbringát is, mert bõven telik rá !

dragxon

dragxon

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
aha, oks. kösz, thez. valszeg ez lesz. ezexerint össze lehet dobni egy cuccost 100-130-ból egy vázra.
a pofátlanság az az, hogy szerintem egy Európai fizetéssel egybõl nem olyan drága..tehát én tartom magam ahhoz az állásponthoz, hogy ez gazdasági (politikai-suttogva ;)) kérdés. másrészt lehet gyártani jót elfogadható áron-azért egy közepes szintû fr gép a muddyfoxtól 180e-ért...az jó
egyébként hogy mûködik az , hogy ha van egy vázam és szeretnék belõle egy bicót, de nem a saját kezem által? besétálok egy boltba és megkérem õket, hogy varázsoljanak? :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Nemistudom... divat? :-[
ahelyett, hogy támogatnák "járj biciklivel! egészségesebb nem szenyezed a környezetet" stb stb...
inkább hugyér szarér hozádvágnak egy 10-20 éves autót, aminek a zöldkártyája is csak úgy lett vásárlva..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
250? 150ert kapsz ujat(!)
de ezt aproban eleg sok helyen megkapod 120ert is. az fs-t. ehhez akkor meg 100-130ert osszevasarolgatsz alkatreszeket. sztem ki fog jonni siman, foleg ha iljicsen, vagy az apron keresztul szerzed a cuccokat(nem uj, hanem alighasznalt dolgok....)
ennyibol pont ki tud jonni.mellesleg ennyi penzert nem csak itthon nincsen ossztelos... szal ez nem az orszag hibaja, hanem h POFATLANUL draga MINDEN ehhez a sporthoz....
ebbe mostanaban gondoltam bele, es meg nem esett le miert van igy.... :-\

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
En lattam az aproban egy Giant Dh vazat is olcson ;D
Abbol is ossze lehetne rakni egy szep bringat...

dragxon

dragxon

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
thez, 350-ért a jobban felszerelt verzió van, annyim nincs gépre, a 180ezret céloztam volna meg inkább, ahogy Vole is írta. ennyiért Mo-n nincs jó ösztelós. polarx-fs-ben gondolkodtam, de hát az is egy vagyon. én kb 250-ig mennék el komplett bicóban.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
polarx fs?
150 korul van a vaz, a maradek 200bol(350et irtal arra a gepre) rohogve csucskategorias alkatreszekkel felszereled... es az is ilyen jellegu. kis ugribugri ereszkedos barmire jo gep... ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
180-ert komplett bringa? Annyiert itthon valoban nem kapsz tul jot, 180 korul viszont mar vannak nagyon jo vazak ;)

dragxon

dragxon

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
thez: na jól van, azt hittem vitáznom kell Veled 8) ;D

lor: mindegy, amid van :D

amúgy a 180e. ft nekem baráti ár kezdésnek. jó alapra meg jól lehet fejleszteni. ilyen stílusú bringa meg nem nagyon van Mo-on a palettán (könnyû, ereszkedõ geometriájú a fara felé persze :), össztelós). de cáfoljatok és én annak még örülnék is, ha találnék itthon nekem megfelelõ bringát!