Tudja valaki hogy mekkora rugóstag kell ezekbe a vázakba?
Kona Stab '04
Banshee Chaparral
Canyon big mountain
Mert a honlapon nem találtam róluk adatot.
Csak azért mert mostanában vennék tagot a bringámba és azt szeretném hogy ne kelljen új ha vázat váltok....mert azzal buknék sokat.
190mm es kell a mostaniba.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Started by
Andix
, 2001. October 26. 23:11
Posted 2004. March 31. - 13:45
Posted 2004. March 31. - 09:28
és egy gemini 2000??
dzsotty: asszem parafereenek volt ilyen váza, õ nem az a tipikus pehelysúlyú, meg kapott is a váz, de el is tört... ;D
Posted 2004. March 30. - 23:14
Posted 2004. March 30. - 23:11
Posted 2004. March 30. - 22:53
off:
ennek nem itt van a helye, de banni,
bunny hop, bunny, banni azaz nyulazás vagyis az ugrás.
ez nem frirájdkosád.
ja, mik a FR alapok?
on
ennek nem itt van a helye, de banni,
bunny hop, bunny, banni azaz nyulazás vagyis az ugrás.
ez nem frirájdkosád.
ja, mik a FR alapok?
on
Posted 2004. March 30. - 22:48
ok!
nem nekem kell már mondtam!!!
haverom akar rajolni vele!!! ;D ;D ;D
nekem nem kéne ha dobálnák utánnam sõt ha fizetnének érte ( : :)
amúgy mi is az a bani???
nem vagyok nagy FR-es csak most tanulom az alapokat!
nem nekem kell már mondtam!!!
haverom akar rajolni vele!!! ;D ;D ;D
nekem nem kéne ha dobálnák utánnam sõt ha fizetnének érte ( : :)
amúgy mi is az a bani???
nem vagyok nagy FR-es csak most tanulom az alapokat!
Posted 2004. March 30. - 22:39
pedig kibirja.
kibir durvábbat is. csak ne nevettesd ki magad azzal, hogy egy tura/maraton vázzal akarsz megtanulni banizni, meg alászedni, meg ilyenek. és h azért veszel ilyen vázat mert olcso...
tudod van olyan is h geometria...
és ez egy igen mászós DOLOG, nem pedig lejtözés és frírájdkodás amit te akarsz müvelni....
ha ezzel nyomsz nekem egy bani-t, kezet fogok veled komolyan(nem kecskér, és nem is iylen alig 20centiset, hanem NAGY-ot....)
kibir durvábbat is. csak ne nevettesd ki magad azzal, hogy egy tura/maraton vázzal akarsz megtanulni banizni, meg alászedni, meg ilyenek. és h azért veszel ilyen vázat mert olcso...
tudod van olyan is h geometria...
és ez egy igen mászós DOLOG, nem pedig lejtözés és frírájdkodás amit te akarsz müvelni....
ha ezzel nyomsz nekem egy bani-t, kezet fogok veled komolyan(nem kecskér, és nem is iylen alig 20centiset, hanem NAGY-ot....)
Posted 2004. March 30. - 22:32
ok ok ok!!! :-[ :-[
jóvanna!
nem kell annyira felhúznod magad!
és kérlek ne öld +magad miattam!
rendben!
én tom hogy még 1 patkázást sem bírna ki de hát...
na mind1
ez van!
csá!
jóvanna!
nem kell annyira felhúznod magad!
és kérlek ne öld +magad miattam!
rendben!
én tom hogy még 1 patkázást sem bírna ki de hát...
na mind1
ez van!
csá!
Posted 2004. March 30. - 22:28
dzsotty kérlek ne csináld már ezt...
aki meg 200cm-es viztorony, es ezt az agat valasztja a biciklizésnek, az igen evsze egy 16 vagy 15 colos vazat (px, author az 17es) es azzal teker. tudod lehet a nyeregcsövet allitani. amugy meg az nem hosszu tavu tekeresekre van tehat nem is hal bele ha kell egy kicsit pedalozni.
ez emg hgy a cheyenne light freeride meg egyeb marhasagok...mellõzni sziveskedjenek mert telleg röhelyes. senkit ismétlem SENKIT nem érdekelk hogy ti azon vitatkoztok a barataiddal hogy az most jo lenne-e arra vagy nem. nem arra való, ezt ti is tudjatok, mi viszon nem tudjuk emgjosolni hogy most el fog-e torni vagy nem vagy mi lesz vele, csk mindenki jol felhuzza magat hogy ilyeneket kerdezgetsz. ertelmesen kerlek, ertelmesen.
peace
aki meg 200cm-es viztorony, es ezt az agat valasztja a biciklizésnek, az igen evsze egy 16 vagy 15 colos vazat (px, author az 17es) es azzal teker. tudod lehet a nyeregcsövet allitani. amugy meg az nem hosszu tavu tekeresekre van tehat nem is hal bele ha kell egy kicsit pedalozni.
ez emg hgy a cheyenne light freeride meg egyeb marhasagok...mellõzni sziveskedjenek mert telleg röhelyes. senkit ismétlem SENKIT nem érdekelk hogy ti azon vitatkoztok a barataiddal hogy az most jo lenne-e arra vagy nem. nem arra való, ezt ti is tudjatok, mi viszon nem tudjuk emgjosolni hogy most el fog-e torni vagy nem vagy mi lesz vele, csk mindenki jol felhuzza magat hogy ilyeneket kerdezgetsz. ertelmesen kerlek, ertelmesen.
peace
Posted 2004. March 30. - 22:20
Posted 2004. March 30. - 21:56
Posted 2004. March 30. - 21:53
aham!
nem tod mennyiért kínálja???
már elfelejtettem
és ha mondjuk 1 200cm-es víztorony akar FR-ezni akkor õ is vegyen 15 colos bicót???
aztán megy majd mint majom a köszörûn...
na mind' ez akkor sem Fr váz de még nem is XC!
haverom akarja annyira +venni!!!
én nem vennék ilyet ha utánnam dobálnák sem...
nem tod mennyiért kínálja???
már elfelejtettem
és ha mondjuk 1 200cm-es víztorony akar FR-ezni akkor õ is vegyen 15 colos bicót???
aztán megy majd mint majom a köszörûn...
na mind' ez akkor sem Fr váz de még nem is XC!
haverom akarja annyira +venni!!!
én nem vennék ilyet ha utánnam dobálnák sem...
Posted 2004. March 30. - 21:52
Ha annyira akarod vedd meg, de sztem ráb@szol, mert NEM arra való. Inkább gyûjtögessél még mondjuk egy Polar-Xre.
Posted 2004. March 30. - 21:48
dzsotty: gondolom arra gondolsz ami benne van az apróban...
Bár nem ismerem a vázát magát de a hirdetésbõl annyi nekem is lejön, hogy 18 colos a kedves, szal én legalábbis azt nagynak tartanám a freeride pályára ;D
ergó szerintem is CC váz :
Bár nem ismerem a vázát magát de a hirdetésbõl annyi nekem is lejön, hogy 18 colos a kedves, szal én legalábbis azt nagynak tartanám a freeride pályára ;D
ergó szerintem is CC váz :
Posted 2004. March 30. - 21:46
Posted 2004. March 30. - 21:41
Posted 2004. March 30. - 21:37
Posted 2004. March 30. - 21:10
Posted 2004. March 30. - 18:23
Meg tudná nekem valamelyikõtök mondani, mi a különbség az Intense M1 és az M1-SL vázak között? vagy semmi, csak valahol elhagyják az "SL"-t? amiket én találtam, azok között látszólag semmi különbség. persze attól még simán lehet, hogy én nem látom..
Posted 2004. March 30. - 18:06
home made vazban ket rugostga inkabb azert van mert egy nem volt eleg nekije.
forgaspontokba meg, mint sokszor kitargyarltuk siklocsapagy vagy tugorgo.
forgaspontokba meg, mint sokszor kitargyarltuk siklocsapagy vagy tugorgo.