Tudja valaki hogy mekkora rugóstag kell ezekbe a vázakba?
Kona Stab '04
Banshee Chaparral
Canyon big mountain
Mert a honlapon nem találtam róluk adatot.
Csak azért mert mostanában vennék tagot a bringámba és azt szeretném hogy ne kelljen új ha vázat váltok....mert azzal buknék sokat.
190mm es kell a mostaniba.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Started by
Andix
, 2001. October 26. 23:11
Posted 2004. March 31. - 13:45
Posted 2004. March 31. - 09:28
és egy gemini 2000??
dzsotty: asszem parafereenek volt ilyen váza, õ nem az a tipikus pehelysúlyú, meg kapott is a váz, de el is tört... ;D
Posted 2004. March 30. - 23:14
Posted 2004. March 30. - 23:11
Posted 2004. March 30. - 22:53
off:
ennek nem itt van a helye, de banni,
bunny hop, bunny, banni azaz nyulazás vagyis az ugrás.
ez nem frirájdkosád.
ja, mik a FR alapok?
on
ennek nem itt van a helye, de banni,
bunny hop, bunny, banni azaz nyulazás vagyis az ugrás.
ez nem frirájdkosád.
ja, mik a FR alapok?
on
Posted 2004. March 30. - 22:48
ok!
nem nekem kell már mondtam!!!
haverom akar rajolni vele!!! ;D ;D ;D
nekem nem kéne ha dobálnák utánnam sõt ha fizetnének érte ( :
:
)
amúgy mi is az a bani???
nem vagyok nagy FR-es csak most tanulom az alapokat!
nem nekem kell már mondtam!!!
haverom akar rajolni vele!!! ;D ;D ;D
nekem nem kéne ha dobálnák utánnam sõt ha fizetnének érte ( :
amúgy mi is az a bani???
nem vagyok nagy FR-es csak most tanulom az alapokat!
Posted 2004. March 30. - 22:39
pedig kibirja.
kibir durvábbat is. csak ne nevettesd ki magad azzal, hogy egy tura/maraton vázzal akarsz megtanulni banizni, meg alászedni, meg ilyenek. és h azért veszel ilyen vázat mert olcso...
tudod van olyan is h geometria...
és ez egy igen mászós DOLOG, nem pedig lejtözés és frírájdkodás amit te akarsz müvelni....
ha ezzel nyomsz nekem egy bani-t, kezet fogok veled komolyan(nem kecskér, és nem is iylen alig 20centiset, hanem NAGY-ot....)
kibir durvábbat is. csak ne nevettesd ki magad azzal, hogy egy tura/maraton vázzal akarsz megtanulni banizni, meg alászedni, meg ilyenek. és h azért veszel ilyen vázat mert olcso...
tudod van olyan is h geometria...
és ez egy igen mászós DOLOG, nem pedig lejtözés és frírájdkodás amit te akarsz müvelni....
ha ezzel nyomsz nekem egy bani-t, kezet fogok veled komolyan(nem kecskér, és nem is iylen alig 20centiset, hanem NAGY-ot....)
Posted 2004. March 30. - 22:32
ok ok ok!!! :-[ :-[
jóvanna!
nem kell annyira felhúznod magad!
és kérlek ne öld +magad miattam!

rendben!
én tom hogy még 1 patkázást sem bírna ki de hát...
na mind1
ez van!
csá!
jóvanna!
nem kell annyira felhúznod magad!
és kérlek ne öld +magad miattam!
rendben!
én tom hogy még 1 patkázást sem bírna ki de hát...
na mind1
ez van!
csá!
Posted 2004. March 30. - 22:28
dzsotty kérlek ne csináld már ezt...
aki meg 200cm-es viztorony, es ezt az agat valasztja a biciklizésnek, az igen evsze egy 16 vagy 15 colos vazat (px, author az 17es) es azzal teker. tudod lehet a nyeregcsövet allitani. amugy meg az nem hosszu tavu tekeresekre van tehat nem is hal bele ha kell egy kicsit pedalozni.
ez emg hgy a cheyenne light freeride meg egyeb marhasagok...mellõzni sziveskedjenek mert telleg röhelyes. senkit ismétlem SENKIT nem érdekelk hogy ti azon vitatkoztok a barataiddal hogy az most jo lenne-e arra vagy nem. nem arra való, ezt ti is tudjatok, mi viszon nem tudjuk emgjosolni hogy most el fog-e torni vagy nem vagy mi lesz vele, csk mindenki jol felhuzza magat hogy ilyeneket kerdezgetsz. ertelmesen kerlek, ertelmesen.
peace

aki meg 200cm-es viztorony, es ezt az agat valasztja a biciklizésnek, az igen evsze egy 16 vagy 15 colos vazat (px, author az 17es) es azzal teker. tudod lehet a nyeregcsövet allitani. amugy meg az nem hosszu tavu tekeresekre van tehat nem is hal bele ha kell egy kicsit pedalozni.
ez emg hgy a cheyenne light freeride meg egyeb marhasagok...mellõzni sziveskedjenek mert telleg röhelyes. senkit ismétlem SENKIT nem érdekelk hogy ti azon vitatkoztok a barataiddal hogy az most jo lenne-e arra vagy nem. nem arra való, ezt ti is tudjatok, mi viszon nem tudjuk emgjosolni hogy most el fog-e torni vagy nem vagy mi lesz vele, csk mindenki jol felhuzza magat hogy ilyeneket kerdezgetsz. ertelmesen kerlek, ertelmesen.
peace
Posted 2004. March 30. - 22:20
Posted 2004. March 30. - 21:56
Posted 2004. March 30. - 21:53
aham!
nem tod mennyiért kínálja???
már elfelejtettem

és ha mondjuk 1 200cm-es víztorony akar FR-ezni akkor õ is vegyen 15 colos bicót???
aztán megy majd mint majom a köszörûn...
na mind' ez akkor sem Fr váz de még nem is XC!
haverom akarja annyira +venni!!!
én nem vennék ilyet ha utánnam dobálnák sem...
nem tod mennyiért kínálja???
már elfelejtettem
és ha mondjuk 1 200cm-es víztorony akar FR-ezni akkor õ is vegyen 15 colos bicót???
aztán megy majd mint majom a köszörûn...
na mind' ez akkor sem Fr váz de még nem is XC!
haverom akarja annyira +venni!!!
én nem vennék ilyet ha utánnam dobálnák sem...
Posted 2004. March 30. - 21:52
Ha annyira akarod vedd meg, de sztem ráb@szol, mert NEM arra való. Inkább gyûjtögessél még mondjuk egy Polar-Xre.
Posted 2004. March 30. - 21:48
dzsotty: gondolom arra gondolsz ami benne van az apróban...
Bár nem ismerem a vázát magát de a hirdetésbõl annyi nekem is lejön, hogy 18 colos a kedves, szal én legalábbis azt nagynak tartanám a freeride pályára ;D
ergó szerintem is CC váz :
Bár nem ismerem a vázát magát de a hirdetésbõl annyi nekem is lejön, hogy 18 colos a kedves, szal én legalábbis azt nagynak tartanám a freeride pályára ;D
ergó szerintem is CC váz :
Posted 2004. March 30. - 21:46
Posted 2004. March 30. - 21:41
Posted 2004. March 30. - 21:37
Posted 2004. March 30. - 21:10
Posted 2004. March 30. - 18:23
Meg tudná nekem valamelyikõtök mondani, mi a különbség az Intense M1 és az M1-SL vázak között? vagy semmi, csak valahol elhagyják az "SL"-t? amiket én találtam, azok között látszólag semmi különbség. persze attól még simán lehet, hogy én nem látom..
Posted 2004. March 30. - 18:06
home made vazban ket rugostga inkabb azert van mert egy nem volt eleg nekije.
forgaspontokba meg, mint sokszor kitargyarltuk siklocsapagy vagy tugorgo.
forgaspontokba meg, mint sokszor kitargyarltuk siklocsapagy vagy tugorgo.

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top