ki tudja hogy hol lehet kapni Napalm vázat ??
sürgös lenne !!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Started by
Andix
, 2001. October 26. 23:11
Posted 2004. April 13. - 17:47
Posted 2004. April 13. - 17:08
ez vaz tenyleg ilyen hosszu vagy csak kicsi es azert tunik iylen hosszukasnak?
add ide megjavitom neked! ;-)
add ide megjavitom neked! ;-)
Posted 2004. April 13. - 12:09
Romic:
Otthon pihen, meg van még mindig fáradva
Valszínûleg eladom.
Még nem döntöttem el, hogy meg lesz-e elõtte
csináltatva, vagy nem.
Ennek még utána kell járnom.
Otthon pihen, meg van még mindig fáradva
Valszínûleg eladom.
Még nem döntöttem el, hogy meg lesz-e elõtte
csináltatva, vagy nem.
Ennek még utána kell járnom.
Posted 2004. April 13. - 11:56
Posted 2004. April 13. - 11:54
Posted 2004. April 13. - 09:02
Posted 2004. April 13. - 07:28
Nnna.
A hétvégén kivittem a DirtBag-et terepre.
Megabrutttááál.
Kõnehéz, de mégis olyan jó súlypontja
van, hogy be**arás.
Köves DH-n (Mátra) egyértelmûen irányítható
volt, nem pattogott ide-oda.
Elégedett vagyok.
Wow!
A hétvégén kivittem a DirtBag-et terepre.
Megabrutttááál.
Kõnehéz, de mégis olyan jó súlypontja
van, hogy be**arás.
Köves DH-n (Mátra) egyértelmûen irányítható
volt, nem pattogott ide-oda.
Elégedett vagyok.
Wow!
Posted 2004. April 12. - 16:10
mivel a nella a forgalmazó ezért ott érdemes utánakérde, de készülj fel, hogy nem olcsó mulatság.
Posted 2004. April 12. - 13:54
tudok segiteni ??
ho lehet budapesten trek bruiser vázat kapni??
használt vagy uj mindegy ??
kösz elöre is
ho lehet budapesten trek bruiser vázat kapni??
használt vagy uj mindegy ??
kösz elöre is
Posted 2004. April 11. - 12:58
Posted 2004. April 11. - 12:51
Posted 2004. April 11. - 12:00
Üdv -Gus-
szerintem vidd el szevízbe az a legtisztább...
jah és 9.55-re bent leszek a buszvégálomáson, aztán felhívlak!
lenne 1 kérdésem!
a MALI cobra bike mennyit bír el???
mármint terhelésre gondoltam???
az FR-hez mit szólna vajon???
tesóm olyat akar venni és tudnom kéne hogy mennyire örülne ez a váz a max. 1m-es leugratásoknak és hasonlóknak...
elõrre is köszi...
szerintem vidd el szevízbe az a legtisztább...
jah és 9.55-re bent leszek a buszvégálomáson, aztán felhívlak!
lenne 1 kérdésem!
a MALI cobra bike mennyit bír el???
mármint terhelésre gondoltam???
az FR-hez mit szólna vajon???
tesóm olyat akar venni és tudnom kéne hogy mennyire örülne ez a váz a max. 1m-es leugratásoknak és hasonlóknak...
elõrre is köszi...
Posted 2004. April 09. - 12:22
Uraim!
Segítségre lenne szükségem. Van egy WHEELER ZX telós vázam, aminek a monoblokknál lévõ forgópontja enyhén kotyog. Oldalirányban hálistennek nem, de fel-le igen és eléggé zavaró hangja van néha. Mivel a forgópont nem csapágyazott ezért félek, hogy a dolog innentõl egyre csak rosszabb lesz. Nem vagyok technikai zseni úgyhogy ha valaki tud olyan módot amivel esetleg orvosolható a gond, feltétlenül írjon privit vagy mailt...de a fórumot is olvasom amilyen gyakran csak lehet. Csak ezért nem szeretnék megválni a váztól mert amúgy nagyon fasza. Jah...és intelligens emberek kulturált hozzászólásait várom, mert a "dobd ki gyökér, vazze santakrúztot vegyé" büfikkel nem sokra megyek ugye értitek? Elõre is kösz a segítséget! -Gus-
Segítségre lenne szükségem. Van egy WHEELER ZX telós vázam, aminek a monoblokknál lévõ forgópontja enyhén kotyog. Oldalirányban hálistennek nem, de fel-le igen és eléggé zavaró hangja van néha. Mivel a forgópont nem csapágyazott ezért félek, hogy a dolog innentõl egyre csak rosszabb lesz. Nem vagyok technikai zseni úgyhogy ha valaki tud olyan módot amivel esetleg orvosolható a gond, feltétlenül írjon privit vagy mailt...de a fórumot is olvasom amilyen gyakran csak lehet. Csak ezért nem szeretnék megválni a váztól mert amúgy nagyon fasza. Jah...és intelligens emberek kulturált hozzászólásait várom, mert a "dobd ki gyökér, vazze santakrúztot vegyé" büfikkel nem sokra megyek ugye értitek? Elõre is kösz a segítséget! -Gus-
Posted 2004. April 09. - 09:12
hát szép az biztos..fõleg a heggesztsénél azok a szép kis foltok..nekem nagyon tetszik..de hát ugye nincs:/
Posted 2004. April 08. - 23:32
Ma jártam a Zöld Pontban, és ott volt egy srác, aki akkor vett egy Author Exét (vagy hozta). Valamit bütyköltek rajta. Qrva szép az a váz.
Posted 2004. April 08. - 23:30
Én ma próbáltam egy Caprine DH vázat és azt kell hogy mondjam kellemesen csalódtam..megéri az árát...ha nincs sok pénzed de kell egy jól mozgó fully akkor hajrá..
Posted 2004. April 08. - 23:12
Posted 2004. April 08. - 10:26
Hol találhatok a Caprine DH-ról infókat? A caprine oldalát már láttam. Esetleg használ valaki ilyet?
Posted 2004. April 08. - 09:20
Szívesen!
Egyébként sok jó dirt vázat lehet kapni itthon is..meg vannak erre szakosodott kollégák akik kintrõl hoznak cuccot:) szóval van választék..csak ugye ez azért érte volna meg igazán mert a vázhoz járt volna a hajtómû/monoblokk/láncvezetõ/fejcsapi ráadásul mind FSA..de van még cro-mo vázas dirt gép a palettán és én nem vagyok nagy alu párti mivel elég szarok manapság az átlag alu-k meg én a 7005-ös szériával sem vagyok maradéktalanul kibékülve mert hamarabb fárad mint a 6000-esek csak azt nehezebb elõállítani..na mindegy inkább kussolok:)
ja még annyit hogy kezdésre egy ilyen felszereltségû gép bõven elég sõt még sok is:) de ha megengetheted magadnak akkor hajrá
Egyébként sok jó dirt vázat lehet kapni itthon is..meg vannak erre szakosodott kollégák akik kintrõl hoznak cuccot:) szóval van választék..csak ugye ez azért érte volna meg igazán mert a vázhoz járt volna a hajtómû/monoblokk/láncvezetõ/fejcsapi ráadásul mind FSA..de van még cro-mo vázas dirt gép a palettán és én nem vagyok nagy alu párti mivel elég szarok manapság az átlag alu-k meg én a 7005-ös szériával sem vagyok maradéktalanul kibékülve mert hamarabb fárad mint a 6000-esek csak azt nehezebb elõállítani..na mindegy inkább kussolok:)
ja még annyit hogy kezdésre egy ilyen felszereltségû gép bõven elég sõt még sok is:) de ha megengetheted magadnak akkor hajrá
Posted 2004. April 08. - 08:18
Köszike!
Teljesen kiment a fejembõl az Author topic! Csak beírtam az elsõ kezemügyébe kerülõ vázas topicba!
Bocsesz! ;D
Teljesen kiment a fejembõl az Author topic! Csak beírtam az elsõ kezemügyébe kerülõ vázas topicba!
Bocsesz! ;D