giant acid rõl mi a vélemény?látott már valaki élõbe?megér 92-t?A bikediszkonton hogy hogy 130 a komplett bicaj ha 92 a váz?Köszi!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Started by
Andix
, 2001. October 26. 23:11
Posted 2004. April 30. - 17:02
Posted 2004. April 30. - 14:31
a KTM tényleg szarul van megadva (ismerem a srácot aki írta). Még azon belül amit õ írt rá kell menni a TOUR-ra és azon belül van a KNOXVILLE Én pedig a pm vázat néztem mi a véleményetek róla?
Posted 2004. April 30. - 13:37
+ha azt a bicajt fejleszteném, mit kéne szerintetek cserélni/hozzáadni.... (telón kívül, mert arról van elképzelésem, csak lóvé nincs... :'( )
Ez jó kérdés....
Szerinted? a te bringád...azt tegyél bele amit TE szeretnél, vagy amit TE gyengének találsz rajta.
Mert Jani egy 200mm es telót rakna bele mert DH õrült Pistike meg szidet mert maratonozik.
Nameg az anyagi helyzeted is te vágod.
Posted 2004. April 30. - 09:23
Posted 2004. April 30. - 06:39
Posted 2004. April 30. - 04:45
hat nemtom lehet hogy en vagyok bena, sot valoszinu, de en nem talaltam ilyen nevu bicajt...
es meg a google is csak egy kis kepet dob ki szal segiteni nem igazan tok, bocsi
mellesleg, ha perselyeztetni kell egy giant warp vazat akkor hova erdemes vinni? van valami specko bolt amelyik jol csinalja vagy tokmindegy?
es meg a google is csak egy kis kepet dob ki szal segiteni nem igazan tok, bocsi
mellesleg, ha perselyeztetni kell egy giant warp vazat akkor hova erdemes vinni? van valami specko bolt amelyik jol csinalja vagy tokmindegy?
Posted 2004. April 29. - 21:11
Hi all!
pár kérdés...
szerintetek a KTM Knoxville jó cangesz????
+ha azt a bicajt fejleszteném, mit kéne szerintetek cserélni/hozzáadni.... (telón kívül, mert arról van elképzelésem, csak lóvé nincs... :'( )
itt megnézhetitek a cangát
csak hogy jó legyen a link, meg úgy minden
pár kérdés...
szerintetek a KTM Knoxville jó cangesz????
itt megnézhetitek a cangát
csak hogy jó legyen a link, meg úgy minden
Posted 2004. April 29. - 20:37
Szabad tudni ez melyik bolt?
És mekkora a váz mérete?Mert a 24.00 csak 13"-os kivitelben készült.
És mekkora a váz mérete?Mert a 24.00 csak 13"-os kivitelben készült.
Posted 2004. April 29. - 20:29
Nah errõl beszélek amúgy mert még pm-et nem láttam ugyanis nem találom az author weblapján és láttam a tesztet ezért is kérdeztem rá lehet hogy a srác mondott hülyeséget lehet hogy én értettem félre. és lehet hogy az vert át a váz az s? támon feküdt.
Posted 2004. April 29. - 20:23
Figyi!!
Vagy téged nyomnak át vagy te értesz valamit félre..de az Author A-gang 24.00 bicó hátul csak és kizárólag 24-es kereket fogad
A másik két A-gang modell pedig gyárilag 26-os kerékkel adják de abba is be tudsz tenni 24-es kereket de ez mindegy..
Szóval nézd meg a gyártó honlapján hogy mirõl van szó..olvasd el ami oda van írva vagy nézd meg a februári?? bikemagot amiben egy a-gangot tesztelnek(24-es verzsön)
Ha amit leírtam nem érthetõ akkor ne is kérdezz csak vedd meg amit akarsz és ha mûködik akkor örülj:)
Szia
Ja mellesleg nem ugyanolyan az a-gang 2 mint a másik kettõ..gyengéden mások a szögei:)
Vagy téged nyomnak át vagy te értesz valamit félre..de az Author A-gang 24.00 bicó hátul csak és kizárólag 24-es kereket fogad
A másik két A-gang modell pedig gyárilag 26-os kerékkel adják de abba is be tudsz tenni 24-es kereket de ez mindegy..
Szóval nézd meg a gyártó honlapján hogy mirõl van szó..olvasd el ami oda van írva vagy nézd meg a februári?? bikemagot amiben egy a-gangot tesztelnek(24-es verzsön)
Ha amit leírtam nem érthetõ akkor ne is kérdezz csak vedd meg amit akarsz és ha mûködik akkor örülj:)
Szia
Ja mellesleg nem ugyanolyan az a-gang 2 mint a másik kettõ..gyengéden mások a szögei:)
Posted 2004. April 29. - 20:15
Figy nekem akármit modtok itt van az üzletben egy fehér a-gang váz ami matt ugyan ojan mint az a-gang 24:00 és rákérdeztem a srác aszondta ebbe jó a 26-os és amúgy arról van szó hogy nekem nem kell hátulra 24-es
Posted 2004. April 29. - 19:55
Ilyen szalagot merre felé lehet kapni?mert nekem is kilazul a forgáspont..meg egy-két csavarka:)
Posted 2004. April 29. - 10:38
Posted 2004. April 29. - 10:17
Kösz, ezt kipróbálom.
Van otthon teflonszalagom, szerintem a
célnak az is meg fog felelni.
Van otthon teflonszalagom, szerintem a
célnak az is meg fog felelni.
Posted 2004. April 29. - 10:12
vegyél/szerezz menetjavitó szalagot.
és tekerd rá a csavarra,és azután rakd bele a helyére
nekem a fékkaron a dugattyú csavarja lazult ki folyton,
nameg a hajtókaromon is ez segitett.
és tekerd rá a csavarra,és azután rakd bele a helyére
nekem a fékkaron a dugattyú csavarja lazult ki folyton,
nameg a hajtókaromon is ez segitett.
Posted 2004. April 29. - 09:17
Mi lehet annak az oka, hogy a támvillán lévõ forgáspontok lévõ csavarok DH után fellazulnak?
(próbáltam szorosabbra húzni õket, de akkor kicsit nehézkesebb lett a rugózás) - egy kicsit félek is tõle, nem akarom nagyon erõsen meghúzni ezeket a csavarokat, nehogy gond legyen.
Ötlet?
(próbáltam szorosabbra húzni õket, de akkor kicsit nehézkesebb lett a rugózás) - egy kicsit félek is tõle, nem akarom nagyon erõsen meghúzni ezeket a csavarokat, nehogy gond legyen.
Ötlet?
Posted 2004. April 29. - 00:02
Eeeek, rossz nézni szegény bringát. Pont ma, mikor kényszernyugdíjaztam a cc bringám, észrevettem a fejcsõ alatt egy hajszálrepedést...
Posted 2004. April 29. - 00:00
Posted 2004. April 28. - 23:37
szegény srác...
bár sikraugrálni merevvel kéne akkor tudja az ember hol a határ(mikor leszakad a lába)
de ez nem épp hibás széria, simán a mag. deneb nem erre valo, ráadásul még gyengus is picit.(öskövület dh váz...)
ezért volt szó, h szekszárdon törik v nemtörik kislust váza.... :
de ez akkorisrossz :-\
itt a bicó még "eredeti állapotban...
"nemrég" - még ezer nagy hó volt fent....
bár sikraugrálni merevvel kéne akkor tudja az ember hol a határ(mikor leszakad a lába)
de ez nem épp hibás széria, simán a mag. deneb nem erre valo, ráadásul még gyengus is picit.(öskövület dh váz...)
ezért volt szó, h szekszárdon törik v nemtörik kislust váza.... :
de ez akkorisrossz :-\
itt a bicó még "eredeti állapotban...
"nemrég" - még ezer nagy hó volt fent....
Posted 2004. April 28. - 23:13
Na akkor a mai nap eseménye:
Jöttünk hazafelé haverommal HHH-ról, amikor a Margit híd budai hídfõjénél megláttuk a törött bringát, meg a srácot feküdni a földön, épp a mentõt várták:
(fasza síkraugrálás eredménye...)
törött váz 1
törött váz 2
törött váz 3
a mentõautóra várva....
Közben a srácok valami régi hibás magellán szériáról beszéltek, illetve, hogy ez a srác most vette nemrég ezt a bringát használtan, 1995-ös a váz....
nem egy életbiztosítás...
Jöttünk hazafelé haverommal HHH-ról, amikor a Margit híd budai hídfõjénél megláttuk a törött bringát, meg a srácot feküdni a földön, épp a mentõt várták:
(fasza síkraugrálás eredménye...)
törött váz 1
törött váz 2
törött váz 3
a mentõautóra várva....
Közben a srácok valami régi hibás magellán szériáról beszéltek, illetve, hogy ez a srác most vette nemrég ezt a bringát használtan, 1995-ös a váz....
nem egy életbiztosítás...