Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts

megfordítottad a fényképezõt ? ;D
amugy mennyi az ára?

;D
belsõ csere,le van mosva,nyereg csere........
rendbe raktam.
ára: a nyereg magába 5e.
én egy olyan 10-est gondoltam,de lehet bármennyi.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
rider_dave: Majd jól lecsuknak hamis, és másolt illegális CD árusításért. títya a törvény >:(
....vigyáááázzzzz..............beköplek ;D

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
megfordítottad a fényképezõt ? ;D
amugy mennyi az ára?

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
Amikor megszereztem:
bikebolt.uw.hu/before.jpg
és amikor átment a kezem alatt:
bikebolt.uw.hu/after.jpg

amúgy eladó,ha valakit érdekel...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Ajánlom figyelmedbe az Author topicot..ha nincs benne szó róla akkor kérdezz megint.
Egyébként meg korrekt bringa és kész, ne várj csodát de nem fog széttörni alattad valszeg ;)

rider_dave

rider_dave

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
hát figyeljetek!!!!
bennem van sajnos irígység....tom...de hát senki se tökéletes!

a lényeg: én is valszeg így fogok járni, amikor már saját keresletem lesz...
-amúgy meg én is próbálok magamtól lóvét szerezni a cangeszhoz....pl:oszt. társaknak weboldalt csinálok (eredetileg nem pénzért ment, csak poénból elsütöttem, a csaj meg komolyan vette és semmi kifogása nem volt ellene, hogy perkáljon nekem....majd a csaj másoknak is ajánlott....ja és szám.techbõl 5 lett :)) emellett CD-ket töltök le és írok ki...... meg nyáron mennék is melózni de szinte mindenhol 16 és 18 év alatt nem engednek :(.....

De amúgy mégeccer kérdem: Mi a véleményetek az Author Agang pm-rõl és úgy az egész Authorról mint gyártóról???

Dr.Tápfesz

Dr.Tápfesz

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Kész lett a heggesztés 3000 Huf ba került.
http://members.chell...esz/keszkep.jpg

A véglegesröl még nemcsináltam képet de valahogy úgy néz ki hogy : lecsiszi a feketeséget, sárgára lefúj ( még 1 rétek köll rá de majd kb 1 hét mulva....) , felrakminden , összeszerel, kerékállít+centír . Tanulás után GÓ :D 8)

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
OFF:
Abrandozol? Szeretnel ilyen - olyan biciklit ami nincs Mo.-on? Ez a celod?
De tettél már valamit érte? Most oszinten? Haladtal valamerre elore?

Nem ulni kene es varni a csodat, hanem dolgozni, tenni valamit, maskepp nem lesz semmi.
Az EUban meg ne bizzatok! Gondoljatok hogy majd alatokrakjak csak ugy puszibol a sok lovet? A feneket!
Nem tudjak eladni a termekuket, es ugymond megvettek minket -szetverve a gazdasagunkat- hogy megvegyuk az O -es csakis az O- cuccaikat.

Szoval a neheze meg csak eztan jon, ezt eddig is tudtuk, csak sokan direkt megfeledkeztek errol.

SZoval dolgozni sporolni, es elerni amit akarsz.

ON

Sly

Sly

vendég

• fórumtag
  • 73 posts
Sziasztok

Bocs, de lenne egy vázas kérdésem. /nem amiben a virágokat tartják/
:)

Tehát ebbe a NAplam St2 -es vázba mekkora monoblokk való?Mert most nincs nálam a váz, viszont net van.

Köszi a segítséget

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
isten csaszar giant dh vaz!
sokunk kedvence. :-)

off
mennyibe kerult?
19.900 a tescoban
akcios.
be

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
MEgjött a biciklim.
gyönyürû...
20colos kerekek,single speed....
picit hibás,de ingyen kaptam...
este teszek fel róla képet.
Csepel tacskóról van szó:)

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 posts
Tulajdonképpen is mét egy nem rossz link by [rob]! ;D Az a váz az mikori (2001-2002) az vagy amatör a kérdés, de akkor sem tudom! :-\

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nekem 4 évembe van. azóta nem is ettem, ez látszik is rajtam ;) azóta is 65 kiló vagyok.....

na de egy kis vázas topic

elcsé koma, ez neked való:
giant atx prototype ohh, not to forget: rode by myles rockwell. ;)
passzoló kerekek hozzája: 521-es felnik hope agyban deemax-nak fényezve
még egy kép

no comment.

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 posts
Ja meg vannak paciensek akik spórólnak rá 3 évet és még akkor sem olyan amilyet szeretne (itc mí). ;)

Sick

Sick

vendég

• fórumtag
  • 77 posts
Nem az elsõ gépem,
de ha aszt veszem, hogy legalább egy évig gyûjtögettem a vasra...

És olyan lett, amit szerettem volna..

Ja és kellett érte dolgozni rendesen.
Nem csak úgy jött.

Ha vki az utcán kérdezi az árát:
Hmm... nem publikus.

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
rider_dave = kis bohóc

nem irigykedni kéne hanem dolgozni, aztán lenne pénzed.
és nem ilyen f@szságokat írnál.
ha majd minden hónapban a fizetésedbõl raksz félre 15-20 ropit a kaján sporólva, meg a szórakozáson és 1-2 év után megveszed a kerót akkor majd téged is idegesíteni fog ilyen hülyeség amit te írtál! >:(

ZSIROSMACSKA:
mindig mondd meg mennyi volt + tegyél rá egy lapáttal, hadd b@ssza a csõrüket!

t

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
meg az az értelmes szokásos kérdés: ÚÚÚúúúú.......hány sebessééges?????

;D ;D ;D ....ésha nem 32 akkor szar vagy ;D

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Hát, én úgy kezdtem, hogy Haro DSR (XT tf, raceface, 321 stb) ami tudom, hogy nem egy bullit, de asszem kezdésnek nem volt rosz. Attõl függetlenû nem tartom magam f*sznak, ellenben a fogasnál már annyi a f*sz (nem a Boa a lényeg, hanem a stílus, ugye) hogy a f*sz kivan (na nem is voltam mostanában arra, pedig 1-2 éve viszonylag sokat jártam arra, és akkor egyáltalán nem volt ilyen sok p*cs. Honnan jöttek ezek.)

Egyébkéntmeg -ha már többen is OFF akkor én is, de nagyon- az még az idegesítõ, hogy ha meglátják a biciklit (és mivel szép nagy, elég könnyen észre lehet venni) állandóan jönnek a h*lye kérdések: mennyibe kerül (van aki már nem is köszön, csak bele a képembe: "Hát egy ilyen bicikli mennyibe kerül?" anyád) meg ugye mire való? (valyon mi a f*szra való ekkora kerekekkel (2.5, Doublewide még ha nem is ért hozzá, láthatja hogy nagy) Kedvem lenne azt mondani, hogy:"Túrázni, b*z+!"

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 posts

amúgy csak kiváncsi voltam, mert tul képen vannak páran akik meg tudják venni ezeket a vázakat Magyaro.-n...... bár az általában nem tisztességes vagyin de mind1

Nem feltétlenül igaz eme kijelentésed!!! ;)

Csak vedd példának [rob]-ot aki nem egy bûnözõ alkat és mégis Bullitja van! ;) Ezek az emberek jó kapcsolatokkal rendelkeznek illetve nem 1-2 hónapig dolgoznak a bicóért hanem évekig építgetik, hogy legyen belõle valami. SZVSZ senki nem úgy kezdi itthon, hogy Bullit. ;)

rider_dave

rider_dave

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Ámen!
ez jó volt!
amúgy csak kiváncsi voltam, mert tul képen vannak páran akik meg tudják venni ezeket a vázakat Magyaro.-n...... bár az általában nem tisztességes vagyin de mind1

szerintem is itt zárjuk le...kicsit szar tulajdonágom az irigykedés bevallom, de ki lehet bírni....