lenne 1 kérdésem!
szerintetek 1 HT pico mit szólna 1 kis FR-hez???
(a DJ részét biztos hogy kihagynám mert nincs rá lehetõség...)
kibírná az ilyesfajta terheléseket az a 7005-ös DB váz???
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Started by
Andix
, 2001. October 26. 23:11
Posted 2004. June 24. - 16:23
Posted 2004. June 24. - 08:04
norbi:
van dmr deevee asszem tíz alex dm24 4ezer van még alex supper b(vagy szupra asszem az is 10 de menj be a velvartba ott biztos tudnak neked mondani belsõt meg külsõt és felnit is!
van dmr deevee asszem tíz alex dm24 4ezer van még alex supper b(vagy szupra asszem az is 10 de menj be a velvartba ott biztos tudnak neked mondani belsõt meg külsõt és felnit is!
Posted 2004. June 23. - 16:32
norbi: a faktorban van egy valamilyen 24" felni gumistól kiállítva (MOM) azt hiszem alex, vagy dmr, vagy ilyesmi. irc kujo 2.65-tel.
de van doublewide is, és space gumi is 24"-ban, volt egy teszt a bikemagban.
de van doublewide is, és space gumi is 24"-ban, volt egy teszt a bikemagban.
vendég_norbert78_*
Posted 2004. June 23. - 14:50
24-es felniket ki gyárt a duplawájdon kív?l,külsô +belsôt kitôl honnan érdeklôdjem? Mik az esélyeim hazánkban(BP-n )!
Posted 2004. June 23. - 12:37
igen,én voltam. Köszönöm a bókot!OFF
Edem: Te voltál tegnap GT DHi-val a szentendrei útnál? Elé faszán néz ki!
ON
Posted 2004. June 23. - 08:23
Posted 2004. June 23. - 00:42
Hát hogy on legyek az én dh-vázam remélem kibírja majd a gyûrõdést..
De ez picit félelmetesen hangzik..
Bár ha hosszú a lépcsõ az nem gáz csak ne hajtûkanyarból legyen mert akkor egyszerûen nem tudok lemenni rajta..Na igen fullface is kéne valahonnan, mert kupakbukóban...
De ez picit félelmetesen hangzik..
Bár ha hosszú a lépcsõ az nem gáz csak ne hajtûkanyarból legyen mert akkor egyszerûen nem tudok lemenni rajta..Na igen fullface is kéne valahonnan, mert kupakbukóban...
Posted 2004. June 23. - 00:37
pálya: bár ez már másik topik elvileg, de mind1
szal meredek az egész, hosszú lépcsök, ívbe ugrások, közben egy olyan aszfalt lejtö, ahol akár 70be is be lehet gyorsulni. ezt rebesgetik...
szal nemtom hánbyan fognak ott meghalni, és mik fognak törni.
hogy ON legyek, egy két VÁZ tuti
ON
szal meredek az egész, hosszú lépcsök, ívbe ugrások, közben egy olyan aszfalt lejtö, ahol akár 70be is be lehet gyorsulni. ezt rebesgetik...
szal nemtom hánbyan fognak ott meghalni, és mik fognak törni.
hogy ON legyek, egy két VÁZ tuti
ON
Posted 2004. June 23. - 00:32
Posted 2004. June 23. - 00:27
Ugyan, ez nem igaz, rögtön a mélyvíz:) az kell lecsorogni szépen lassan..nem meghalni akarok:)
Posted 2004. June 23. - 00:26
mér?
a verseny is csak egy kis bicózás, csak közben mérik az idõt. semmi más. ha úgyse nyerni megy, akkor nem fog bevállalóskodni sem.
ha meg durvának találja, max nem nevez be... ilyen egyszerü.
morton: ;D
majd csütörtökre izzítok még egy féket, és akkor tolom tuningba majd
a verseny is csak egy kis bicózás, csak közben mérik az idõt. semmi más. ha úgyse nyerni megy, akkor nem fog bevállalóskodni sem.
ha meg durvának találja, max nem nevez be... ilyen egyszerü.
morton: ;D
majd csütörtökre izzítok még egy féket, és akkor tolom tuningba majd
Posted 2004. June 23. - 00:23
Posted 2004. June 23. - 00:18
másik meg: beszélgetek egy sráccal, kimondom h FLEX, erre meg: ja, te vagy a thez?!
szevasz, én meg morton.... kicsit lol volt ;D ááá ;D
ON
Üdv!
Azért a bicó is ismerõs volt! Nemrég néztem a képeit a másik topic-ban de tény hogy a kormány flexelési tapasztalatod ecsetelése tudatosított kiléted felöl ;D
Posted 2004. June 23. - 00:17
Tekerem én csak egyenlõre kevés sikerrel:) de én már annak is örülök ha szépen szállok egy picit vagy jól jövök a tündéren stbstb:) majd versenyen kiderül mennyire is vagyok béna..bár ugye nem nyerni megyek hanem túlélni:) meg haverkodni..
Én soha nem leszek olyan jó gokartos akarom mondani dh-s mint Major ;D (vicc)
Én soha nem leszek olyan jó gokartos akarom mondani dh-s mint Major ;D (vicc)
Posted 2004. June 23. - 00:09
1 fék, mert a hátsót eladtam, és az elsöt meg hátratettem, és akkor inkább hagytam ugy üresbe, pénz meg most nincs elöre is hayesra. szal ezért tettem fel a v féket ,hogy szokjam mert lépcsöre hasznos : de el is tört rögtön... hát ilyen midneféle dolgot müvelek, több kevesebb sikerrel
hidd el ezzel a vázzal a forumosok felismernek, hisz miért ne tennék.. nemsok van belöle, sztárkultuszt meg majd ugyis megkapod mint major is
"tekerd má' ha megvetted!!!!" ;D
hidd el ezzel a vázzal a forumosok felismernek, hisz miért ne tennék.. nemsok van belöle, sztárkultuszt meg majd ugyis megkapod mint major is
"tekerd má' ha megvetted!!!!" ;D
Posted 2004. June 22. - 23:58
Áh akkor te is jössz?
Én is készülök, lélekben leginkább..félek brutálisat fogok esni és az lépcsõn nem kellemes..
De legalább jól kifütyülnek mint Tamást a demo-val ;D
V-fék elõl?Hát én nem bíznám az életem egy v-fékra dh-közben..bár te meg ugye hátsó fékkel nyomulsz..de gondolom inkább ugrálsz meg ilyesmi?
Nyeh, engem nem szoktak feismerni mert még nincs sztárkultuszom de majd mi lesz késõbb:)
Én is készülök, lélekben leginkább..félek brutálisat fogok esni és az lépcsõn nem kellemes..
De legalább jól kifütyülnek mint Tamást a demo-val ;D
V-fék elõl?Hát én nem bíznám az életem egy v-fékra dh-közben..bár te meg ugye hátsó fékkel nyomulsz..de gondolom inkább ugrálsz meg ilyesmi?
Nyeh, engem nem szoktak feismerni mert még nincs sztárkultuszom de majd mi lesz késõbb:)
Posted 2004. June 22. - 23:51
épp "készültem" a miskolci dh-ra, fel is tosztam gyorsan egy v-féket elöre, hát nem eltört a ketseg?! egyszer teszem fel grr. szal ha láttad a kiakasztott fékes polarxet, hátul hayessal akkor az voltam én(+ egy két méteres figura ) majd legközelebb odamegyek tényleg
holnap "sajna" fakultatív évzáró(már közöm sincs a sulihoz, ezért is megyek be önként ), de csütrötökön majd....
másik meg: beszélgetek egy sráccal, kimondom h FLEX, erre meg: ja, te vagy a thez?!
ON
holnap "sajna" fakultatív évzáró(már közöm sincs a sulihoz, ezért is megyek be önként ), de csütrötökön majd....
ON
Posted 2004. June 22. - 23:44
Szóval te voltál:) köszönj már rám ;D
Mindíg csak sasolsz mindekit:)
Az a srác normális volt legalábbis velem..
Holnap jössz ki?
Megyünk együtt:) kilátót persze mert az a rokk
Mindíg csak sasolsz mindekit:)
Az a srác normális volt legalábbis velem..
Holnap jössz ki?
Megyünk együtt:) kilátót persze mert az a rokk
Posted 2004. June 22. - 23:33
németországban meg ausztriában meg a bolt elött hagyják kint a fullos azonicot, mindössze a pedál nincs rajta, mégse viszi el senki
cserébe megsasoltam a géped, atomcsopper ;D
OFF
ja, és jól elbeszélgettél az ügyeletes "világbajnok leszek" arccal... tod, szürke napalm, és 1 hayes fék na meg a 24es dt, mert azzal "jobban lehet trükközni" :
ON
cserébe megsasoltam a géped, atomcsopper ;D
OFF
ja, és jól elbeszélgettél az ügyeletes "világbajnok leszek" arccal... tod, szürke napalm, és 1 hayes fék na meg a 24es dt, mert azzal "jobban lehet trükközni" :
ON