Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

dzsotty

dzsotty

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
lenne 1 kérdésem! :)
szerintetek 1 HT pico mit szólna 1 kis FR-hez???
(a DJ részét biztos hogy kihagynám mert nincs rá lehetõség...)
kibírná az ilyesfajta terheléseket az a 7005-ös DB váz???

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
norbi:
van dmr deevee asszem tíz alex dm24 4ezer van még alex supper b(vagy szupra B) asszem az is 10 de menj be a velvartba ott biztos tudnak neked mondani belsõt meg külsõt és felnit is!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
norbi: a faktorban van egy valamilyen 24" felni gumistól kiállítva (MOM) azt hiszem alex, vagy dmr, vagy ilyesmi. irc kujo 2.65-tel.
de van doublewide is, és space gumi is 24"-ban, volt egy teszt a bikemagban.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
24-es felniket ki gyárt a duplawájdon kív?l,külsô +belsôt kitôl honnan érdeklôdjem? Mik az esélyeim hazánkban(BP-n :P)!

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás

OFF

Edem: Te voltál tegnap GT DHi-val a szentendrei útnál? Elé faszán néz ki!

ON

igen,én voltam. Köszönöm a bókot! ;)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
OFF

Edem: Te voltál tegnap GT DHi-val a szentendrei útnál? Elé faszán néz ki!

ON

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Hát hogy on legyek az én dh-vázam remélem kibírja majd a gyûrõdést..
De ez picit félelmetesen hangzik..
Bár ha hosszú a lépcsõ az nem gáz csak ne hajtûkanyarból legyen mert akkor egyszerûen nem tudok lemenni rajta..Na igen fullface is kéne valahonnan, mert kupakbukóban...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
pálya: bár ez már másik topik elvileg, de mind1
szal meredek az egész, hosszú lépcsök, ívbe ugrások, közben egy olyan aszfalt lejtö, ahol akár 70be is be lehet gyorsulni. ezt rebesgetik...
szal nemtom hánbyan fognak ott meghalni, és mik fognak törni.
hogy ON legyek, egy két VÁZ tuti ;)
ON

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Na igen bár ezért lenne jó pár kép hogy ne ott tudjam meg hogy nem fogok nevezni..

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Ugyan, ez nem igaz, rögtön a mélyvíz:) az kell lecsorogni szépen lassan..nem meghalni akarok:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
mér?
a verseny is csak egy kis bicózás, csak közben mérik az idõt. semmi más. ha úgyse nyerni megy, akkor nem fog bevállalóskodni sem.
ha meg durvának találja, max nem nevez be... ilyen egyszerü.
morton: ;D ;)
majd csütörtökre izzítok még egy féket, és akkor tolom tuningba majd ;)

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Elsõ versenynek nem ajánlok street DH-t ::)

Morton

Morton

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás

másik meg: beszélgetek egy sráccal, kimondom h FLEX, erre meg: ja, te vagy a thez?!
szevasz, én meg morton.... kicsit lol volt ;D ááá ;D
ON

Üdv!

Azért a bicó is ismerõs volt! Nemrég néztem a képeit a másik topic-ban de tény hogy a kormány flexelési tapasztalatod ecsetelése tudatosított kiléted felöl ;D ;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Tekerem én csak egyenlõre kevés sikerrel:) de én már annak is örülök ha szépen szállok egy picit vagy jól jövök a tündéren stbstb:) majd versenyen kiderül mennyire is vagyok béna..bár ugye nem nyerni megyek hanem túlélni:) meg haverkodni..
Én soha nem leszek olyan jó gokartos akarom mondani dh-s mint Major ;D (vicc) ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
;) 1 fék, mert a hátsót eladtam, és az elsöt meg hátratettem, és akkor inkább hagytam ugy üresbe, pénz meg most nincs elöre is hayesra. szal ezért tettem fel a v féket ,hogy szokjam mert lépcsöre hasznos ::) de el is tört rögtön... ;) hát ilyen midneféle dolgot müvelek, több kevesebb sikerrel ;)
hidd el ezzel a vázzal a forumosok felismernek, hisz miért ne tennék.. nemsok van belöle, sztárkultuszt meg majd ugyis megkapod mint major is ;)
"tekerd má' ha megvetted!!!!" ;D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Áh akkor te is jössz?
Én is készülök, lélekben leginkább..félek brutálisat fogok esni és az lépcsõn nem kellemes..
De legalább jól kifütyülnek mint Tamást a demo-val ;D
V-fék elõl?Hát én nem bíznám az életem egy v-fékra dh-közben..bár te meg ugye hátsó fékkel nyomulsz..de gondolom inkább ugrálsz meg ilyesmi?
Nyeh, engem nem szoktak feismerni mert még nincs sztárkultuszom ;) de majd mi lesz késõbb:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
épp "készültem" a miskolci dh-ra, fel is tosztam gyorsan egy v-féket elöre, hát nem eltört a ketseg?! egyszer teszem fel grr. szal ha láttad a kiakasztott fékes polarxet, hátul hayessal akkor az voltam én(+ egy két méteres figura ;)) majd legközelebb odamegyek tényleg ;)
holnap "sajna" fakultatív évzáró(már közöm sincs a sulihoz, ezért is megyek be önként ;)), de csütrötökön majd.... ;)
másik meg: beszélgetek egy sráccal, kimondom h FLEX, erre meg: ja, te vagy a thez?!
szevasz, én meg morton.... kicsit lol volt ;D ááá ;D
ON

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Szóval te voltál:) köszönj már rám ;D
Mindíg csak sasolsz mindekit:)
Az a srác normális volt legalábbis velem..
Holnap jössz ki?
Megyünk együtt:) kilátót persze mert az a rokk ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
németországban meg ausztriában meg a bolt elött hagyják kint a fullos azonicot, mindössze a pedál nincs rajta, mégse viszi el senki ;)
cserébe megsasoltam a géped, atomcsopper ;D

OFF
ja, és jól elbeszélgettél az ügyeletes "világbajnok leszek" arccal... ;) tod, szürke napalm, és 1 hayes fék ;) na meg a 24es dt, mert azzal "jobban lehet trükközni" ::)
ON

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
a nyerget már biztos kilopta valaki