Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
13292 replies to this topic

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
a polarixemet szétnyomja a vfék!merevítõ nélkül!Ez nekem van így csak?a fék egy avid arch rival!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
2002es px fejcsöve 13 cm.
a hossra irta findli, hogy nem ugribugri váz.. jo, hasonlít a scrapre/dhred-re, de akkorsem az... az nehéz embereknek cc+maraton.
szal ha jánoshegy, és néha tóra, akkor polarx.
mellesleg ott a hév, utána csak kb 20 perc tekerés, az meg nem cc, hanem kb "leugrok a bóótba" kategória... lévén aszfaltdzsungel ;)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
Éppen ez az!! ;D
A jani csepelrõl azért messze van ugyhogy heti 1-2 alkalommal megyünk, de azér oda ki kell tekerni(odavissza 30 km) meg amugy is azért néha kirándulni(cc-zni) is szeretnék menni...ezért nem tudom... ;)

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 posts
  • LocationBudapest
figy nem mondom hogy px-el nem lehet túrázni, csak akkor már kona hoss. azzal lefelé és felfelé is 1formán jó (szar) vagy. amúgy melyik stílust részesíted elõnyben? ha jani akko px, ha cc akkor hoss...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
Üdv!

Az lenne a kérdésem hogy szerintetek milyen merev vázat vegyek a 190 centimhez aminek viszonylag hosszú a felsõcsöve mert túrázni is szeretnék, ugyanakkor elég erõs is a János hegyi õrültködésekhez...azaz kb 17-18 colos...
Egyaltalán létezik ilyen? ;D
Esetleg nem tudja valaki a 17-es airborn és a 16.5-es polarx felsõcsövének a hosszát lemérni? ???

Köszi

Conor

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
no,az a külömbség hogy monstay a láncvilla becsatl.meg a papucsa lett vastagabb,de asszem multhavi bikkmagba tesztelik!
Caprine:
slk koppintás kissé furán!a hátsó részt ha megnézed egy outi váz csöveivel határos,bár a falvastagság lehet hogy brutál(nem hinném),nincs rtag hozzá,de olcsó!

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
úristen...
valami szintet üssünk már meg....
Dzsoni te meg olvasd már el, hogy mire reagálsz... :-X

dzsotty

dzsotty

vendég

• fórumtag
  • 242 posts
mi???
a 2004-es px???

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
A caprine dh majdnem teszkó kategória.

dzsotty

dzsotty

vendég

• fórumtag
  • 242 posts
nem adom el a px-emet
elhappolták elõllem a pico-t
majd a szezon végén eladom és veszek 1 2004-est zõdben!
amúgy mennyivel lett jobb így hogy a támvilla nem 4szög keresztmetszetû???
más változtatás van rajta???
én nem vettem észre semmit csak ezt. na +a színét :)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Az én faterom meg ismeri már azt a kifejeztést, hogy "downhill", nameg azt is mondja, hogy az a hülyegyerekek sportja, akik minél elõbb meg akarnak halni ;D

Kérdés: A caprine DH váza mennyire dh, és mennyit mozog?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Ajjaj,kezdõdik:)
Inkább meséljetek nekem;szeretnék egy komolyabb össztelós zúzda masinát,de nincs pénzem egyszerre vázra és villára is.Ha veszek egy DH vázat,akkor az elmegy a kezdeti idõkben egy kisebb taggal és Psyloval?Mondjuk egy RicsiDH féle Mongoose DH,160-as taggal.
Tényleg,rugóstagokba hol lehet megfelelõ keménységû rugót kapni?Ez is rugókovácsos téma?Mert a Jamis rugóstagja szerintem más áttétel mellett dolgozik,és nem hiszem,hogy megfelelõ lenne...
Ranger:te faterod tudja,mi az a CC meg a dirt?
Az enyém még nem tart ott,hogy le lehet jönni az országútról is:D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Én néztem a lábizmom meg egy cc-s vádliját és nekem kidolgozottabb volt..lehet hogy a 21 kilós gép miatt:)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

viszont aki fogasozik, lagalább csinál vmit.

Nem is állítottam az ellenkezõjét.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

Jujj danke ez nagyon gut.. :)
Faterom csak akkor hajlandó támogatni bicikliügyben ha cc-zek mer szerinte a dirt meg a street csak baromkodás idõelbaszás és drogos meg alkoholista leszek :D Namajd most megkapja :)

mond meg neki, hogy szokjon le.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
;D ::) :D ??? :o

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 posts
Jujj danke ez nagyon gut.. :)
Faterom csak akkor hajlandó támogatni bicikliügyben ha cc-zek mer szerinte a dirt meg a street csak baromkodás idõelbaszás és drogos meg alkoholista leszek :D Namajd most megkapja :)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
viszont aki fogasozik, lagalább csinál vmit.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Mostan nincs Jamis,mert "pár" dolog hiányzik,úgyhogy hegyre is PX-szel megyek fel,és semmi gond:) Kihúzom a nyerget,letekerem a villát 80-ra,és máris full aggresszív mászó geom:)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
Ez így van...