Nem mintha nagy tapasztalattal szórnám az észt a DH versenyzést illetõen,de;
a magyar pályák azért elég "tekerõsek"-lévén,hogy a legtöbb hely alkalmas arra is,h CC pályát vezessenek rajta:)
Meg aztán a durva lejtõkre is kell azért a megnyerõ erõ;azért egy jobb sziklás részen végig befeszíted az izmaidat,"to keep the bar in your hands".
Persze,ezen segít a patent,de azt meg kevesen használnak,mert nem frííí.
Dig:nem te vagy az elsõ DH-s madár maratonon azért,ugye tudod?
És itt nemcsak a Thez-féle kocamartonistákra gondolok,hanem a komoly Dh géppel vagizókra:)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Started by
Andix
, 2001. October 26. 23:11
Posted 2004. July 01. - 22:04
Posted 2004. July 01. - 21:12
Hát persze hogy számít..de ha nem tudod kordában tartani a száguldó nehéz gépet, nem is leszel igazán technikás, nem tudsz olyan szépet szállni stbstb persze ez is mint minden más több összetevõs dolog, de ha ezek hiányoznak nem tudsz mire építeni.. és igenis kell edzeni a dh versenyzõknek..nem csak gurulni lefelé..
És a versenyen nagy szerepe van a mentális felkészültségnek is amit sokan elfelejtenek és a verseny elõtti napon csont részegen ájulnak el..
Persze annak is van hangulata ;D de akkor ne is csodálkozzanak ha csak 56.-ok lettek..
És a versenyen nagy szerepe van a mentális felkészültségnek is amit sokan elfelejtenek és a verseny elõtti napon csont részegen ájulnak el..
Persze annak is van hangulata ;D de akkor ne is csodálkozzanak ha csak 56.-ok lettek..
Posted 2004. July 01. - 21:03
nemazt nem értem hogy akar valaki versenyt nyerni ha nincs izomzata meg állóképessége...
dh versenyen leginkább az számít, hogy technikás legyen, illetve minél inkább be merjen vállalni dolgokat, nem?
indulj el egy dh versenyen és megtudod
vendég__*
Posted 2004. July 01. - 20:59
hát igen, ha az ember egyszer megszokja a jót, nehéz visszatérni rá.
Monduk én egy házi déhávázra ültem rá, az én súlyom alatt a 25 centi rugóútból 13 maradt... nameg agyon volt csillapítva... ja és NEHÉZ! Napersze nem is lehet megérezni lefele a sziklákat...
Monduk én egy házi déhávázra ültem rá, az én súlyom alatt a 25 centi rugóútból 13 maradt... nameg agyon volt csillapítva... ja és NEHÉZ! Napersze nem is lehet megérezni lefele a sziklákat...
Posted 2004. July 01. - 20:58
azt nem értem hogy akar valaki versenyt nyerni ha nincs izomzata meg állóképessége...
dh versenyen leginkább az számít, hogy technikás legyen, illetve minél inkább be merjen vállalni dolgokat, nem?
Posted 2004. July 01. - 20:52
vendég__*
Posted 2004. July 01. - 20:42
Hm. magnézium. Mintha 3 év gari lenne rá, de nem vagyok biztos benne. Ja és iszonyatosan utálja a vizet, vagyis ahol lejön a festék, ott hamarabb korrodál mint bármi más. De asszem a magnézium váz az, ami rugalmas, nem? Bár szerintem nem éri meg az árát... meg aztán merida. Inkább egy Pyxis...szerintem.
Dig: indulni mindennel indulhatsz maratonon. Van, aki indul déhágéppel, de azt nagyon kell keresni, jó ha 1 van talán (de van)
Fully rully.... legalább mindennemû megerõltetés nélkül mész fel a patkán, meg a rövid lépcsõkön
Dig: indulni mindennel indulhatsz maratonon. Van, aki indul déhágéppel, de azt nagyon kell keresni, jó ha 1 van talán (de van)
Fully rully.... legalább mindennemû megerõltetés nélkül mész fel a patkán, meg a rövid lépcsõkön
Posted 2004. July 01. - 20:05
Elõnyök:Könnyû,van rá gari,vb váz
Hátrányok:Merida,nem túl tartós..ez alatt az alu-hoz képest értem, drága
Szerintem ne vegyél..vegyél más merevet:) ami titánból van..
Hátrányok:Merida,nem túl tartós..ez alatt az alu-hoz képest értem, drága
Szerintem ne vegyél..vegyél más merevet:) ami titánból van..
Posted 2004. July 01. - 19:58
Ha valakinek van tapasztalata:MERIDA Magnesium 2004-es vázzal kapcsolatban,kérem írjon pár sort a dologról.
Pl: súly,tartósság,vegyek-e vagy ne,stb
Elõre is köszi!
Pl: súly,tartósság,vegyek-e vagy ne,stb
Elõre is köszi!
Posted 2004. July 01. - 19:58
Ugyan, fully rully ;D én el nem tudom képzelni hogy fagyizás közben nem pogózik a seggem
egyébként majd kiderül hogy milyen ügyes vagyok egy maratonon..meg ugye az is kiderül hogy lehet e nevezni ilyen géppel..bár elvben lehet..
egyébként majd kiderül hogy milyen ügyes vagyok egy maratonon..meg ugye az is kiderül hogy lehet e nevezni ilyen géppel..bár elvben lehet..
vendég__*
Posted 2004. July 01. - 19:48
egyet értek veled. Azért jókat szoktam mosolyogni, amikor a normafa melletti aszfalt felfelén a buszvégállomás fele megyek 20-25tel 44-18-as áttételben, a többiek meg sehol
mondjuk nekem jobban bejön a merevfarú, vagy a teljesen merev gép. az nem pogózik.
mondjuk nekem jobban bejön a merevfarú, vagy a teljesen merev gép. az nem pogózik.
Posted 2004. July 01. - 19:15
dh bringával remek érzés tekerni, én sokkal jobban élvezem mint a merevvel való tekerést..
Csak a legtöbb srác lusta és nem elég neki 8-9 fokozat..mert ugye az "igazi" dh-s emberek csak lefelé mennek..
azt nem értem hogy akar valaki versenyt nyerni ha nincs izomzata meg állóképessége..mindegy csak ezen mindíg kiakadok..
Csak a legtöbb srác lusta és nem elég neki 8-9 fokozat..mert ugye az "igazi" dh-s emberek csak lefelé mennek..
azt nem értem hogy akar valaki versenyt nyerni ha nincs izomzata meg állóképessége..mindegy csak ezen mindíg kiakadok..
vendég__*
Posted 2004. July 01. - 17:40
meg ne sajnáljalak már titeket hogy odavissza 30 km! Nekem oda vissza 60!!! És én is Pesten lakom. Fölszállok a bringára, aztán tekerek! 1 óra alatt be is lehet érni! bár mostanában inkább vonatozok, bár az se sokkal gyorsabb.
Ja és mellesleg, amikor nincs tanfolyam, (tavaly is pl.) hetente többször is kitekertünk. És most jöhet a szöveg, hogy neked nehéz déhágéped van... Aki ismeri a tóth Gergõt (hitec+shiver) az azzal a bicóval jár be dolgozni minden nap, szintén napi ekkora távot megtéve.
Ja és mellesleg, amikor nincs tanfolyam, (tavaly is pl.) hetente többször is kitekertünk. És most jöhet a szöveg, hogy neked nehéz déhágéped van... Aki ismeri a tóth Gergõt (hitec+shiver) az azzal a bicóval jár be dolgozni minden nap, szintén napi ekkora távot megtéve.
Posted 2004. July 01. - 10:19
A jani csepelrõl azért messze van ugyhogy heti 1-2 alkalommal megyünk, de azér oda ki kell tekerni(odavissza 30 km)
ha nem HÉVezel még akkor sincs 15 km... hacsak nem óbuda felõl mész ;D
amugy meg 12 perc a fogas a borárostol...
Posted 2004. July 01. - 09:13
Posted 2004. June 30. - 11:00
link=board=5;threadid=2275;start=5250#msg193761 date=1088547327]
mert törleszteni kell a biciklit....
Más is van ezzel így...
Posted 2004. June 30. - 09:12
Posted 2004. June 30. - 00:15
Posted 2004. June 29. - 23:55
jaj nem azé mondtam csak kiváncsi voltam h milyen vázon lehet rajta biztos egy kva jó váz sztem jobb a csajnál jaj ;D
Posted 2004. June 29. - 23:51
jajj most méééér.
nesze, visszacserélem a lolikon anime csajra
amugy igen, a polarxemen lekaparom onnan, ahol van, és átragasztom
nesze, visszacserélem a lolikon anime csajra
amugy igen, a polarxemen lekaparom onnan, ahol van, és átragasztom