Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
khmm
ez egy szexi kis giant vt vaz
ami fel van matricazva ilyen nato kompatibilisre
amugy igy nez ki
http://193.91.80.179...es/Dscf0001.jpg
van egy talan meg az aproban

scott fx
a regi szuksegeltet egy kis felulhegesztest de utana jol mukszik.
broxi hasznal ilyet meg meg is csinalta az erositeseket.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
emberkék,errõl mi a vélemény!?
http://www.sterba-ko.../big/giant1.jpg

Aszonygyák a 05ös team dh... ???

mastiff,igy sehogy! ;)

ja meg hogy érdemes még scott fxdh vázat venni!?
nem sokat hallotam róluk,valakinek van/volt ilyene!?

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás
Sziasztok!
Szerintetek mennyit ér egy lx-szel, RS Judy C-vel, Mavic 221-el szerelt Cheyenne FS-7000 vázas bringa, jobb fajta Zoom kiegészítõkkel, ami elég keveset volt használva?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
mastiff: aki tudja milyen a Race, az tudja, hogy a becsuszok a hasznalattol elkezdenek foltosodni. A tieden meg semmi nem latszodott, ebbol lehet latni hogy nem volt igazan hasznalt, de ha kell megmondom az eredeti tulaj szamat, es o meg tudja mondani neked hogy pontosan mikor vette. Kicsit unom mar az ilyen siras-rivasokat.
A csillapitasnak nincs baja, lehet hogy elnyaltad az imbusz fejet belul, es a nyitott szelep miatt gyors, de surubb olajat meg mindig rakhatnal bele. Inkabb nem folytatom...

A bringaddal meg ugy szamolj, hogy a beleolt penznek csak egy reszet kapod vissza, sajnos ez ilyen.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Szerintem add össze az alkatrészek árát és mérlegeld hogy mennyi bör van pofádon magas árat írni.. ;Daztán akinek kell az úgyis megveszi max egy kicsit lentebb alkudja..

mastiff

mastiff

vendég

• fórumtag
  • 148 hozzászólás
Sziasztok, bocs hogy ide írom, de hirtelen nincs jobb 5letem a közeljövõben lehet, hogy eladom a bringám de ehhez nagyjából tudnom kellene, kb. mennyit érhet a gép, légyszi segítsetek megsaccolni:
Szóval ez van benne:

Santa Cruz Bullit L , Duke Blue, 2003 with 5th element (178mm) + FSA DH PIG fejcsapi
Rock Shox Boxxer Race.....Vole-tól vásárolva elvileg majdnem új szerintem, viszont nem - csillapítás kaki ???
Saint hajtókar és középrész (3 lánctényér) - 1 hónapos.
Kona Jackshit iparis pedálok
Avid mech fékek. elöl 203mm hául 160mm - SD7 fékkarok + 160mm elõre is.
Xt elsõ és hátsó váltó + LX váltókarok
Race Face Air alloy riser kormány, Acor + Kona stucni
Elöl Zoogie átütõs , hátul XT agy
Singletrack felnik
HighRoller gumik, Sram fogaskoszorú, Shimano lánc
Thomson nyeregcsõ és Selle Italia nyereg

Elõre is köszi!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jíímáá neogymá!!! ;D ???

Na a térd fájás az mástól pedig enm lehet,hacsak nem érzed másokr is,erre lehet segítség az ortopédorvos!!
Fullteló az esetleg a medencecsot fölött részt nem rázza anyira,hogy enm kell minden hulpit gerincel tompítani!

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Az avalanchot én,de a dhi-t nem én horpasztottam be,hanem a teló.nem látszik,csak zavar.......

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Behorpasztottad a GT-t?

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Horpadást vázból ki lehet szedni?
Mert az autóknál vákum segítségével szedik ki a kaszniból,de nem tudom,hogy mûködne-e a bicikli vázak esetében is...
Ez a horpadás a duplavállas telók hátrányából keletkezett....
Estem vele egy picit,és ahol a váll beleér a vázba....hát...benyomta.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
latom most mar emlekszel
:-))

lehet meg az, hoyg full kinyujtott terdel nyomod kiallva lefele. de inkabb nem feltetelezem...

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
:) :) :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jah nem szabad a szonyegen meg a zuhanyzoban mert azutan soakig faj az embere terde.
es mindenki hulyenek nez.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
madve: a teló hiánya sztem csak a csuklóra kellene hatással lenni, annyi apró ütést nem kapsz, mint a motokrosszban. A térded lehet hogy a túl széles/túl keskeny terpesztés is lehet gond, bár ehhez meg elég sokat kell tekerni, hogy elõjöjjön. Biztos, hogy a bringázától fáj? lehet mástól is. (próbálj ki kevésbé extrém pózokat is a barátnõddel, mittomén... ;) )

Az meg hogy az össztelós nehéz, egész egyszerüen hülyeség, mert van 9kilós fulltelós karbon Scott tárcsafékkel is, meg a tesco/cora/ingyenspár/stb merev lehet 16kiló is. A súlyhoz amúgyis hozzászoksz/hozzáeddzõdsz. Egy idõ után a saját lesz az etalon, és a többi lesz vagy könnyü, vagy nehéz. :)

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
szóval egy ösztelóson kissebb behatások érik az izületeket?
egyik haverom azt mondta hogy az ösztelós meg azért nem jó, mert nagy a tömege és ott meg azt a plussz súlyt kell helyezgetni a térddel és azért megterhelõ... ??? ??? ???

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
hát nekem nem ettõl fáj a térdem :(
nem szoktam letolt nyereggel tekerni,me fölfele tolom is mert egysebû.csak lefele eresztgetem.sõt még melegítek és nyújtok is sportolás elõtt.
a baj tudjátok a rutin meg az évek... ;).
lehet az a baj hogy még elõl sincs telóm?és a sok göröngy, meg ilyesmi ??? :-\

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én át kellett tekerjek vasárnap a délibõl a nyugatiba idõre (elment volna az utolsó vonat) és nem volt idõ elõkeresni az imbuszt, és felhúzni a nyerget, szóval én is letolt nyereggel (meg plusz 10-15 kilóval) mentem. mire odaértünk, úgy bedurrant a lábam, hogy alig birtam állni, és másnap is fájt még a térdem..... szóval nyereg normális magasságba enged, és jobb lesz, ezen tényleg nme segít az összteló....

Mucoregulator

Mucoregulator

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás

hát szerintem érdemesebb venni egy ocsó trekking gépet!

Milyen trekking/cross gépet érdemes venni? Merre nézelõdjek? Egy-két tipp elkellene... nem csak a márkanevet illetõen... ???

Mucoregulator

Mucoregulator

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás

mi az ami meg epp/mukszik rajta?

Háát... talán a váz még egyben van... 8)
A kormány recseg-ropog, a meghajtás néha ugrik, a váltók... (Shimano TY22... :-X) kevésbbé bírják, a kerekek gyakorlatilag centírozhatatlanok... (Erre még ráraktam azzal, hogy teszteltem, milyen állapotban van.) Szóval... talán a váz és a villa... csak kérdés, hogy érdemes-e...

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
szerintem nem menõ... ;)
legalábbis nem mennék úgy, mert úgy néznék ki mint az a sok balfék...tegnap is láttam 3 srácot(mentek a margitszigetre)px típusú merevvázak, max 14,5-es, duplavállas teló, tökig lenyomott nyereg...fasza... :-X